• Noel
    24.2k
    Dani Rodriguez
    Brumado
    Nsoki
    Radeljić
    Oršić
    Prevljak
    Kravtsov
    Kotarski
    Almena
    Ivanušec

Brumado zima.

Sa Radeljićem i Prevljakom smo znali kaj dobivamo u rotaciji i obojica su opravdali zasad to.

Oršić zasad ništa.
    Dani ozljeđen - nespreman.
    Krvavtsov - prvi dojmovi odličan.
    Nsoki - čekamo.

Kotarski,Ivanušec,Almena - ne znamo u kakvoj su formi, da li imaju ozljeda na ali papiru i ono kaj znamo o njima Kotarski i Ivanušec dobra pojačanja.
  • striko
    3.8k
    Znači desno imamo Danija, Lisicu, Topića i Almenu, lijevo imamo Nsokija, Oršića, Hoxhu i Ivanušeca.CrniGavran00

Kad završi prijelazni rok napravi inventuru.
  • Droljo
    31.5k
    Sve nešto boban ne dovodi pojačanja, samo prodaje a ovaj ravno 10 igrača doveo :lol:
  • rokikaciga
    17.6k
    Samo je Livakovic dosao dvaput ovaj prelazni rok :grin:
  • Fan
    2.7k
    Sve nešto boban ne dovodi pojačanja, samo prodaje a ovaj ravno 10 igrača doveo :lol:Droljo

Samo je problem što, do danas, možeš za jednog igrača reći da je došao kao pojačanje, Rusa...
    Ostali su ili prinove ili potrgani ili dovedeni kao zamjene.
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    kad se otvori almenina tema, odmah ju zakljucat dok ne odigra 5 6 utakmica onda ce prevagnit valjda jedna strana
  • Droljo
    31.5k

To ćemo još vidjeti.
  • dMilan
    15
    Za Rusa još ne znamo je li pojačanje. Općenito ćemo morati pričekati i vidjeti kako će se pokazati. Moguće je da će ovaj prijelazni rok dugoročno ispasti pun pogodak.
  • vlatkomarkovic
    4k
    Mislim ovaj narativ da nije dobro da se igrač vraća djelomično razumijem, ali imamo dokaze i protiv. Zadnja vraćanja su bila ili prosječna ili loša, ali s druge strane povratak Mikica, Butine, Sokote, Biscana, Šife, Leke, Mare pa čak moramo biti iskreni i Zorana Mamica kao igrača su bili pogoci… A i vani nema pravila….
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    391e7a2d4d553a1332cde80445abca2c.png

Graf fino izgleda ma da nema puno minuta
  • eol12
    1k
    Mislim da nismo niti svjesni kakvo pojačanje dobivamo u Luki, nek nam je momak zdrav! Dobrodošao natrag!
  • Fan
    2.7k
    Ma naravno da za nikog ne možemo znat dal je pojačanje il ne odmah, al gledajući samo na papiru jel.
    Još fale Stojaković i Ultra na popisu, dakle 9 ulaznih transfera (ne računam dok ne potpišu Kotarski, Almena i Ivanušec koji su nedvojbeno pojačanja, ali ipak vjerujem neplanski dolasci, odnosno panic-buy)
    Znači:
    Prinove: Nsoki, Ultra
    Potrgani: Brumado, Stojaković
    Prinove i potrgani: Dani
    Zamjene: Oršić, Radeljić, Prevljak
    Pojačanje: Rus

I nitko me ne može uvjerit da su Nsoki i Dani dovedeni da automatski uskoče u prvih 11 i pokažu da su odmah bolji od drugih, to je klasična prinova za dugoročnu dobit (što i podržavam, ako sadašnjost ne pati).
  • Nogo
    12.7k

Ovakve su priče bile i za Oršu pa vidi.
    Nadam se i jednom i drugom da se uklope u ekilu i pokažu svoje najbolje izdanje.
  • vjeko1701
    28.8k
    Brumado nije još potpisao niti je bio u planu za ovo ljeto tako da njega nema smisla računati.
  • eol12
    1k
    vidiš mnogi su to očekivali od Orse; al moramo bit realni, 6 godina je stariji, krizni ligamenti su odvratna ozlijeda uvijek, a kak ne u tridesetima, nekak sam od njega očekivao da bude rotacijski super zamjena
    Od Ivanuseca očekujem vise u startu, imam dobar osjećaj!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.