• Dadox
    676
    čitaj s razumijevanjem pa budeš shvatio a ne vadi iz konteksta.
  • FazeN
    854
    Ne mogu se nastavljat pogotovo s navijačem Dinama, to mi je bespotrebno i bezveze.
    Želim ti ugodan ostatak dana, a na kraju budemo vidjeli ko je u pravu ko ne, živ bio!
  • Zagi
    11.1k
    ako mali nije htio sad u dinamo, onda ne treba ni sljedeće sezone. igrač koji odbije dinamo, može daljeNKDZ86

Hvalili smo Gvardiolovu odluku da ne ode u Leeds. Koja je fundamentalna razlika?
    Jagušić danas nije spreman uzeti poziciju u prvih 11 dinama. Već za 6 mjeseci bi mogao biti.

Oko Stojkovića se lope koplja pa bi ljudi izbacili Villara da mali igra.
    Da bi još igrao i Jagušić, bilo bi potrebno izbaciti Ljubičića.

Na kaj bi to onda ličilo? Miško i osam klinaca oko njega. Pa kada bodovi krenu odlaziti na sve strane, lupaj po Zvoni.
    Ne , hvala.
  • CastAway1986
    3.8k
    Toliko je dosadno na ovoj temi da je jedina vijest rat insajdera oko Jagušića :lol:
    Jel ima što novo za Cordobu?
  • MateG
    66
    ima, i dalje drži isti level nezainteresiranosti za išta
  • Haza
    10.4k
    Pročitao raspravu, na strani sam Dadoxa:)
    Jagušić je odbio Dinamo 1/1, trenutno ne postoji niti ponuda niti rasprava oko njegovog odlaska iz Belupa.
    Info mi je od menadžera i rukovodstva Belupa.
    Jagušić ima plaću u Belupu 4 tisuće eura mjesečno, mogu još neki detalj ako je potrebno. Ono što je za pohvalu, mali ima 4 tisuće eura, a odbio je 20 tisuća mjesečno u Dinamu, mali nije pohlepan, niti njegova obitelj.
    Edita: zafrkavam se nisam na ničijoj strani. Ali ovo gore što sam napisao mi je zadnja info od petka i utakmice. O prodaji Jagušića odlučuje Belupo prvi, pa tek svi drugi. Škegro ne može odlučiti dal' mali ide na zimu ili ljeto, ali realno je da će otići do idućeg ljeta.
  • Pacho
    3.6k
    Ne vidim problem u tome da je htio ostati tamo gdje je nositelj. Svakako ga treba uzeti na zimu.
  • FazeN
    854
    E ovom se nisam nadao, budemo vidjeli Haza na kraju, lako je meni za Dadoxa, ali ti si me iznenadio, NEMA ŠANSE da ti osoba koja si upućenija od mene jedno 10 puta, ne znaš za dogovor Belupa i Škegre.
    Toliko o tom od mene na ovu temu.
  • CastAway1986
    3.8k
    pa ti si napisao da ce Jagušić otići ili na ljeto ili na zimu..To moze svatko ovdje napisati..
  • flexXy
    3k

Nije agent robovlasnik da Jagusic mora potpisat sve sta klub i agent zamisle.
  • Paggini
    63.9k
    Nije agent robovlasnikflexXy

Sto smo vidjeli i na primjeru Miereza! :)
  • Haza
    10.4k
    Mislim FazeN Jagušić je imao jednu službenu ponudu i to Dinama, ne znam kako možeš navoditi onda kad će otići, to danas nitko ne zna posebice jer nove ponude nema, možeš samo pretpostaviti, a to može bilo tko na forumu.
  • FazeN
    854
    Haza molim te.
    Ti si najpouzdaniji ovdje ostani takav.
    Toliko od mene na tu temu, a budemo vidjeli kad mali odlazi.
  • Zagi
    11.1k
    Za pretpostaviti sa velikom dozom sigurnosti da Jagušić završetkom idućeg ljetog prijelaznog roka neće biti u Slavenu ne treba kristalna kugla niti insajderska informacija.

Mali ima kvalitetu i veliki potencijal. Nismo mi jedini koji to vidimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.