• Omake
    16.9k
    Ako malo napreduje i formu iz HNLa prenese na dobar dio utakmica Lige Prvaka može.
  • vlatkomarkovic
    3.4k
    Mislim iz moje perspektive, ovako bi trebao ići prijelazni rok,

Sto se tiče golmana, tu, ak Livi ostane, a trebao bi, zadržati Filipovica kao backupa i dignuti juniora i tjt, ostalog se riješiti

Lijevi bek, ak ne bude prodaje it’s ok….

Stoperi, ak ne bude prodaje je isto ok, KTC vjv mirovina, ali povratak Torrentea i dolazak nekog klinca, Gale je tu, sad jedino da odu oba startera, onda bi trebali traziti neku bas kvalitetu, ali ovako je dobro imamo kvalitetu, dubinu, mladost i iskustvo, sve….

Desni bek, očekujem da će Moris se dici i vratiti mjesto u prvoj postavi, Gale se pokazao kao čist ok rezerva, ako neće morati vise na stopera, Tabinasa ne znam riješiti ga se, nemam pojma fkt i Mikic ne znam, mislim da bi bilo dobro da ostane i dobije priliku, al opet…. Ako dođe do prodaje Valincica ili Galesica, u šta ne vjerujem, onda traziti neka rijesenja, samo ne znam koga i otkuda nije da imamo milijun poznatih opcija

Vezna trojka, mislim da je startnih 3 jasno, uvijek može Vidović u slučaju prodaje Stojketa ili kartona ili čega god, dubina je tu veći problem, imamo Šuntu kao jedinog juniora s nekim minutama i Soldu koji je solidan…. Imamo tu u školi neke opcije, ali jedan klasni polivalentni veznjak za dubinu nam ne bi škodio….

Lijevo krilo, tu imamo Vidu koji se napokon adaptirao na tu poziciju, ali postoji mogućnost da će ga se i u vezi koristiti, Hoxha vjv ide, Varela nadam se da vjv ide, tu smo bas tanki…. Imamo Horvata kao neku juniorsku opciju, ali nam treba i ozbiljna opcija ukoliko ode Hoxha, a ne popuni se veza kako spada…. Ako ćemo prckati po HNLu, ja bi Tavaresa, ako ćemo domaće tu je obećani nikad sin Ivanusec, neku mladu Hr opciju bas i ne vidim….

Desno krilo, tu su Barkrar, Lisica i Topic…. Iskreno na papiru dosta, ali u praksi upitno… Barkrar jednom ozlijedom trenutno postaje prva i jedina opcija za špicu ne računajući juniore, Lisica još nije na radnoj temp, a s Mono, sve je tu upitno, nadam se najboljem, ali na žalost nema garancije…. Topic mora fkt ustaliti svoje igre… Ne bih rekao da je hitno, ali treba držati na oku. Cordobu ne računam….

Špica, tu je sve jasno kao dan, ako ostane Beljo, a mislim da hoće, onda nam treba rezerva i nekog od mladih promovirati kao 2. I 3. Opciju…..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.