• DiddyGuela
    6.5k

Na osnovu toga da navijas za klub a navijac je sam po sebi idealist. Nikome nije drago sto smo se nasli u ovoj situaciji, definitivno nam ovo nije trebalo ali sto sada? Da ne igramo utakmicu? Javimo Uefi da registriraju 3:0 za Viking? Pa jebemu nije bas da ce nam igrac stati na gol pa da se toliko drami.

Situacija je glupa i nikako nije trebalo doci do ovog ali daj jebemu barem jos te dvije utakmice pregrizimo sranje do kraja a nakon toga cemo biti pametniji...s kim nastavljamo na golu, dolazi li netko novi i ostaje li netko od dvojca Filipovic/Nevistic na golu trajno (nadamo se NE!).
  • IceMan
    4.4k
    Ljudi, jedan Bayern koji je u top 3 najmoćnijih klubova na svijetu lani uđe u sezonu sa:

Manelom Neuerom - 40 godina, barem 30% slabiji nego je bio pred 5-6 godina, dosta sklon ozlijedama i dosta izostajao

Jonas Urbigom - dečko koji obečava al nedovoljno dobar da bi mu vjerovali, također dosta izostajao

Sven Ulreich - 38 godina, nakon kaj su oba golmana se ozlijedila i on stao na gol - i on se ozlijedio, on je treća opcija gora nego nama Zagi, svi se čude kako ga uopće još i drže tamo

4 golman Stiube - ima 16 godina al u tjednu nakon 22h nesmije biti vani, pa ne moze ni branit protiv Atalante u ligi prvaka

Razmišljaju u 4 mjesecu angažirat 44 godina starog Starkea iz mirovine (koji nije branio 7 godina) nakon što su se 3 golmana ozlijedila ili su bili nespremni, a 4. nije smio braniti prekasno navečer.

Ali Hoenes, Heiner & co su njemački genijalci, jel, a eto naš Boban je očito budaletina koja nas je uspijela do ovog sad dovesti da nam mora braniti Filipović ili Nevistić jer smo se usudili čekat Livakovića.
  • Ivan0302
    2.1k
    A zašto mi ne bi zabili više golova od njih nego što ćemo možda primiti i tako proći dalje? Oni 4 mi 5 i eto ga rješen problem
  • Pacho
    19.8k
    Nevistic je vjerojatno dobio vise sansi i podrske nego bilo tko u dresu Dinama kada se uzme u obzir odnos toga i izvedbi pa nas je sve skupa nagradio godinom u kojoj je branio kao da igra s teskim potresom mozga.

Sto je tu je, u losoj smo situaciji, nadajmo se da ce odigrati sto je moguce bolje, ali ne znam cemu sad pretvaranje i pokusaji prekrojavanja povijesti.
  • NekiTamo
    23
    Ali koliko sam čitao, prvi vratar bi trebao biti Urbig. Ima podršku cijele svlačionice uključujući i Neuera :)
  • Frizura Robija M
    808
    Najbolje kad utakmica još nije ni odigrana, a neki čovjeku već crtaju metu i pišu osmrtnicu. Svaka čast. Prvi lika ni najmanje nisam štedio u zadnje dve godine, al kakav čovjek moraš bit da u ovakvoj situaciji truješ svom mogućom negativnom umjesto podrške dečkima i klubu na nastavku europskog puta. Nitko ga odjednom ne idealizira, svi znamo kakav je, ali bome nije ni teška rupetina. Čemu ovakav stav ko da će on sam istrčati na teren?!
  • CastAway1986
    6.1k
    Daleko najjače i najsmješnije od svega je da postoje pojedinci koji smatraju da bi Žnuderl odradio playoff bolje od Nevistića :rofl:
    Nego da skrenemo sa teme ,jel ima kakvih novosti do kud je stigao Rus?
  • Kaktus Car
    1.1k

Kaj je transfer rok neočekivano završio par tjedana prerano?

Transfer rok traje još dovoljno dugo da se može tražiti i čekati pravu opciju na golu, a ne srljati i preplatiti nekog samo da se napravi transfer jer je dio navijača nestrpljiv.

Ako može Viking igrati play-off Lige prvaka bez svjetske klase na golu, onda može i Dinamo izgurati taj dvomeč s trenutnim kadrom.

Osobno sam bio jako protiv dovođenja Nevistića za milijunske cifre iz Rijeke (i sve se nadam da će se konačno jednog dana prestati dovoditi igrače na račun dobre sezone u Rijeci, jer to redovito ispadne promašaj), ali sam svejedno 100% uvjeren da Nevistić može odraditi tekme s Vikingom na nivou.

Treba nekad malo stati na loptu.
  • ElDorado
    13.1k
    “Za Beograd firmom Krstić…”
  • ElDorado
    13.1k
    Opet Tironi reciklira ista sranja.
  • austrijanac
    12.8k

Lik piše nemoguca smeca zadnjih pola godine.
    Zali Boze ak to netko placa.
  • Masto
    2.1k
    Ma samo nas cimaju bezveze, nece livi branit protiv Vikinga prvu ni da danas potpiše
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.