NitkoBitan
Ivan0302
mali M
odjednom postao dobar igrac, ali zrtva sustava — NitkoBitan
tp1997
BornaPŽ1986
Prema našim informacijama, Raul Kumar je Dinamu prvi “pick” za pojačanje obrane i najveća želja kluba na tržištu.
Kumar je ozbiljna opcija koju Dinamo ne samo da razmatra, već ga i intenzivno prati.
Mladi hrvatski reprezentativac sjajnim je igrama za mladu reprezentaciju izborio mjesto u prvih 11 Istre, a statistički je trenutno jedan od najboljih stopera HNL-a.
U Maksimiru u njemu vide ogroman potencijal i, kako doznajemo, Dinamo je spreman krenuti po njega već ovog ljeta.
Kumar se spominje kao idealna zamjena za Domíngueza, koji bi prema nekim prognozama mogao napustiti klub na ljeto.
Doznajemo da interes Dinama Kumaru itekako laska, a iz prve ruke također saznajemo da mladi igrač već sada ima ponude ozbiljnih europskih klubova i velikana, no on to odbija i ostaje čvrsto fokusiran na Hrvatsku.
Njegova filozofija je jasna, “korak po korak”: prvo HNL, a onda veće stepenice.
Nisam vidio, možda mi je promaklo jel išta bilo rasprave o ovome danas? Naš Faze je ovo objavio — Ivan0302
NitkoBitan
ako bi uzeli Kumara zasto onda nismo mogli jos dati priliku Jakirovicu? — BornaPŽ1986
BornaPŽ1986
Jer je ocito takva procjena da je Kumar veci potencijal. — NitkoBitan
Jurki
Mr Anderson
pa ja to sve razumijem da ti ne odgovara sustav ali mi kod ljubicica govorimo o elementarnim stvarima a to je primanje lopte, spustanje po loptu, brz pas. . . Mene je bas razocarao...ovo je win win situacija za sve. — Orc123
emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.