• FazeN
    6.6k
    Valjda nas Mateoni nije zajebao, nije ovo za salit setigric

Ne vjerujem, prije 3 dana je procurila informacija da se Mislav vraća u Hrvatsku, ali zapravo da ga Rijeka želi, pitao sam odmah njegovog menadžera Branka koji mi je rekao citiram/kopiram:
    "Zasad ću vam odgovoriti na pola pitanja, uz sav respekt i poštovanje prema Rijeci , Rijeka nije u nikakvim opcijama vezano za Mislava Oršića."
  • Dragon1Warrior123
    5.1k
    Iako sam u potpunosti za Oršu kao rotaciju, nado sam se nekom malo jačem igraču ako nam je cilj liga prvaka. Previše sam se već puta opeko na povratnike da mi je ovo sad neka euforija.

Makar sve sam ovo napisao, ali gledam statistiku Orše od prošle sezone i pere i mene nostalgija! Bobane što mi radiš! :scream:
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Najveci benefit ovog vidim u jacanju svlacionice, odlaskom KTC i mozda livakovica, vjv i Zagija slj sezone ako ne ove. Imamo opet tog vođu jednog u rangu Misica i Livija
  • NVKOD
    12.5k
    Napokon se dočekao i taj dan... a ime moga profila isto dobilo još jednu svrhu hehe

Nema većeg kluba od Dinama!
  • Paggini
    84.8k
    f_27269781_1280.jpg

A neće me nitko uvjeriti da uz sve navedene Oršine igračke i ljudske kvalitete, ovaj transfer nije tako brzo realiziran i radi ovog drugog gospodina sa slike!
  • Jos-Optimus
    10.7k
    Ja sam prvi bio skeptičan, ALI...ako ga Boban dovodi onda znaci da je Mislav spreman, a spreman Orša ne dolazi biti rezerva, znači da je barem dobio garanciju postene prilike, karakter nikad nije bio upitan, a konkurencija je zdrava. Dijete se vraća kući!
  • rokikaciga
    14.2k
    TAKO JE

Koliko je Orsa velik dovoljna mi je cinjenica da sam tekmu protiv Tottenhama gledao sa jedno 10 tovara i nas 3-4 Dinamovca. Kad nas je odveo u produzetke tovari su odjednom poceli pjevat sve Dinamove i purgerske pjesme sa svima nama u bircu i na kraju smo svi skupa zavrsili pod zapadom do valjda 2-3 ujutro :lol:
  • Orc123
    15.8k
    I ja sam bio skeptican ali kao zamjena za Hoxhu zasto da ne. Nas je, legenda je kluba i ima smisla ga imati u rotaciji. Samo daj Boze zdravlja i da je barem 70% onog Mislava od prije. Zvone zna sta radi, siguran sam.
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Sad imamo krilo ,next još sigurno je došao bez sign on fee ,ugovor u gabaritima nekim normalnim . Iskusan , odličan. Može i n još dvoje sezone gaziti HNL
  • crophantom
    4.4k
    Orša ne dolazi biti rezervaJos-Optimus

Ja se nadam da u klubu tako ne razmišljaju, ako ne bude bolji od drugog krila na njegovoj strani bit ce rezerva.

A poštenu priliku ce valjda dobiti svi na pripremama.

Ako je na ugovor koji nije blizu ovih nositelja ekipe, pozdravljam.
  • Jos-Optimus
    10.7k
    ne razumijem poantu tvog upisa
  • Jurki
    25.1k
    Nisam fan podgrijanih juha.. al jebiga to je Orsa.
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    sumnjam da ce Hoxha ostati ako Orsa dolazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.