• Mlađi referent
    13.3k
    Nakon nekog vremena, novosti o Ojedi, ali ne direktno vezane.

Monterrey bi uskoro trebao imati pregovore s njim.

Velika im je želja, ali očekivanja su da će transfer biti teško za odraditi radi velike cijene i radi toga kaj Ojeda ima ponude iz Europe. Očekuje se da će Godoy Cruz za Ojedu tražiti preko onih 6 milijuna eura na koliko ga postavlja TM.

Izvor je portal Bola Vip.

Znači ili debelo rušimo rekord ili jako teško dolazimo do njega.
  • marcio amoroso
    43.1k

Ma nema nažalost šanse da on dođe kod nas.
  • Captain America
    20.4k
    Okrenut se Solbakkenu.
  • Krizy
    58.8k
    Spominje se odlasci Čabraje u Zrinjski i Josipovića u Široki Brijeg na posudbe.
    Treba početi s prijeko potrebnom čistkom.
  • Captain America
    20.4k
    Stjepan Mati je Davorin Olivari 2.0. Prijelazni rok nije ni počeo, stalno slaže ekipe i piše kak će izgledat Dinamo iduće sezone.
  • dinamo vitez
    640
    Ne znam za ostale, ali ja od Emrelija očekujem da bude dobar u novoj sezoni. Nekako ga se malo spominje, a i ako ostanu svi, dobre su prilike i da Ivanušec preseli na desno krilo.

Ne znam čemu toliko zazivanje drugih igrača za tu poziciju, Mahir je u malo vremena dao naznake da će biti pojačanje.

Ne možda kao Soudani ili Majer, ali svejedno jako dobar. Ne znam je li Ojeda baš toliko bolji, a dosta je skuplji, mislim da nam Transfermarkt nekad malo zamagli oči
  • Orc123
    12.4k

A jesi li gledao ojedu? Ja sam ga gledao preko live streama i to je igrac kakvog nemamo i koji donosi razinu vise. Emreli uopce nije krilo iako to moze odigrati ali njegova nonsalancija u obrani i ponekad nezainteresiranost pogotovo nakon gubitka lopte brine. Prati reakciju njega i npr. Orsica po izgubljenoj lopti. Ovaj stane i mase glavom i sece dok se orsic trudi je opet izboriti. Emreli moze biti zamjena novom Desnom krilu i biti 3 napadac. Trebat ce nam sirina. Spikic je prirodna zamjena za orsica jer spika je sada na 50 posto na desnom krilu, on na lijevom krilu ima cak vise potencijala od orsica samo rto ako ga dosegne. Vidjet cemo. Treba nam neko top desno krilo, a u slucaju orsinog odlaska spikic moze bez brigw ga zamjeniti.
  • Armagedon13
    959
    Kupite mu Ojedu, usput u nedjelju u 20 i 30 h A3 igra Godoy
  • Mlađi referent
    13.3k
    Čini se da je ovo s Livakovićem ozbiljna priča

Talijani već svršavaju na transfer i rade formacije kako će to izgledat iduće sezone za Lazio
  • NB86
    16.9k
    Nevistic se nije pokazao kao netko tko moze odma preuzet jedinicu, ako se ne radi o cifri koja izuva, ne treba ni razmisljat o prodaji.
  • Orc123
    12.4k
    Prodamo livakovica i kaj smo onda? Kad pogledas, imamo 3 mlada golmana ali ni jedan nije za jedinicu. Imas zagorca koji je star za jedinicu, imas nevistica koji noje pokazao u loxi da je za jedinicu i na kraju moras kupovati jedinicu. a to pak s druge strane, pouceni transferima u zadnje vrijeme znaci da ni nam mogao Labrovic ili Kahlina ili slicni biti jedinica. Ja bi livija ostavio do penzije. Covjek je odlican golman, odlican covjek, ima emocije prema klubu, navijacima i za mene je uz Ademija i Orsica najveca vrijesnost Dinama, iako ne nuzno tim redom.
  • Zagi
    10.6k
    Puno nama Livi znači. Bio bi to veliki gubitak...
  • blue heart 72
    2.3k
    Ako Livi zaista ode, meni nijedan od naših golmana ne ulijeva previše povjerenja. U tom bi slučaju uzeo Austrijanca Lindnera iz Basela. Njemu su rekli da od nove sezone. više nije jedinica, i da može slobodno potražiti angažman negdje drugdje, ako se nije spreman pomiriti sa novim statusom. Po mojem skromnom sudu, bolji od svih naših alternativa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.