• Krulek
    1.2k
    Kad se uspoređuje Modrić, Olmo i recimo Oršić razlika je svakako u njihovim emocijama prema klubu, ali mislim da je to ovisno i o vremenu provedenom u Dinamovom dresu koje doprinosi razvoju takvih emocija.
  • vjeko1701
    24.7k
    Gle, na kraju dana nitko niti ne raspravlja o tome dal bi Modrić trebao imati neke emocije o Dinamu. Po meni nije čudo da nema. Velik dio svog staža u Dinamu je proveo po posudbama. Rođeni je Hajdukovac i obitelj mu je hajdučka. Može mu Dinamo biti "malo draži" i to je to. On osobno je Madridista, to je više puta naglašavao, tamo mu je obitelj i tamo će vjerojatno nastaviti raditi nakon završetka karijere.
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Meni bi Modrić jedino bio dobar poslovni potez ,marketing i biti mentor primjera radi Stojkoviću . Ostalo ko ga jebe onak iskreno
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Koliko god bi to marketinški bilo dobro za klub, ja ne želim Modrića ovdje…Potkradanje kluba u talu sa sotonom, nikad ni jedna lijepa riječ o klubu…Nek ide u svoj Madrid. Grozno bi mi bilo da ljudina Zajc ispadne iz momčadi zbog “zaboravnog” Luke…Ne treba nam.
  • NitkoBitan
    36.8k
    Rođeni je Hajdukovac i obitelj mu je hajdučka. Može mu Dinamo biti "malo draži" i to je to. On osobno je Madridistavjeko1701

On je i Milanista i Zrinjista i Tottenhamista. Maltene Rakitic.
  • Masto
    1.5k
    baš to, kad nije došao prošle godine ne mora ni sad, ne bi imalo smisla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.