• badjibadara
    10.9k
    Ovo je vise situacija gdje imaš stan, ali ti se pojavi prilika za 1500 eura rentati stan koji se inače renta za 4500 — vlatkomarkovic

Pogledaj pogodak Varazdina. Pozicija je fenomenalna, ali je stan slabo odrzavan i prokisnjava, a i ispod prozora stvara se vlaga. Uzmes vrhunskog majstora za hidroizolaciju da to zaustavis, onog kojeg godinama zazivamo, ali je iz raznoraznih razloga uvijek kod drugog susjeda. E sinoc je taman uzeo pauzu i poslao poruku: Jel jos curi?
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Ljudi pazite šta želite i šta pisete po forumu, da vam Zvone nebi ispunio zelje
  • Marley
    6k
    "WTF moment" kad se ujutro tek napola probudis, uzmes mobitel u ruke, i prvo i osnovno otvoris Zonu. Rutinski, bez ocekivanja, onako bezveze. I ubode te u oko nova tema "Ismael Bennacer". Buljis i dalje ne kuzis, hahaha.
  • tp1997
    3.5k
    Ja sam jako znatiželjan vidjeti koga će Bennacer poslati na klupu. Takva igračina sigurno ne dolazi biti rotacija
  • Paggini
    101k

Misic (Ljubicic), Bennacer, Villar (Vidovic, Zajc) brijem da ce biti rotacija
  • Pesca90
    304
    ajmo Kovacevicu idemo zaigrati božićno drvce da uz vic u igri unesemo i roman-tikitake
  • DiddyGuela
    7.1k
    Nekakva idealna kombinacija u veznom redu bi mi bila 6 Misic - 8 Villar i Bennacer. Imas sve - kreaciju, posjed i agresiju. Barem ovako na papiru, realno ne znamo dok ne zaigraju zajedno.

Osim toga dobijes i opciju Stojkovic na krilu, lijevom prije svega.
  • nwankwo646
    1.3k
    Kakva noć i jutro, a tek nam predstoje ekskluzivne slike kako ga Boban dočekuje u zračnoj luci, pa predstavljanje s zapisničarem... :grimace:
  • nwankwo646
    1.3k
    Od ostalih vijesti... Dinamo i Kustošija zaključili ugovor o suradnji klubova, dvojne registracije...
  • gaTeDZG
    3k
    Za 15 dana kad par puta otrese polućelavog šipca i kosatog nasljednika Raquelića usred Tita, valjda će i manjini biti jasno da se ovakav igrač ne propušta ni u ludilu
  • Jurki
    27.9k
    Od ostalih vijesti... Dinamo i Kustošija zaključili ugovor o suradnji klubova, dvojne registracije... — nwankwo646

Opa.. zanimljivo.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Misic (Ljubicic), Bennacer, Villar (Vidovic, Zajc) brijem da ce biti rotacija — Paggini

Di je tu Mudri?

Stojke može na krilu, tamo je i bolji nego amf.
  • Jurki
    27.9k
    Mudri nije DM/CM.
    Meni je on najvise za ofenzivnu centralnu poziciju tj desetku ili povucenu špicu.

Na 8 bi bil prevec daleko od gola i time totalno beskoristan.
    Nek njega cim blize golu, prava napast, jos k tome ima odlican udarac.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Inače na jučerašnji dan prije dvije godine smo doveli još jedno ime iz Serie A

images?q=tbn:ANd9GcRi_LUEPMjarHdPdXX0mQOC9-SYD1uAkVoXiw&s
  • Mali Zeus
    22.2k
    Meni je on najvise za ofenzivnu centralnu poziciju tj desetku ili povucenu špicu. — Jurki

Ma da, kad igramo s 2 osmice onda on povučena špica ko kaj je sad kao Stojke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.