• vlatkomarkovic
    2.7k
    Neki ovdje se ponašaju kao da smo igrali maestralno i da je jedini problem golman, a ostalo da se moramo riješiti viškova igrača…. jeste vi gledali Celtu, Lille, Betis, Istru, Rijeku, Vukovar…. Mislim je do trenera dio, ali ono, ako fkt neki misli da nam ne treba neki starter ne znam kaj da vam velim…. Mislim možemo razgovarati o kojoj poziciji je riječ, po meni su stoperi jedini neraspravljivi i Zajc, ostalo sve da citiram Losa ne bi nazvao ludim….
  • Crni86
    18.9k
    “Ističe se u nekim utakmicama potreba za krilom koje je jako 1 na 1, ali tu bi tek neko pojačanje koje se ne smije propustiti imalo smisla. U suprotnom bi se oduzele razvojne minute Cardosu Vareli i Franu Topiću, kao i aklimatizacijske minute Mateu Lisici kada ozdravi.

Dinamo i sada ima puno unutarnjih rezervi kojima prijeti scenarij u kojem postaju mrtvi kapital. Gabriel Vidović, Gonzalo Villar skoro uopće ne igraju, a od nekih drugih ljetnjih prinova poput Diona Drena Belje, Dejana Ljubičića i Lisice se očekuje (još) veći iskorak. U neke od njih uložena su ogromna sredstva i ne smije ih se otpisati nakon dva ili tri mjeseca lošeg nogometa bez spremnog boljeg rješenja.

Dinamo ne smije pretjerati ni na suprotnu stranu. Eventualni odlazak Roberta Mudražije ne bi napravio nikakvu promjenu u rotaciji. S druge strane, odlazak Marka Solde ili nekog drugog veznjaka bi u slučaju ozbiljnije Bennacerove ozljede Plave jako stanjio u sredini terena. To su sve igrači koji će svoju vrijednost imati i na ljeto i Dinamu nije neophodno prodati ih sad.

Dinamu, a ponavljaju to u klubu kao papige, treba vremena. Najveći iskorak očekuje se od Kovačevića od kojeg se očekuje da prikaže uzbudljiviji agresivniji i ofenzivniji nogomet u domaćem prvenstvu nego je to dosad bio slučaj. To mora biti najveće Dinamovo pojačanje u nastavku sezone.“

Vice opet odlicno poentira.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k

Točno, nedostaju nam oba krila, za početak desno.
  • Davieboy86
    1.1k
    Ovdje ekipa pise sranja danima samo da bi se nesto pisalo. Iz dosade. Get a f life!
  • veselko tenžera
    6.5k
    Neki ovdje se ponašaju kao da smo igrali maestralno i da je jedini problem golmanvlatkomarkovic

Ovo je velika istina. Prelako se zaboravlja koliko smo problema u igri imali. Moj problem sa zaključkom koji se da izvući iz @Omake grafova je da kad se u globalu osvrneš na analizu ispade da smo izvrsni. Beljo, Bennacer, Hoxha čak i Stojković odlični. Hoxhi se u toj analizi kao veliki plus pišu "progressive carries", a to su zapravo one situacije kad ga protivnici puste da vuče loptu preko pola terena jer znaju da ne može ništa nego napucati jaku prizemnu ljevicom u 16. Takvih situacija imamo 7-8 po utakmici i od njih nemamo skoro nikakvu korist.

Pozitiva koja buja sama od sebe u kombinaciji s činjenicom da nema utakmica će opet podići očekivanja u nebo. Još da Livi potpiše i opet će se rezervirati letovi za Istanbul u svibnju.

Polako ljudi, puno je posla pred našom ekipom, ne treba letjeti. Imam osjećaj da su se dežurni pljuvači pritajili i da će u slučaju da Steaui ne zabijemo 2 u prvih 15 minuta krenuti epopeje o fantastičnim Villarovim pripremama i tužnom Beljinom pogledu iz kojeg se iščitava Kovino neznanje.
  • Kujtim Shalla
    8k
    Polako ljudi ,od sutra kreće prelazni pa će biti interesantno
  • Zagi
    14.1k
    Eh sada Hoxha niti ne prenosi loptu jer od tih 7 prijenosa ne padne 5 golova.
    HNL protivnici ga ne puštaju nego ga ne mogu zaustaviti, prođe ih trojicu ako treba.

Protiv Celte i Betisa nije mogao, zaustavili su ga odmah na našoj polovici. Jbg, viši nivo.
    Vidović upravo to nije mogao ni na HNL nivou, zato ga je Hoxha i istisnuo iz prve.
  • Brusa
    3.9k
    Meni je Nevistić drag,ali je stvarno bio loš ove polusezone. Imam osjećaj i da su naši protivnici to znali (samo o hnl pričam, el je skroz druga priča...) I da su "znali" da prvi udarac maltene koji upute da će biti gol i onda su se tako i postavili, bez ikakvog straha i respekta prema nama. Čini mi se da se to već sa Filipovićevim stavljanjem na gol promijenilo , a i mislim da to pokazuje i prosječan broj osvojenih bodova s jednim i drugim na golu.
    Livi će bit opet druga priča, još bolja i jača za nas.
  • rokikaciga
    9.1k
    Kaze Lepore da je Dinamo prihvatio 3.5+0.5m za Stojketa, odluka je na njemu
  • Dinamo Sector
    46
    Sad Stojke treba dobro razmisliti...
  • Mr Anderson
    16.4k
    Jako loša odluka ako je istina da smo prihvatili tu siću za Stojkovića. Nadam se da on neće.
  • CastAway1986
    4.9k
    Koliko je pouzdan Lepore s obzirom da je i tu na Zoni javno ostavio svoj privatni broj i zicao informacije?
  • Orc123
    14.4k
    Lapore mlati praznu slamu...covjek glumi Romana, ali s Temua.
  • keppi
    491
    Mudražija, Soldo, Stojković...još fali Kulenović. Sve dinamovce radprodat.... umjesto najavljenih 80% ovom politikom imati ćemo u ekipi 8% domaćih.
    Šta za reći....još bolje za koju svotu će ukupno svi biti prodani.
  • Noel
    18k
    Pod pretpostavkom da je ovo istina (iako mislim da nije) prodaja Stojkovića za 4 milje jedino ima smisla ako bi se doveo Jagušić ili Fruk.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.