• badjibadara
    6.6k
    Mislim da ljudi imaju prenegativan stav prema Spikicuvlatkomarkovic

Reklo bi se, jel, kao slucajno...

Koja je najveća razlika između Dinama i Hajduka?

- Ovdje je ljudima puno više stalo do kluba nego gore. U Dinamu zabiješ pet golova i nikome ništa, a ovdje imam dojam da i čistačice žive za uspjehe kluba, da im je stalo da bude što bolje. U Dinamu to baš i nije slučaj, tamo ljudi dođu, odrade svoj posao, i to je to...

- U Dinamu su mi dugo obećavali prvu momčad, a kako nisu ispunjavali obećanje, nisam se više vidio u toj sredini. Ponudili su mi ugovor ali nisam se dobro osjećao pa sam svjesno otezao s potpisivanjem. Dva puta odlazio sam u Bergamo na pregovore s Atalantom, a onda se javio voditelj Hajdukove Akademije Krešimir Gojun.
  • Ritam Ulice
    1k
    spikic nije usrao gol? Jesi ti pri sebi? Zadnje cega se sjecam je situacija protiv Slovana.. taj sramotan kiks je tesko zaboravit jebote.. spikic je toljagetina koja se vucara predugo u klubu. Jebo ga olivari i tko god ga drzi tu vise
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    meni nikad nece biti Jasno kako mu uspijeva ostati u Dinamu iz godine u godinu. NIKAD,NIKAD nigdje nece dobiti onaj novac kojeg dobija u Dinamu. Malog Cordobu smatramo promašajem nakon 10 utakmica gdje nije dobio dvije u nizu , dok Špika moze ostati pa i da poziciju promjeni. Slagali se ili ne ,treba mu spomenik postavit na maksu. Kad se maks srusi Špika ce prkosno da stoji i ugasi svjetlo
  • veselko tenžera
    4.7k
    U Dinamu to baš i nije slučaj, tamo ljudi dođu, odrade svoj posao, i to je to...badjibadara

S obzirom kad je ova izjava dana, nije čovjek ništa pogriješio.

Inače, on je jedna od žrtava stila kojim smo igrali sa senatorima i Baturinom. Njegov forte nije uspavljivanje protivnika. Mislim da bi u brzom nogometu koji bismo napokon trebali igrati ove godine on mogao biti puno korisniji nego i ranije. Isto mislim i za Hoxhu. Obojica bi u nogometu s kvalitetnim presingom i puno trke mogli biti od koristi.
  • badjibadara
    6.6k
    S obzirom kad je ova izjava dana, nije čovjek ništa pogriješio.veselko tenžera

Baci malo oko na roster Dinama u vrijeme dok je ovaj "bija doli".
    Mozda se iznenadis sa nekim imenima koja su samo "odradjivala posao".
  • BBB Sibenik
    6k
    S kim god sam priča a da ima veze sa Dinamom, svi su rekli za Spikica “moć ponavljanja, “uporan”, “radnik”, “dobar dečko”. Koliko god mi ide na zivce izgleda da to cijene u Dinamu, na kraju krajeva to je i pošteno.
  • Droljo
    18.9k
    Špika bude naš Totti. Mark my words. Markare mie parole
  • don
    14.5k
    pa oko kluba je atmosfera i bila takva, zna se zbog koga.
  • DrRatoljub
    14
    Meni je prva asocijacija na Špiku prošle sezone onaj promašaj s 2 metra kod 1 1 protiv Slavena u 80-nekoj. Inače je o to znao fulavati, ali je to često bilo kod 2 ili 3 0 za Dinamo pa se o tome ne bi pričalo. Samo je to jedna od situacija prošle sezone koje su nas koštale naslova.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Na potencijalni odlazak Spikica, osobito u slučaju odlaska RPGa, mogli bismo gledati kao na odlazak Brodica prošle sezone.

On bi mogao biti jedina alternativa Lisici i Valincicu.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ja se nadam da vi koji ste za ostanak Špike tu trollate... Znači Špikic je tu već koliko godina. Koliko je od tih godina bio dobar? Mislim da je imao možda tri dobre utakmice u cijeloj karijeri u Dinamu i par solidnih OFANZIVNO utakmica na pripremama gdje nam je obrana konstantno curila ne znači da bi bio išta bolji od jebenog Mohe kojeg smo poslali dalje...
  • Keyser Soze
    14.9k
    Špikić je igrač kojeg se hvali na osnovu ničega, a kad pitaš ljude što konkretno valja u njegovoj igri kažu ti da može puno trčat. Jedina dobra sezona u Dinamu mu je 22/23 kad je imao 7 golova i 5 asistencija, sve ostalo je bilo ispodprosječno. Davnih dana je trebao ići dalje, ovako će sisat pare još dvije godine s nikakvim učinkom.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    a kad pitaš ljude što konkretno valja u njegovoj igri kažu ti da može puno trčatKeyser Soze

Evo po meni ima dobar dribling, iako je tu relativno nekonstantan. Jako dobro vodi loptu. Od nasih prirodnih krila rekao bih najbolje, a i opcenito u ekipi je pri vrhu kaj se toga tice.

Ima i solidnu kombinatoriku. Naravno sve dok ne treba zavrsit neku akciju. Na primjer jako dobro se snalazi dok treba probijat protivnicki presing na nasoj polovici. Ali i naprijed zna odigrat dobru kombinatornu akciju koju uglavnom zasere na kraju.

Ima dobre fizikalike bilo za beka bilo za krilo. Solidno je cvrst i nije minijaturan zbog cega moze igrat i glavom.

Jedan je od nasih najrzih igraca. Papogotovo je brz za beka.

I naravno moze puno trcat i davat dubinu, sto je bas te 22/23 odlicno radio.

Sve to ne znaci da je Maradona, jer ima i ogromne mane. Po meni na prvom mjestu i glavni razlog zasto ga se tolko pljuje je njegova nogometna inteligencija, papogotovo u zadnjoj trecini. Kao sto sam naveo. Covjek dok mora donijet kljucnu odluku u zavrsnici on bi izabrao krivu i da mu je ispravna jedina opcija.

Uz to nije neki finisher koji ce iz nicega zakucat a i nema neki centarsut sto je za beka malo meh.

Na kraju krajeva cmoze se nadodat i ta nekonstanta. Nekad rastura neka odigra uzasno. Makar puno cesce odigra jako dobro kad bude supersub. A to je po meni i najidealnije za njega.

Nije neka klasetina. I na krilu zasigurno ne za prvih 11 Dinama kakvog zelimo gledat. Ali po meni dobra i zahvalna rotacija.

Zanima me iskreno kaj moze dat na beku i moze li Kova izvuc iz njega vise nego kaj se misli.
  • Jurki
    18.5k
    Zanima me iskreno kaj moze dat na beku i moze li Kova izvuc iz njega vise nego kaj se misli.GeneralNapoleon

Mislim ako do sad 50 trenera koji su ga vodili u Dinamu nisu mogli iz njega vise izvuci, to ne mogel ni Kova.
    Vrijeme je za rastanak. To je bolje i za Dinamo i za Špikića.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Talkdinamo na instagramu podijelio na story video Livakovićevih obrana, možda se nešto kuha. :eyes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.