• Orc123
    16.5k
    a jesi se raspisao..... :rofl:
    Znaci i Dani je prijavljen za B ekipu? Imas jako dobre info nema sta. . .

Napisao si bibliju samo iz jednog obicnog pitanja upucenog tebi posto si ti izjavio da ce mali igrat za B momcad. Prije toga si okacio Nicotin tekst gdje pise da ce mali igrati za B a mozda i nece jer ce biti u 1. Ekipi.
    Ko sto vidimo mali trenira s 1. Ekipom pa posto si kolegi to zaljepio da likujes i ja sam tebi...koja je faking razlika? I gdje je tu trolanje?
  • Paggini
    94.8k
    Ako je istina mislim da je 1mil mizerija...radije bi ga vratio nakon godinu dana, pa na osnovi nasih izlaznih transfera ostaviti ili prodati za koji mil. visePavinho

Pričaš iz guzice stari, za lika koji je igrao 15 minuta u zadnjih godinu i po dana nakon katastrofalnog loma mi smo potencijalno utržili milju eura, a nije da je i prije toga bio na nekoj bogznakakvoj cijeni. Ne znam kad smo bolji deal skuhali iskreno
  • Pavinho
    613
    pricam o njegovoj mozebitnoj dobroj sezoni...i za losije igrace se dobije veca lova
  • rokikaciga
    16.7k
    Zao mi je Torrentea jer je ratnik i takvih nam uvijek treba, ali nakon potrganih kriznih (a cini mi se da se vratio u top formi) nazalost nema kaj trazit ispred hrvatskog i skotskog reprezentativca.
  • Paggini
    94.8k
    pricam o njegovoj mozebitnoj dobroj sezoni...i za losije igrace se dobije veca lovaPavinho

A sta ako bude jako loš ili ne bude uopće igrao, sta ces onda s njim?
  • Orc123
    16.5k
    Torrente nije los igrac, pravi je ratnik ali jbg, ozljede su ga zaustavile kod nas. Ako ostanu u ligi i otkupe ga, zaradili smo 1mil eura na igracu koji dosao besplatno tako da nije promasaj.
  • ElDorado
    13.1k
    Oba polomljena koljena
  • Pavinho
    613
    Ni prvi ni zadnji
  • CastAway1986
    6.1k
    Misliš da je lošiji stoper od radeljića?Droljo

S obzirom da dugo nije igrao , da mislim da trenutno jest..I to ti govorim kao netko ko nikad nije gotivio Radelju ..
  • crophantom
    6.4k
    također nisam preveliki fan Radeljića, ali mislim da je bolji stoper od Torrentea, čak i dok je Raul bio zdrav.
  • ElDorado
    13.1k
    Raul je funkcionirao u niskom bloku ali na sirem prostoru problemi. Pored toga dosta spor i neodlucan s loptom. Odradio svoje tu jesen u europi kad smo igrali bas jako nisko.
  • blueslavonija
    464
    dečko je bio korektan ali vjerujem da plaća nije bila mala a nije pokazao neki ekstra talent. sasvim ok cifra jer ga se pokušavamo riješit. ovaj potez očigledno govori da ga klub ne treba i da je to procjena struke. jbg surovo ali tak je.
  • Thor
    3.5k
    Meni je Raul bio top decko i igrac...zao mi je da je radi ozljede tako prosao i da ide. Bas steta. Definitivno bolje da ode na posudbu jer tko zna kaj nas ceka dogodine pa nam bude potreban, a nadam se da ce se decko dignuti jos jace i vratiti u formu.
    Sretno Raul :love:
  • Fan
    2.5k
    Pričaš iz guzice stari, za lika koji je igrao 15 minuta u zadnjih godinu i po dana nakon katastrofalnog loma mi smo potencijalno utržili milju eura, a nije da je i prije toga bio na nekoj bogznakakvoj cijeni. Ne znam kad smo bolji deal skuhali iskrenoPaggini

Skroz potpisujem. Svi bi mi rado da je otkup 5m eura, al nije realno em da ga uzmu kad nama ne služi zbog rehabilitacije, em da preuzmu punu plaću em da ponude bogatu otkupnu.
    Postoji dobra šansa i da bude zakucan na klupi i da odigra par tekmi u sezoni, oni ostanu i šta da nema obaveze otkupa? Vraća nam se igrač bez 2 i pol godine nogometa sa 1 godinom ugovora kojeg nitko neće. Neka ovako, dobar deal.
  • emilperska
    17.9k
    Dosao je kao free agent uz signing fee cca 300-400k.

Ako Le Mans ostane u ligi, uspješan posao za lika s 2.5 puknuća koljena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.