• Omake
    19k
    pise na besoccer 48 utakmice za juniore, 35 kao starter, 13 s klupe i 2884 odigrane minute. Za kadete 34 utakmice 28 kao starter 2436 minuta. Za reprezentaciju ga nije moglo zapasti jer su dva najveća talenta te generacije ista pozicija, a Man City je Detorubeta platio 25 milijuna eura.
  • emilperska
    17.3k

24 nastupa za juniore u 25/26 sezoni u 3 natjecanja po ovom što sam brojao.
  • Keyser Soze
    20.1k

Ako pogodimo s njim i Rodriguezom bit će to strašni transferi s obzirom na uloženo
  • Laugreano
    5.8k
    Vjerojatno ste vec primjetili ali i Rodriguez i Nsoki dolaze iz akademija iz koje svi uzrasti igraju 433.
  • Mr Anderson
    20.7k
    Ako pogodimo s njim i Rodriguezom bit će to strašni transferi s obzirom na uloženoKeyser Soze

To tek trebamo vidjeti jesmo li pogodili i s jednim i s drugim. Prerano je za takve ocjene.
  • Keyser Soze
    20.1k
    Prerano je za takve ocjene.Mr Anderson

Doslovno nisam dao nikakvu ocjenu. Napisao sam ako pogodimo da će nam se višestruko isplatiti, a nećemo izgubiti puno ako ne budu top.
  • Mr Anderson
    20.7k
    Mislio sam da je pisalo; ...ako pogodimo s njim kao i s Rodriguezom...ili mi se pričinilo ili si editirao post.
  • keppi
    591
    Polako ljudi, to što se odlučio za nas je ok, ali i Prevljak želi doći... nešto se i PSG pita
  • ShanKu
    2.2k
    Ovo na snimkama od Nsokija izgleda kao da gledam NK Dobra Novigrad, NK Croatia Žakanje, NK Vinogradar ili NK Vatrogasac (uz dužno poštovanje tim klubovima :grin: ).
    Šalu na stranu, Hoxha je klasa, Oršić je klasa... N'soki mora još puno žganaca pojest
  • Zagi
    18.3k
    Veli lik svaku u playoffu ulazio sa klupe, kliknem na prvu i Nosko u prvih 11..
    Pa ja nemrem.
  • Sajla
    22.1k
    .ili mi se pričinilo ili si editirao post.Mr Anderson

pogledaj kaj si mu citirao. kad bi i editirao svoj, nije mogao editirati tvoj post :)
    svima se dogodi da nekad krivo pročitamo, glavno da nema štete
  • ElDorado
    12.5k
    Hoxha je klasa? Ok.
  • emilperska
    17.3k
    Veli lik svaku u playoffu ulazio sa klupe, kliknem na prvu i Nosko u prvih 11..
    Pa ja nemrem.
    Zagi

Aj prestani srat više i pričat s visoka svima.

I Real i Villareal u play offu je ušao s klupe. Četvrtfinale i polufinale. Prije tog i Dinamo Minsk klupa. Koji si ti kurac gledao pitaj Boga.. Finale juniorskog francuskog 13 minuta.
  • Zagi
    18.3k
    Frend ti je Captain America, a nogometnu analizu si počeo sa sofascore minutazom juniorske lige gdje nema podataka.
    Ajd poštedi me narativa.

Klikno sam prvu tekmu na linku koji si sam stavio. Ni to nemreš sloziti koherentno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.