• Ljubo
    69
    Kao da sam znao, da se večeras sprema nešto veliko pa sam napunio frižider gajbom pive.
  • mosad
    1.8k
    scared-straight-jumpscare.gif

Ostatak foruma kad se probudi ujutro
  • Lihtmašinac
    587
    Aj, kak rijetko tipkam, da u ovom trenutku sveopće forumske ludosti budem bar malo konstruktivan i izvan emocija, odreagirat ću i na 2 upisa:

nervoso.gif
    Mišić trenutno
    Paggini

Mislim da Mišića nema šta bit strah. Čovjek je kapetan i tu nema dileme. Osmica-šestica, nebitno, talentirani Alžirac će mu samo pomoć da odmori kad treba. Isto vrijedi i obratno. Osobno Mišića držim jačim od Zajca, bar u razini s Villarom, al to su već trenerove slatke brige, fućkaš moje dojmove. Kakgod, ak bude na razini koju zna furat - ne damo Miška, Milanovi, španjolski, slovenski milijuni amo-tamo! :strong:

Kao malo iskusniji pratitelj nogometa, ne bih se baš složio da je ovo najveći Dinamov transfer svih vremena. Jedna od poslanih poruka ekipi malo prije bila je da je ovo možda negdje u razini s Harisom Škorom :smile:
    Ziher bi se našlo još sličnih dolazaka, od Juge naovamo ziher Prosinečki, možda Vaha itd. Ali za hrvatske prostore i u ovom globalnom trenutku, ovo je definitivno bombastična bomba bombetina u razini "nemoj me jebat" :fire:

Fala, Zvone. Ovo će i Miška i cijelu momčad i cijeli klub unaprijediti samo tako.
  • Zagreb1992
    2.6k

Ovo je očito koljeno u pitanju ..prvo loša fizička sprema radi priprema koje nije prošao što je očekivano ..a ovo drugo je očito u pitanju koljeno koje ga jebe ..valjda nije toliko loše stanje da ne bi pao lječnički
  • Žan
    672
    Do kad traje prijelazni kod nas? Cisto ako postoji jos neka sansa da se dovede krilo da zvuk na mobitelu ostane upaljen. Zvone ako je istina da volis decke, jebi nas sve !
  • Infinity
    19.5k
    Nisam nikad mislio da ce se odlazak na wc u 3 ujutro pretvoriti u neprospavanu noc :lol:
  • Pacho
    5k
    Tek sad sam povezao da su on i Zajc igrali zajedno u Empoliu
  • Ljubo
    69
    Završio je prije tri sata, jedino sada Zvone može krilo dovesti ako je igrač bez kluba.
  • rioda
    10.2k

Ne, završava za 18 i pol sati, točnije u ponoć
  • Ljubo
    69
    Hvala na ispravci, moja greška mislio sam da je do ove ponoći.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    ja sam stari spavao,sad sam se probudio i umalo me herc strefio
  • CerealKiller
    36
    Nerealno dobar transfer ali to ce na kraju biti samo jednogodisnja posudba jer ga ne mozemo otkupiti ako mu je placa 7 mil. On je tu da se vrati u fornu i onda odlazi. Ispravite me ako grijesim. U svakom slucaju ogroman korak naprijed za klub
  • blue heart 72
    2.6k
    Jbt, moram na WC uzmem mob u ruke i vidim da je fucking Bennacer naš.
    Zvone, kaj si to napravil? Stvarno nije fer, ko bi sad opet zaspal?
    Bez zezanja, još nemrem dojti k sebi koga smo dopeljali v klub
  • gaTeDZG
    2k
    Ljudi, ne Bennacerite da se dogodilo ovo...
  • jedan u nizu
    15.3k
    Jednom legnem na vrijeme u krevet i desi se ovo ........

A niš, danas cu lec u 20h pa nek me sutra slogira do kraja :nerd:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.