• Diavollo094
    155
    Ne za zalgiris ali da se dovedu neki koji mogu igrati a ne 6 mjeseci liječiti
  • Fan
    2.5k
    Žalgiris bi se trebao proći bez većih poteškoća, onaj tko se njih boji je ili iznimno nerealan ili naša ekipa opasno ne štima (u ovo drugo ne vjerujem).
    E sad, također bi bilo užasno glupo čekati zadnje momente za prijavu igrača za PO jer em se nešto može još izjalovit em se novi igrači neće ni stići spremit kak spada (s iznimkom Livakovića), a vjerujem da tako razmišlja i uprava i da se od jučer intenzivno radi na dovođenju bar 3 igrača, od koja očekujem 2 kapitalca.
    Mislim da će se bar 2 igrača riješit do kraja drugog tjedna.
  • veselko tenžera
    8.4k
    Boban ima plan za Livija, dosta jednostavan, samo treba malo sreće. Sutra malo iza podne izvučemo Celje i Zvone šalje poruku Liviju - vidimo se 31.8. Turcima šipak!
  • Mlađi referent
    16k

Da.. ovaj.. to zvuči kao grozan plan pa ćemo se nadat da imamo nešto bolje
  • Fan
    2.5k
    izvlačenje je u ponedjeljak.
  • Orc123
    16.3k
    Da dođe igrac sutra ili sljedeci tjedan to nema nikakve veze sa Zalgirisom nit se dovode za Zalgiris....do playoffa ostala nepuna 3 tjedna pa vi zakljucite jel to puno ili malo....sasvim je sigurno da nece doci igraci ovaj tjedan tako da . . . Nije nikakvo histeriziranje vec zdrava logika. Neozbiljno bi bilo dovesti igraca tjedan dana prije playoffa i onda ocekivat da ce biti neka razlika na terenu, a dal nam treba za playoff? Odgovor na to bi vam mogla dati snimka utakmice protiv Thuna, slobodno si ju pogledajte od pocetka i nemojte izostaviti prvih pola sata.

Tocno tako olako smo shvacali i Thun pa smo se na jedvite jade izvukli. Sreca nam se osmjehnula, a jel ce opet? Srecu treba nekad i zasluziti.

Inace razlika između LP i EL je takva da nemoras nikoga prodavati iz aktualnog kadra i jos mozes nadograditi momcad pa vi sad vidite jel se isplati kockat kao za Thun ili zelimo isprovocirati srecu i dignuti klub ulaskom u LP na potpuno novi level!
  • promatrac67
    85
    Znam da je nemoguce da bi pristao da bude zamjena Misicu, ali mi zvoni jedno ime koje i dalje orbitira u okolici ZGa u svom domu, a nema klub.
    Ja mislim da je sigurno ostvaren inicijalni kontakt izmedju nas i njega ...
    Samo neznam jel on u glavi spreman opet igrati i biti na razini motivacije i profesionalizma koji je potreban trenutno u nasoj svlacionici...
  • DrRatoljub
    1.2k
    Veznjak nam treba jos jučer. Ako Zajc dobije slučajno žuti u uzvratu ili se netko ozlijedi (moze i na 3 dana da ne bude spreman skroz) mi smo u ogromnim problemima. O uigravanju da ne pričamo.
  • austrijanac
    12.5k
    Kaj se tice Germanijaka i golmana, prije 3 mjeseca su Posavca gurali.

Menaderske pizdarije
  • vjeko1701
    27.2k
    Kontakata sigurno ima kao i sa svakim bivšim igačem visokog profila kojem ističe ugovor ili je bez istog. Ali motivacija koju bi on trebao imati, ponude koje bi trebao odbiti i lova kakvu bi mi mogli dati jednostavno teško da su u skladu.
  • promatrac67
    85
    Navodno ide ili za mrsku lovu van, ili igra za jedan lokalni klub iz 4.ranga :rofl:
    Eto...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.