• xavier
    12.1k
    Jesam li si ja nesto umislio ili smo mi prije znali prodavati igrace uz uvjet da ostanu kod nas tipa do kraja sezone/polusezone? To ne bi bilo lose pogotovo ako udemo u LP, prodamo stozernog igraca a on skuplja minutazu u HNLu prije SPa i pomaze Dinamu u Europi (aBd LP).NitkoBitan

Tako možeš prodati samo dosta mladog igrača. Zašto bi netko kupio igrača od recimo 25-26 godina i ostavio ga u starom klubu? Nema baš logike.
  • LovroZG
    1.3k
    Jesam li si ja nesto umislio ili smo mi prije znali prodavati igrace uz uvjet da ostanu kod nas (na posudbi) tipa do kraja sezone/polusezone? To ne bi bilo lose pogotovo ako udemo u LP, prodamo stozernog igraca a on skuplja minutazu u HNLu prije SPa i pomaze Dinamu u Europi (aBd LP).NitkoBitan

Ovak na prvu mi sam Gvardiol pada na pamet. Obično je praksa bila da prodamo igrača na samom kraju prijelaznog roka nakon šta odradi kvale za LP i dovedemo sumnjivu zamjenu za njega.
  • Keyser Soze
    14.6k
    Šaranić predstavljen u Bravu
  • maddaddam
    2.9k
    Bravo za Bravo.
  • De Oliveira
    1.6k
    O kakvom odlasku Sutala vi pisete? Pa nije ovo vise onaj Dinamo koji je prodavao igrace na prvu. Takodjer vjerujem u Orsicev ostanak. Po meni ide vrlo vjerojatno Livakovic, a malo vjerojatno Ivanusec. Mislim da cemo se zahvaliti Pericu, Gojaku, Menalu, Bulatu, Franjicu i Andricu (mozda Bulat i Peric na posudbu) i uci u sezonu sa rosterom: Nevistic, Zagorac, neki mladi vratar - Ristovski, Moharami - Bockaj, Stefulj - J. Sutalo, B. Sutalo, Teophile, Lauritsen - Emreli, Spikic - Ademi, Ljubicic, Misic, Baturina, Ivanusec, Tolic - Orsic, Marin - Drmic, Petkovic, neki mladi napadac. Idemo po proljece u LP.
  • Eduardo
    24.9k
    s druge strane o kakvom odlasku Franjića i Bulata ti pišeš? Po čemu si to zaključio?
  • Krizy
    58.8k
    Zašto bi se zahvalili Bulatu i Franjiću?
    Franjić pokrije 3 pozicije, jako bitno za ovu sezonu jer je kalendar zgusnut a i potencijalno dobra prodaja u budućnosti (što vrijedi i za Bulata).
  • NB86
    16.9k
    Sad nakon saranica, treba naci klub barisicu, duvnjaku, rukavini i katinicu, ostali klinci mogu ostat s krznarom
  • De Oliveira
    1.6k
    to bih ja napravio, jer nam ne treba 15 veznjaka, a drugi igraci su bolji.
  • De Oliveira
    1.6k
    drugi iz kadra su bolji veznjaci, a Franjic na beku je horor.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Samo onaj tko je lud bi se zahvalio Franjiću i Bulatu.
  • Ludovic IX
    9.1k
    Bulat će bit jako dobar igrač..
  • Zagi
    10.5k
    Franjić će biti stoperčina u rangu Šutala x2.
  • De Oliveira
    1.6k
    Bulat ce biti top igrac, ali u drustvu Ademija, Ivanuseca, Misica i Ljubicica nece igrati, a jos jedna sezona ne igranja mu je previse. Franjica vise nemam potrebu komentirati. Za mene jako los igrac. Kome ne pase komentar neka ga preskoci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.