• Filip Međimurje
    942
    Da, i onda bumo počeli igrati 4231 da ga uguramo na polušpicu. How yes no
  • OsamŠest
    6.5k
    Da me iznenadi nešto nakon Bennacera? Teško..
  • CastAway1986
    4.7k
    Vaše iskreno mišljenje o Matkoviću , da li ga dovesti ili ne? Ja osobno bi , pogotovo jer mu cijena nakon ozljede nije kao prije a imamo i par igraca za ponuditi Osijeku !
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Vaše iskreno mišljenje o Matkoviću , da li ga dovesti ili ne? Ja osobno bi , pogotovo jer mu cijena nakon ozljede nije kao prije a imamo i par igraca za ponuditi Osijeku !CastAway1986

Kao neki 'long-term' pokusaj mozda da, osobno smatram to s njim malo previse euforicno sve i ne znam po cemu tocno bi trebao kod nas ali ajde. Ako da, mozda stvorimo samo dodatnu guzvu u rosteru a ionako su rotacije kod Kove li-la.
  • Zagi
    13.8k
    Ne vjerujem da će i Beljo i Kule dočekati početak iduće sezone. Jedan od njih će platiti Jagušića ili tako nešto.
  • emilperska
    12.9k
    Ne znam da li je pisano ovdje već, ali ukratko..

Po Vukovaru/Vinkovcima se priča (kafanski, ali vidim da se priča već vrti ovdje pa pišem i ja) da je Tabinas dogovorio sve s Dinamom od lipnja 2026. Zato je i bio na tribinama djelomično zadnje utakmice. Oni traze da damo cca 100k da igra do kraja sezone ili će do lipnja trčati odvojeno bez pristupa klupi, kamoli terenu. Mi ne želimo dati 100k za to, a kamoli nešto više da dođe odmah. On je izričita Capellasova želja, Dabac nema veze s tim. Boban je amenovao jer je ovaj baš zapeo za to.
    Velim tako se priča tamo, ja veze s insajderstvom nemam.. Ovo je kafanska priča iz Vukovara, nema veze s izvorima iz kluba da ne bi bilo.. Nadam se da je ovo dezinformacija sve skupa oko tog Filipinca.

Mene ovdje najviše brine ako je to sve istina, kakve su to ovlasti Capellasa da nauštrb naše škole koju realno on i vodi, da se miješa u rad i transfere prve ekipe i dovodi igrače iz Filipina koji nisu bili dovoljno dobri za japansku ligu, kamoli nešto više.. Da li je Capellas nasljednik Kove ako Kova dobije otkaz..

Zato velim opet, Mario Kovačević je najmanje zlo od svih trenera šta se motaju kao hijene oko klupe čekajući njegov pad..
  • Jurki
    21.2k
    Mi ne želimo dati 100k za to, a kamoli nešto više da dođe odmahemilperska

Mene ovdje najviše brine ako je to sve istina, kakve su to ovlasti Capellasa da nauštrb naše škole koju realno on i vodiemilperska

Znaci ne zelimo igraca odmah, vec na ljeto. (Kad krece dvojka).
    Te mi jedino logicno ima smisla da ne trazimo igraca za udarni sastav ili rotaciju vec za drugu momcad.
    Isto tak nemamo desnog beka za tu momcad.

Ako igraca tak jako zelis, odrijesit ces kesu, a ne se ciganiti za 100 keka odstete.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.