• Kujtim Shalla
    6.2k
    bio je siguran da ce sama uci pa je nije htio dirat:rofl:
  • Orc123
    13.1k
    Nema sanse da cemo vise dovesti krilo ili bilo koga jer bez obzira sto prijelazni rok traje jos 6 dana mi danas moramo ili sutra prijaviti momcad za europu....jel tako?
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Hoxha i Neva van, kako god znate i umijete... Poklon, pazar ne zanima me.. radije bi gledao Znuderla i Zulfca nego ovaj poludebilizam za koji znamo da ne ide nigdje..
  • Orc123
    13.1k
    zbog Hoxhe Varela mora minute skupljati na desnom krilu iako je tamo maksimalno izlimitiran.....Varela na lijevom krilu je ziva napast! Sta reci, ako se vec islo u rekonstrukciju onda se moralo nekako prodati i Hoxhu i dovest pravo krilo koje moze raditi razliku....i Vidovic nije odusevio.
  • crophantom
    1.9k
    Kako itko moze tvrditi da je Varela živa napast bilo gdje na terenu kad dečko nema 3 utakmice u seniorskoj karijeri?
    Sve 5, ni meni Arber nije za Dinamo, ali ove price o Vareli su mi teski bullshit, nitko ga nije vidio, nitko nezna kakav je
  • Tobogan
    13
    Zvone i Capellas, čupajte krilo odnekale. Pokazali ste s Dominguezom i Vinllfom da možete
  • Maki2
    837
    Imamo fore do 2 rujna 24:00 CET
  • Orc123
    13.1k
    kad ide prijava za EL? Nije do 31., tj. Sutra do 00:00?
  • Maki2
    837
    To je za EL rok sto sam reko
  • Orc123
    13.1k
    znaci teoretski jos stignemo dovest krilo prijavit ga za EL? Kazem teoretski jer ocito necwmo dovodit krilo, a i mozda bolje jer bi bilo u panici.
  • Maki2
    837
    Stigli bi. A jos sam malo i procesljo dokumentaciju i kaze da postoji za golmane iznimka tj. da se mogu i kasnije dodat na listu ako bude ozljeda u pitanju ili neka dugotrajnija bolest.
  • Maki2
    837
    Cak se spominje i kod izvanrednog transfera moguca opcija naknadnog dopisivanja golmana
  • Georginho
    414
    Nemojmo se zavaravati, nećemo do kraja roka dovesti više nikoga.
  • Goncalo Santos
    611
    Nek poklone hoxhu, ja sam uvjeren da je vinlof bolje krilo od njega, nek bilo tko to igra samo ne on.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.