• Paggini
    58.9k
    Ramon mierez dođi u dinamo bit ćemo prvaci
  • kajjaznam
    219
    Zajc ima opaku šljucu
  • rokikaciga
    2.9k
    Iskreno ne znam postoji li usporedni graf Kule/Mierez uvaženog kolege forumasa, meni su dosta slični tipovi napadača, jednog već imamo, za drugog se moramo lomiti i pitanje kaj ce nam Ramon 'donijeti', za Kuleta znamo :wink:IstokKa96

Nisam kolega @Omake ali evo grafova i Miereza zadnje sezone, Kule ove i Beljo u Rapidu

tgC9QjM.png
    NU3Tgcs.png
    q5J4DkT.png

A pošto sam dobre volje evo i doktor nogometa iz sezone 23 24 kada je bio načet 70% minuta koje je igrao

Sb2QoV6.png
  • IstokKa96
    862
    Pošteno.
    Kule hvala na svemu i sretno!
    Ramone, dobrodošao!
  • Felip
    622
    "Pa i i Miha Zajc je isto navijač Hajduka, kao i njegova obitelj... Svi mi skupa zezamo Livakovića koji je došao iz Dinama..." - Mario Branco
  • Mlađi referent
    13.4k
    Je li se onda smijem počet radovat Belji ili ćemo svjedočit novim obratima
  • Slepicka
    202
    hvala i dovidjenja Miha, neka si zeza Lucica
  • Felip
    622
    Meni je sve ovo baš sjebano pratit, ajme meni nije mi dobro...
  • cibona
    5.8k
    Pozdravljam dolazak belje, top transfer, bravo za bobana. Međutim, nadam se da to nije kraj. Moramo hitno dovesti još jednog napadača, mierez bi nam legao ko budali šamar. Time bismo pokrili napadačku poziciju, a istovremeno dali belji opasnu i zdravu konkurenciju u borbi za početnih 11.

Nadam se da je svima jasno je da kulenović u idealnom dinamu ni više ni manje nego treća špica. I dalje smatram da je ovo idealan trenutak za prodati ga i izvući koju milju tim transferom, pa da na poziciju trećeg napadača stavimo nekog od dečkiju iz naše škole, ili kulušića.
  • BPAM
    262
    Gledam po X-u za Zajca.
    Ujutro profil od 5k pratitelja kaj je za Tursku ništa objavi da nas Zajc odbio i svi to prenesu.
    2h kasnije profil od 250k pratitelja objavi da Zajc dolazi u Dinamo i nitko to ne prenese.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Mislim da Mierez nece doci i da nije ni bio u kombinacijama, na zalost. Beljo je taj, doci ce vjerojatno Jos jedan jeftiniji za rotaciju a opcija je i Kulušic da ostane. Volio bi Miereza vise nego bilo Koga drugog ali mislim da jednostavno nije realno
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Slovan se po plaćanju igrača dobrano priližio Dinamu. Ne čudi me da su za njega istresli ozbiljan novac za sezonu. Tolić tamo ima jača primanja nego u Dinamu.
  • Nogo
    8.2k

Ja se isto ovoga bojim i da će ajduk ući na all in i dovesti ga.
    To bi nam bio pucanj u nogu.
    Lud sam više oko Miereza.
  • Paggini
    58.9k
    da nije ni bio u kombinacijama, na zalost.Kujtim Shalla

Itekako je bio i jos je uvijek

da će ajduk ući na all in i dovesti ga.Nogo

Ako su problem pare ugovora i provizija agentima koja je i Dinamu prevelika, jel mislis da ce klub koji skuplja lemuzinu za trenera od 400k priustiti miereza? :lol:
  • NVKOD
    5.8k
    Trenutak kad Boban i Dabac uvale novinarima patku da Dinamo traži Marcela Ryana dok u tišini spremaju megatransfer

p3uc2.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.