• Dzoni
    3.5k
    Prebrzo, prelagano pušten, ne sviđa mi se ovo ni najmanje.
    Ne samo jer smo pustili talentiranog stopera, nego smo si otvorili put da veliki klubovi nastave na ovakav način kupovati ili čak niti to naše talente
  • mosad
    2.2k
    + za transfer
  • Facke
    7.6k
    Koj dramite. Dobri novci za igraca bez prave seniorske minutaze. Nek mu je sa srecom. Talent je ali ni blizu kak neki nasi bivsi talenterani stoperi.
  • Masto
    894
    Ide radeljić :lol:
  • Fatos Beqiraj
    939
    Daj ne serite sta je Kova kriv, da je usa tih 10 min svejedno otisa. Ocito mali i ljudi oko njrga misle da je novi maldini, a nasi ne misle. Nek ide ako je tako odlucio Dinamo i rezultat su uvijrk prije svega.

Bit ce jos mladi ne brinem se ja
  • emilperska
    13.7k
    Minus za Upravu, Capellasa, Dabca i Kovačevića.

Mali može, a i ne mora ispasti igračina isto kao Haladona 2014. cija prodaja za ikakve novce se cini sad kao ok posao s obzirom na to kako je ispao.

Ipak, dolazak Tabinasa, a transferi Jakirovića i Pavića + degradiranje Mikića nisu dobra poruka djeci iz omladinskog pogona. Ni sada ni ubuduće.

Na kraju i dolazimo do Hazine teorije da jedino na kome će se zaraditi su domaći igrači..

Deprimirajuće za sve što se kunu u rad škole.

Sjetim se i danas tih famoznih 5:1 u KC gdje ulazi Villar..

I ne PR djelatnici kluba, problem nece nestati s Dinamom B..
  • OsamŠest
    6.7k
    Neka me netko od upućenijih ispravi ako griješim, ali sam načuo da je klauzula za njegov transfer van bila upravo tih 2,5m eura.
  • Praskaton
    5.1k
    Ovi iz Intera se krste i ne vjeruju kakav outlet imaju kod nas.Sve ispod cijene

I ne PR djelatnici, problem nece nestati s Dinamom B..emilperska

Cekaj da Capellas posloži školu.Do tad nam ne trebaju naši klinci.Bahati,bezobrazni naši klinci kako ih samo nije sram tražit minute
  • Jay
    2.9k
    Meni je ovo s malim Jakirom poražavajuće, imam osjećaj da se oštri ona stvar na krivim igračima.
  • lukaoj
    121
    a kaj bi ti 10 milijuna za igraca koji ima 71 minutu seniorskog nogometa odigranog u karijeri? 3 nebitne utakmice u HNLu i jedna minute lige prvaka
  • Praskaton
    5.1k
    a kaj bi ti 10 milijuna za igraca koji ima 71 minutu seniorskog nogometa odigranog u karijeri? 3 nebitne utakmice u HNLu i jedna minute lige prvakalukaoj

Da ja bi minimalno 10.Tražio bi i 20.Ako ne daju hvala čujemo se.Momak ima valjani ugovor kod nas.Nek se izvoli sjest i dogovorit.
  • cibona
    7.5k
    Umjesto da sprdate njegovu odluku i ismijavate mu oca, radije se upitajte zašto nam najperspektivniji mladi igrač ne vidi mogućnost napredovanja u klubu za koji navija odmalena.

Dečko skoro pa minute nije odigrao ove sezone, a itekako je imao priliku. Dinamo živi od vlastitog omladinskog pogona, a on je trenutno na najnižim granama. Veliki minus za transfer i upravu koja je ovo dozvolila.
  • mosad
    2.2k
    I ne PR djelatnici, problem nece nestati s Dinamom B..emilperska

Kao što se ne slažem s time da se svakoga tko kritizira klub odmah proglašava ‘mamićevcem’, tako mi ni tvoje stalno prozivanje ljudi koji ne misle isto kao ti nema baš puno smisla. Što zapravo želiš postići s tim?
  • Fatos Beqiraj
    939
    kako je na najnizim granama omladinski pogon, igraca iz juniora nam kupuje inter nema ni 100 min sveukupno.

Ljudi shvatite da je ovo sve posljedica zadnje 3 4 godine, ne Kove Bobana Capelasa i ovi sto su tu pola godine.
  • Crni86
    19.2k
    Sergej doslovce potvrdio transfer - podijlelio je stori od fabrizia na instagramu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.