• emilperska
    16.6k
    Cvetko je onaj na posudbi u Rudešu ili tak neš?
  • Jurki
    25.7k
    tako je.
    Odlican deal jer bi kod nas bil valjda 5-6 stoper, a imamo stopera s vecim potencijalom kojeg treba gurati. Upitno je dal je uopce za prvu ekipu. U B ekipi mislim da nebi vise napredoval.
  • rokikaciga
    14.6k
    Većina izgleda jako dobro, ali je najgori duel stoper lige i to uvjerljivo.Omake

Ali ak se ne varam top 5-8 u presjecenim loptama i opcenito broju defenzivnih akcija u cijeloj ligi, a kao bivsi mu suigrac i ovaj je jako dobar s loptom u nogama. Zapravo dosta slican profil igraca ali razlika je kaj je Raul 18godisnjak koji jos mora misica nabacit na svoje tijelo.
  • joesimunic
    174
    Ugodno sam iznenađen u vezi Gabija do danas nisam vidio da se spominje u okviru nas, a Cvetku sve najbolje u nastavku karijere
  • NVKOD
    12.8k
    Nismo napravili video za Šivaleca. Netko u klubu mora odgovarati za ovo.
  • Orc123
    15.9k
    Mi dovedemo klinca od 18g koji igrao 1. ligu za nasu B momcad i po potrebi za prvu i predstavimo ga normalno, jednostavno sve po ps-u...

Ovi dole dovedu rubnog juniora i naprave 10 videa, slika, intervjua, najave ga ko da je reinkarnacija Pelea i Maradone.
  • zmujcinslbrod
    172
    jače ga od JUDE Brekala predstavili.
    .
  • VolimDinamoOo
    398
    mali klubovi su se uvijek veselili kad dovedu nekog iz najveceg kluba u drzavi.. to je normalno
  • zmujcinslbrod
    172
    Ljudi, bit će zanimljivo gledati Dinamo B... sad je tu 6 7 ozbiljnih imena, sa 2 3 "seniora" fina momčad.
  • Omake
    17.9k
    mislim da je prvi u ligi po PADJ presječenim. Većima stopera napravi iskorak u drugoj sezoni. Pogotovo u zračnim duelima koji znaju skočiti 15-25%
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.