Crni86
Orc123
The Undertaker
Crni86
Zambatine škude
I onda bi mi na sve to trebali konkurirat nekom RBS,Portu,Ajaxu, stajaznam... yeah right. — DiddyGuela
DiddyGuela
IceMan
rokikaciga
sad kad nema Bennacera. — IceMan
Zambatine škude
Ja ne kazem da je skauting losa stvar nego smo mi miljama daleko od situacije u kojoj bi se mogli nadmetati sa konkurentima iz Europe. — DiddyGuela
Ljudi ovdje sanjaju o skautingu a realnost je da mi nismo u stanju na vrijeme prepoznati nekog Fruka ili Jagusica prije nego i vrabac na grani vidi da su decki talenti za Dinamo. — DiddyGuela
DiddyGuela
Ali ajmo čak uzeti da si u pravu i da je veliki propust što nisu prepoznati ili su prepoznati prekasno - nije li to argument u smjeru toga da trebamo popraviti skauting? Slažem se da stagniramo, ali dobrim dijelom i zato što nam je (dosad) bio podosta upitan skauting. — Zambatine škude
Ovo je cherrypickanje. Em si mogao nabrojati druge igrače koji su došli i igrali, em vjerojatno nijedan od ove dvojice ne bi imao prostora za razvoj u Dinamu i ne bi postao takav igrač, em je Fruk late bloomer koji je s 24 godine imao prvu "pravu" sezonu u karijeri, dosta kasnije od onog kada je nama prodajni soft spot.
Jako me zanima tko bi prije dvije godine posjeo Baturinu na klupu ili ga poslao na dvojnu posudbu u Dubravu da stvori mjesto za Fruka. Ne znam kako ljudi uvijek zanemare tu oportunitetnu crtu da bi se neki Fruk morao probijati nauštrb nekog Sučića, Baturine ili Stojkovića, nebitno. — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.