• flajšmašina
    129
    Frank je rekao da je stranac, Common Sense da je klub u problemima. Moze bit jedino srbin Livaja.

Nema na cemu ekipa.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Nego malo ozbiljnije stvari ,ukoliko je vjerovati tportalu, za Villara piše da se odrekao 60 posto plaće a da ostalo plaća Elche koji ga može otkupiti za milju , sitno jbg ali barem ušteda plaće ako je Kovačević odlučio da mu ovaj ne treba
    A opet po klubskoj stranici i Bobanu kako ja čitam i razumijem dok su mu poželjeli sreću onda je prodaja ,hmm
  • Davieboy86
    1.2k
    Znaci nije Dragan :cry:
  • Jay
    3k
    Rješavamo se domaćih igrača da bi postali rasadnik Albanaca :cry:
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Prvi klub koji mi pada na pamet je Barcelona, pa onda: Witamy Lewandowski!
  • NitkoBitan
    35k
    pa pise 3 igraca da mozemo prijaviti a ne 2Orc123

Jel to 100%? Kao da sam citao neki dan raspravu na Zoni i vise forumasa je spomenulo prijavu dva nova igraca. Ako je u pitanju tri onda svakako mozemo nekog pored Livakovica i Bennacera prijavit. Pretpostavljam da se ceka Danija iz Barcelone.
  • Orc123
    14.8k
    tako kaze chatgpt hehe....ne znam ni ja tocno ali dosta ljudi je napisalo ovdje da se 3 mogu prijaviti....ja se nadam da se mogu trojica.
  • Dudu9
    1.9k
    Za dinamo je najbolje da se za imena i koga zeli klub ne sazna dok se ne potpise ugovor, jer uvijek se rastegne kad se sazna zelja kluba, slucaj bas sa dani itd
  • Denle
    32
    32.01: After the completion of the league phase and before the start of the knockout phase, a club may register a maximum of three new eligible players for the remaining matches in the current competition. Such registrations must be completed by 5 February 2026 (24:00 CET) at the latest.

Izvor: Sluzbeni pravilnik UEFA-e
  • Common Sense
    1.4k
    Ja bih rekao da je i kolega Norte zna o kome se radi, mislim da svi zapravo pišemo o istom igraču. Ukoliko se to ostvari, bit će to za Dinamo ozbiljan ulazni transfer, odšteta bi bila u okvirima onoga što smo platili za Villara.
  • FrodoJePurger
    569
    Ma samo prevljak
  • E46
    2k
    Hvala sto svi pisete o istom igraču i jebete nas u 11 u vecer i našu nesanicu jer ne znamo barem ni inicijale, hvala jos jednom.
  • Ijayi Atiemwen
    5.5k
    @vlatkomarkovic je još ranije najavio da će biti ulaznih transfera
  • rokikaciga
    10.4k
    Lewandowski je bas veliko ime
    Ali nema smisla kad igramo sa jednom spicom

Ima Alwx Oxlade Chamberlain
    Pierre Emerick Aubameyang
    Timothy Fosu Mensah
  • Davieboy86
    1.2k
    Cekaj sta sad svi znaju tko je igrac, a nas par ne? To ona fora stoji nas par u birtiji i ja zapeo za malicku, a jedini ne znam da su je svi kresnili. Nije fora jebo vas ja :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.