• Sajla
    16.5k
    Alžirac iz predgrađa Pariza, rođendan slavi 10. travnja. Bilo je suđeno.
  • Omake
    14.8k
    fantastična opservacija!

Iz članka objavljenoga krajem 2023 na istom portalu

Alžir, Maroko i Tunis natječu se za mladog krilnog igrača Crvene zvijezde (francusko prvenstvo), Ayouba Makhfaouija. Potonji još uvijek nije progovorio o nastavku svoje međunarodne nogometne karijere. A ovaj izbor ne bi bio "lako" za uzeti jer se tri Magrebove zemlje bore za to.

Koja međunarodna destinacija za mlade Ayoub Makhfaoui? Za sada, ništa još nije odlučeno. Međutim, ono što je sigurno jest da tri zemlje, a to su Alžir, Maroko i Tunis, "otimavaju", prema Foot Mercato, koji ne isključuje "ulazak u igru i Francuske, zemlje rođenja".

Doista, Ayoub Makhfaoui, star samo 16 godina, i koji nastavlja zasjati sa svojim pariškim klubom, u Nacionalnom prvenstvu U17, aktivno izaziva interes triju izbora, svaki bi želio ojačati svoje redove. Napadač ima tri nacionalnosti, tako da ima izbor svoje buduće nacionalne selekcije.
  • keppi
    509
    Ovaj prethodni prijelazni rok (po dolascima i također odlascima) teško da će se kod nas ikada ponoviti.
    Ako sve bude manje-više normalno vjerujem da će ubuduće po prijelaznom roku dolaziti najviše 2-3 igrača plus mladi, talentirani, nedokazani pa i financijski povoljni igrači koji bi kroz juniore i kasnije "B" ekipu kasnije postali prvotimci.
    Ubuduće ćemo tražiti od Omakea karakteristike za talentirane juniore i kadete, ako ih može prikazati.
  • Omake
    14.8k
    nisam ni ja pronašao drugog zasad.

Ima za njemačku, Švicarcu, češku, rumunjsku, i Kazakhstan.
  • Droljo
    24.1k

Taj tvoj link mi je potrgao mobitel
  • deda
    42.9k
    Pa to je isti :lol:
  • OsamŠest
    6.6k
    Pa to je isti :lol:deda

Ljepše mi je zvučalo Red Star, nego Samobor.. Ili ipak ne :lol:
  • keppi
    509
    Veliko će pitanje ubuduće biti hoćemo li moći privući veći broj mladih talentiranih igrača i to osobito domaćih. Do sada mi se čini da to nije baš glat išlo.
    Recimo, dosta njih iz lokomotive ne žele kod nas jer u loksi puno prije dobiju šansu. Primjerice Huskić, prvi strijelac juniorske lige je već dobio koju minutu u prvoj ekipi, a vjerujem da će nakon odlaska Krivaka biti još šanse za njega dok Ćutuk i Perković teško mogu kod nas do minuta.
    Možda je ova "B" ekipa bar djelomično rješenje.
  • OsamŠest
    6.6k
    RPG sa frizurom Roberta Ljubičića.
  • NKDZ86
    7.2k
    Kaj madafaka? Taj će rasturati. Novi valderama
  • Nogo
    9.6k

Vidim, vidim. Nadam se da će nešto biti od maloga :)
  • Marktwain
    1.1k
    Kplus Valderrama, nadam se da ne voli skijaške sportove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.