• DiddyGuela
    6.4k
    Nisam fan uralskih četnika ali ako je decko fer i posten nema nikih problema. Prema tome dobrodosao u Dinamo i opravdaj ocekivanja svih nogometnih sladokuraca. :fire:
  • CrouchTomislavgrad
    463
    Zašto se vi svi toliko brinete o mom mišljenju, zašto sve uzimate tako osobno? Ovdje je sve dobro dok hvališ, čim kažeš nešto što nije u skladu s mišljenjem većine krene rafalna paljba.
  • Jos-Optimus
    12.4k
    zato jer si sa velikom sigurnoscu provalio da je ovo teski promasaj i da ce letiti iz kluba. Ako ti smeta odgovor onda produzi na facebook i tamo blokiraj komentare koji ti ne pašu
  • Masto
    2k
    Koliko sam skuzio za misicevu poziciju se traži zamjena a ne pojačanje, pa dobro ne ulaze se puno, 24 godine, ima od koga ucit a nek dode sta sad
    Za osmicu bih volio pojačanje i desno krilo
  • ElDorado
    12.8k
    Hoce me na dresu ime pisati na ćirki :)
  • Kermit
    997
    Slavenski jezik je sigurno plus zbog prilagodbe. Mišić ne može sam igrati, pojačanje nam treba.
  • DiddyGuela
    6.4k
    Doci ce 2-3 kapitalca do kraja PRa. Ocito se prvo islo u popunu kadra i ono sto je dostupno pa cemo taman do kraja kvalifikacija znati gdje stojimo i kakva nam je financijska konstrukcija (razlika između CL i EL)
  • FazeN
    7.5k
    Na komentare se neću osvrtat, svako ima pravo biti zadovoljan ili ne, poštujem

Ali moram reći, ja jučer kad sam se raspitivao za njega sam se javio nekoliko agenata za koje znam da su prodali par igrača u Rusiju kroz godine, i koji su upućeni u tu Ligu sigurno više od mene a i od 99% foruma.
    Oni kažu da je to odličan igrač koji po njima već vrijedi koju milju sad, a nama dolazi bez odštete.
    Također jak je ko bik kažu i ima jebenu izdržljivost, a defenzivno je stvarno odličan.
    To kažu ljudi koji su radili poslove tamo, a dovoljno je još Omakeova analiza koja je baš fino napisana i upakirana.
    Od mene +, a bit će ih još
  • Jurki
    27.1k
    Ovdje je sve dobro dok hvališCrouchTomislavgrad

Kaj si prespaval jesenski dio prosle sezone? Bilo je itekak paljbe i po treneru i igracima i Upravi.
    Al donositi zakljucke nakon 2 ultravazne utakmice nakon kojih ako ih sjebes.. sezonu mozes proglasiti epskim failom.
    Isto tak puno igraca se nije naslo u ovoj situaciji gdje ti jednostavno nemas pravo na kiks.. (procitaj intervju Mišića) u kojem kaze da su te prve utakmice pretkola.. sve samo nisu lagane.
    Uz to dobijes u obje utakmice gol iz prvog šuta, di majstor na golu drhti.. pa ti onda igraj takvu utakmicu. Izvadi se iz rezultatskog minusa, prođi dalje.. ma ne.. igrat ces ko navijen.

I ja sam se zajebo s nekim igracima.. pa ajmo im prvo dati mrvicu vremena..
    bit ce prilike za ocjenama.

Reci da nam je jedino pojacanje Kacavenda.. je bome hrabra izjava.. da ne velim luda.

Ima vremena za posipanje pepelom.. :blush:
  • FelceAzzurro
    1.7k

Tu si u pravu.Velik većina Rusa je inače protiv bolesnika putina i ovoga rata. Diktatura je jebena stvar, ti se moglo vidjeti i u bivsoj jugi samo sto je to kod njih jos 100 puta gore.
  • Ljubo
    1.4k
    Kolega nebi se tu složio sa vama, jače strane su mu pozicioniranje i dueli, smatram ako će dovoljno dobro citati igru defanzivno problema neće biti. Eventualno fali brzine za ofenzivni dio, a tu sam uvjeren da smo pokriveni ako i Nskoi dođe. Tako da ja taj manjak brzine uopće ne gledam kao manu ako će je nadoknaditi gore nabrojanim stvarima.
  • OsamŠest
    7.9k
    Slavenski jezik je sigurno plus zbog prilagodbe. Mišić ne može sam igrati, pojačanje nam treba.Kermit

Tak je, vidjeli smo i primjer Slavena Bilića dok je vodio Lokomotiv.
  • Olmic
    5.8k
    Kak je rekao kolega, sve pare cuvamo za Livija pa potpisujemo FA. Eventualno 31.8 neki bennacer
  • DrRatoljub
    1.2k

Nama je mozda najvaznije kakav je obrambeno, posebno u kontekstu HNLa i mijenjanja Mišića. Jer u napadadu bi ionako to morali moci riješiti. Makar je prije bilo problema kad Mišić nije igrao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.