• Dinaminjo
    2.2k
    Loksi ponudit posudbz sa mogucnost (90% sanse) otkupa

Cemu davat sve novce sada, neku sitnu naknadu mogu dobit sad
  • Paggini
    92.3k
    Al jel može objašnjenje, jer ja možda nisam upućen u način na koji se rade transferi, ali zašto Bara to odrađuje? Zašto naši ljudi ne idu u Konstantinopol da to sami riješe, šta će nam taj mufljuz sa svojim "gledajte komplicirano je, Dominika želi puno klubova" odgovorima i vječnim odgodama?
  • crophantom
    5.8k
    Meni to od starta nije jasno, kakve su ovo pizdarije.
    Inace klub šalje ponudu drugom klubu, a mi kaj šaljemo Baru ko Ameri Rubia u Pakistan.
  • Mali Zeus
    21.8k
    Koliko će još puta bara otići tam na sastanak i onda reći da se još niš ne zna i da možda hoće, a možda i ne u dinamo. Ovo postaje neozbiljno i to jako.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    mislim općenito, za golmana se slažem :up:
  • joesimunic
    235
    Vodimo pregovore s njima ko Zelenski i Putin, a Bara je naš Trump koji puno sere i obećava i onda ništa.
  • Ivdzo11
    10.6k
    Bara je namazan igrač, normalno da nece reci koliko traze Turci, odraditi ce on to sa Bobanom da se Livi ne mora vracati u Tursku
  • ElDorado
    12.6k
    Jer ga je Livakovic izabrao za svog agenta. Bara ne radi za Dinamo nego za Livakovica
  • Paggini
    92.3k
    Bara je namazan igrač, normalno da nece reci koliko traze Turci, odraditi ce on to sa Bobanom da se Livi ne mora vracati u TurskuIvdzo11

Nek ukrade Livija kao što je i Varelu
  • Mali Zeus
    21.8k
    ja se fakat nadam da je tak i da ovo kaj priča za medije je ono priča za medije.
  • Olmic
    5.8k
    Nadam se da odustajemo od stojakovica
  • ElDorado
    12.6k
    Bara se tolko prosro s Varelom da mu vise nista ne treba vjerovati
  • Niko1986
    7.8k
    Iskreno meni se ovo čini kao teška chatgpt igrokaz izjava. Nije sigurno došao na ručak da dva sata pričaju o tome kako su svi sretni i zadovoljni. Ne kažem da će Livi sigurno doći, ali nema šanse da je ovo sve.
  • rokikaciga
    16.1k
    Pa nije sigurno sve. Bara igra igru da Livija transferira i sebi omoguci najveci bonus. A svi sa pulsom znaju da Livi zeli samo Dinamo. Zato i spominje druge klubove bla bla, mozda i u nadi da Zvone podeblja ponudu da ga dovede prije sljedeceg pretkola LP
  • austrijanac
    12.3k

Ali opet Olivari je realno klupsko glasilo, pa zasto bi isli u ovako genericku izjavu.

Osim ako ne zele sakrit koja je cifra u pitanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.