• Orc123
    16.8k
    nema ni golmana....kucu radis od temelja, a ne od zidova i krova.
  • Keyser Soze
    20.7k
    Golman nam sad ne treba, prvaci ćemo biti, a u EL ćemo se kretati oko 24. mjesta. Nadat se da je Boban vizionar s Nsokijem, Rodrigezom, Taylorom i Ultrom jer ako nije onda smo se zajebali.
  • Orc123
    16.8k
    Taylor i Ultra su u potpunosti nebitni u tom kontekstu jer oni su dovedeni za B ekipu.
  • emilperska
    18.1k
    Nadat se da je Boban vizionar s Nsokijem, Rodrigezom, Taylorom i Ultrom jer ako nije onda smo se zajebali.Keyser Soze

Ovo zvuči tovarski :lol:
    Mislim da nitko od tih nije programiran za prvih 11 i da će biti dobro ako 2 ispadnu kao solildna rotacija.
    Ako se s njima ozbijlno računa, imamo priličan problem i za HNL.
  • Crni86
    23.9k
    znaci golman je kriv za ispadanje protiv vikinga?

Nije defanzivna igra s 3 asistencije nasih igraca za igrace vikinga i kriminalnom obranom cijele momcadi na njihovom autu?

To su sve rijeci s kojimq smo se tijesili jer svi znamo da je problem dublji i nije ga tek tako lako rijesiti. Imali smo livija pa kaj smo radili protiv Genka? Tad smo djelovali obrambeno superironi jel tak? Genk nam u dve tekme nije utrpao 5,6 komada. Nisu nam doma zabili 3 gola?

Pustite te mitove o golmanu. Kolektivna obrana cijele momcadi je uzasna i na trenutke sramotna pa makar i cunj bio na golu.

Udarate po golmanima jebote jucer nas je neva jos spasio s dve obrane.
  • Keyser Soze
    20.7k
    Ne znam koja je poanta njihovog dovođenja onda, ali nama je u play offu igrao samo Oršić neku ozbiljniju rolu od pojačanja. Po klubu smo ispunili cilj, ušli u EL, zašto smo zadovoljni s tim nije pitanje za nas, ali mi ambiciju za ulazak nismo pokazali.
  • hardek
    12.3k
    Ne znam koja je poanta njihovog dovođenja ondaKeyser Soze

Poanta je u tome da sljedeće ljeto gubiš Belju, Stojkovića i Vinlofa. Moraš ove godine dovesti nove potencijale da se aklimatiziraju do tada i da se netko od njih isprofilira u tom periodu i postane nositelj i netko ko će u budućnosti ostvariti transfer.

Da, ni ja ne volim gledati sve kroz pare i milijune ali nažalost Dinamo je u takvoj situaciji da mora misliti dugoročno.

Dvije greške Bobana po meni ovo ljeto su golman i Vidović/Hoxha/Oršić situacija. Vidović je najbolje lijevo krilo od sve trojice a prvi je prodan, a Orša trenutno izgleda u najmanju ruku upitno.
  • emilperska
    18.1k
    Ne znam koja je poanta njihovog dovođenja onda, ali nama je u play offu igrao samo Oršić neku ozbiljniju rolu od pojačanja. Po klubu smo ispunili cilj, ušli u EL, zašto smo zadovoljni s tim nije pitanje za nas, ali mi ambiciju za ulazak nismo pokazali.Keyser Soze

Odradili smo ziceraški ovaj rok. To je poanta.
    Da sam ja Boban, isto bi ga ziceraški odradio jer sam takav po prirodi. Netko drugi bi all in igrao.

Sad je to ispalo smiješno i gledamo orgijanje po medijma jer smo ispali od slabijih. Ali da smo recimo doveli Kotarskog i da smo ispali svejedno jer nam je kolektivna obrana za kurac i da nam umjesto 10m fali 15, onda bi tek haos bio.

Ova situacija u kojoj jesmo (nije smak svijeta da se razumijemo) ima svoje korijene iz više problema.

1. Ziceraški prijelazni rok
    2. Neprilagođen trener za Europu
    3. Individualne greške u kontinuitetu
    4. Peh

Nadam da ova momcad ostaje ovakva i da odlazi samo 1 ili 2 (nadam se Dominguez sigurno) i da ova ekipa koja je dosla Rus, Prevljak, Radeljić, Oršić prije svega će ući u formu i pomoći ovima koji su nominalno prvih 11.

Dodatno, od ove mlađarije Rodriguez, Nsoki, Fury, Urugvajac ako 2 ispadnu da mogu participirat u 1. ekipi, to je super.

I zadnje, mozda je naivno. Ali očekujem da od ovih iz B ekipe Noa Mikić/Zebić/Šunta/Radnić da ne nabrajam dalje, barem 2 krenu u 1.ekipu rotacijski. Tu sam stavio i Šuntu jer on je unutra, ali samo na papiru zasad.

Sad imamo B ekipu u 2.HNL. Ako se tu vidi da Mikić i Radnić s juniorima pariraju Sesvetama i Karlovcu. Ne bi smjelo bit puno mozganja, odmah u 1.ekipu, a Tabinas će na tribinu.
    Da ne razvlacim sad opet tu Mikić Tabinas raspravu.
  • Orc123
    16.8k
    ne, nemoj izvlaciti iz konteksta! Nigdje nisam rekao da je samo golman kriv za ispadanje. Mi ko momcad se ne branimo kako treba ali svaka kvalitetna momcad se gradi od golmana pa nadalje. Bez kvalitete na golu nema nicega. Nije golman svemoguc ali bez kvalitete izmedu vratnica nema ni dobrog rezultata. Mi u polju imamo kvalitete ali smo ne ustimani orkestar, a na golu mi kvalitete nemamo pa se nemamo ni za sto uhvatiti.
  • Guzy91
    8
    Ma sve krece od trenera, kad on nema energiju nema ni ekipa.
    Kad se oni uplase i raspadnu zbog jednog gola znaci da nemas trenera i ne vjerujes u to sto je dogovoreno.
    Sa Jakirom i cak sa ovakim Bijelicom ja vjerujem da bi bez previse stresa i sa ovakom ekipom prosli Viking.
    Imaju 2 igraca i dugacke lopte,borbena ekipa.
    Pa jedino bi Tripic igro u Dinamu ,sta dalje pricat.
  • ElDorado
    13.6k
    Problem je kaj mi imamo bar 4 igrača koji kod njih ne bi mogli igrati
  • Zagi
    18.9k
    Livi je bio 50% uspjeha one prijašnje generacije. Znaš da će skinuti dva mrtvaca, a naprijed kaj Petko i Orša izmisle ...
    Ali bez Livija ništa. Najpodcjenjeniji igrač te momčadi.

Sada svaku tekmu nadoknađujemo -2. To tak ne ide niti u HNLu (vidjeli smo prošle sezone), a kamoli u europi.

Golman prvo, sve ostale pozicije ako se ima love.
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Jer slijedece godine ne planiras ici u kvalifikacije? Ne razumijem ovu logiku. Da, nismo ispunili plan LP, ali nogomet se ne prestaje igrat ta rupa ostaje.
    Jel bolje sad rijesit pitanje golmana i uigravat ga s obranom ili to opet rjesavat iduce ljeto?
    Dajte malo logike, nemojte u te djecje fazone upadat ko Sego u 16 metara.
  • Droljo
    31.4k
    Škot (u padu iz nekog razloga)Dragon1Warrior123

Kao i svaki stranac koji usvoji trenerove zamisli i prođe koje pripreme naših stručljaka. Dođu ko avioni i onda padnu u nesvjest. Ovo ne ide kovu uopće nego je od uvijek tako. Čast iznimkama.
  • Bryan
    134
    Ne kužim vas, koji u jednom postu napišete da ste svjesni da je budžet rađen na projekciji EL i prodaji igrača za cca 10 milja a u drugom da treba dovest dva krila,6-icu,desnog beka i golmana+ trener. S kojim novcima dovest 5 prvotimaca? Jedino se slažem da nam trebaju bolji golman i trener. I iskreno me ćudi da uz priče o velikom utjecaju Capellasa na Bobana nema nikakvih priča o tome da on nađe nekakvoga španjolca za trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.