• Carmichael
    499
    Može igrati u ponedjeljak. Sljedeći dan od registracije ima pravo nastupa, to je već subota, dakle i da sutra igramo mogao bi nastupiti.
    (Mogao bi igrati i da je sljedeći radni dan pravo nastupa jer nam je utakmica u ponedjeljak, ne morate brinuti)
  • Orc123
    14.8k
    Pa normalno da moze braniti cim je registriran...vec u ponedjeljak moze na gol, kaj zajebavate ljude....
  • tp1997
    2.5k
    Bilo bi dobro da brani u ponedjeljak jer bi mu to bilo odlično zagrijavanje za Rujevicu, ipak nije u natjecateljskom ritmu već neko vrijeme, pa taman da odradi prvo 90 minuta protiv slabijeg protivnika i uđe u ritam
  • Mr Anderson
    17.2k
    Bilo bi dobro da brani u ponedjeljak jer bi mu to bilo odlično zagrijavanje za Rujevicutp1997

Misliš da će imati puno posla?
  • Jay
    3k
    Ma odmah na gol, briga me u kakvoj je formi. Samo da stoji medu vratnicama i mase publici je opasnost za protivnika.
  • tp1997
    2.5k
    Budući da nam ove sezone svaka šuša uspije bar jednom opasnije puknuti po golu, mislim da će bar nešto posla biti
  • Zagi
    14.7k
    Nitko ne kaže da nam je Livi nužno potreban protiv Vukovara. Nije ni Dominguez pa bih ipak radije da igra nego ne.
    Odmah neki crni spin. Postalo je tako iscrpljujuće.
  • ElDorado
    9.6k
    Pa ak je Filipović ozljeđen a Rupić ode onda mora braniti.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    RupićElDorado

Gledam pola minute tko je Rupić i onda mi sine :lol:

Dobro a kaj Zagorac nije u treningu da uskoči ako treba?
  • Jurki
    22.2k
    Livi je tu i mora odmah na gol.
    Ok, nije u ritmu, al bome mu ni tih par momcadskih treninga nebu pomoglo do Rijeke.

Ne zelim vise gledati Nevistica na golu.
  • rokikaciga
    10.1k
    Livi van ritma je 3 koplja boli golman od svih drugih hrvatskih golmana.

Dobrodosao kuci kapetane :heart:

Otvaraj temu opet Dominik Livakovic #40
  • don
    18k
    Ak nemremo dobiti Vukovar bez Livija, onda gasi sve. Ak ne bude baš mogao braniti, može biti predstavljen prije tekme da ga navijači pozdraveMr Anderson

nije stvar možemo ili ne možemo, stvar je osjećaja kojeg imamo kad vidimo Livakovića na golu
  • Jurki
    22.2k
    Gluposti su da je bolje da Livi ne brani.
    Repka je igrala ozbiljnije utakmice od ove nase s Vukovarom, pa je i takav bez ritma pohvatal sve kaj je trebalo.
    Ne sekiram se za Livijevu spremnost.

Spreman je.
  • ElDorado
    9.6k
    Meni je i Zagorac u 39oj bolji golman od Nevistića. Obranit će što treba i organizirati obranu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.