• rokikaciga
    9.3k
    Po meni mali Jona Benkotic. Decko je zvjerka
  • Tranzicijski Napad
    1.1k

Benkotic- Bozhkov , nebih imao nista protiv da njih dvojca igraju zajedno u Dinamo B sljedece sezone. Inace Bozhkov je bio u guardianovom izboru top 60 mladih igraca 2008. godista
  • Sajla
    16.6k
    ja sam reagirao na rečenicu da ne bi htijeli vidjeti tinejdžere na terenuvlatkomarkovic

Ili mi je promaknula ta rečenica ili si ti nešto krivo pročitao.
    Ja se dosta dobro sjećam da sam reagirao na to da "nažalost klinci TEŠKO mogu do prve momčadi" (na što si ti "argumentirao" nabrajajući igrače koji koštaju +100 milijuna eura, jer to je lako biti i takvih ima posvuda na lopate).
    dinamo u kojem 17godišnji stoper LAKO ulazi u prvu ekipu ili igra ligu u kojoj u svakoj utakmici vodi 3-0 u 20oj minuti jer su svi drugi šrot, ili ima ambicije u rangu Istre, ili ima financijske probleme. Želim dinamo u kojem će se klinac od 17 godina probiti u prvu ekipu jer je talent ranga Gvardiola i Olma, a to JEST TEŠKO biti, a ne zato jer mu je konkurencija (i u svlačionici i u ligi) očajna. Bojim se zamisliti kakva bi to momčad dinama danas trebala biti da ih onih 6 nabrojanih klinaca lagano istisne, gdje bismo bili na tablici i kakvo bi raspoloženje bilo tu, na tribini i u medijima.
    Imputirati da ne želim vidjeti tinejdžere na terenu (kao generalizaciju bez ikakvih ograda i uvjeta) je jedan jako ružan potez koji raspravu vodi u smjeru koji nije nimalo dobar. Izvrtanje tuđih riječi ne donosi ništa dobro. Ako je nesporazum, to je jedno. Ali ako je namjerno, onda jebeš takvu priču.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.