• skener
    7.1k
    Sad kad ga Kova zajebe, kao što ga je trener u Gironi, pa ga odluči držati na klupi
  • Dzoni
    3.7k

Vi znate bolje koji ga poznajete, meni se iz podcasta i razno raznih videa učinio kao osoba sa baš jakim Dunning Krugerom
  • emilperska
    14.1k
    Vi znate bolje koji ga poznajete, meni se iz podcasta i razno raznih videa učinio kao osoba sa baš jakim Dunning KrugeromDzoni

Ma ja sam s njim na druženju završio 2013. i 2015. Ima od tog. Ali osjećao sam se nakon toga galvanizirano. Bio sam spreman za izlazak kao Ivica Kostelić pred Wengen 2011.
  • gledatelj
    1.2k
    Prate li se letovi iz Girone? Jedan je jutros u pola 9 sletio u Zagreb
  • rakurs
    2.5k
    Sumnjam da je Livi bio u Gironi posljednjih dana :joke:
  • Davieboy86
    1.1k
    Dinamova plava prica :rofl: ajd u racku vise :lol: :lol:
  • OsamŠest
    6.8k
    @Niko1986 i @Paggini aj se dogovorite kad je objava da nas ne cimaju ove obavijesti..
  • mikser
    60
    Niko1986 i Paggini aj se dogovorite kad je objava da nas ne cimaju ove obavijesti..OsamŠest

Po meni je moguće da objava ide tek sutra, s obzirom na današnju utakmicu. Čak imam osjećaj da će se sutra čuda objavljivati, da se čeka da ovo sve prođe pa onda se ide u rješavanja (Livi, Neva, Kule, Villar), a nakon toga i neko dodatno pojačanje mimo Livakovića
  • Mihael2305
    1.1k
    Here we go!!!!!, ajmo liviiii :love:

Jel na kraju kreće iz Girone il Istanbula? Muči me neka ideja da je vec prije neki dan došao i da ide s ekipom u Herning
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.