• Sajla
    10.7k
    Dominguez nije iz Barine agencije, a preko Capellasa imamo sasvim dobar kontakt i informacije iz Barcelone.
  • Jurki
    18.4k
    a ne znam kaj bi covek na to mislil.. to mi otprilike izgleda ... idem kupiti auto, ali idem obiti djecju kasicu prasicu.
  • dzis
    1.1k
    to sam zaboravio. Tvoja teorija zvuci realnije.

Nadam se i da je tako jer ne volim zalizanog
  • Brusa
    3.5k
    Jel u ovom transferu sa Barcom samo ja vidim barine prste? Ovaj put u pozitivnom smislu.dzis

Da. Samo ti vidiš u ovome barine prste.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Ako sw lisica ne pokaže kao dobar izbor na desnom krilu, možda probati sa etto-buljat kombinacijom tj Valincic - RPG
  • blue heart 72
    2.3k
    Iskreno, nisam bio oduševljen dok je Beljo bio proglašen prvim pickom. Također se zna da nikada nisam bio pretjerano oduševljen ni onim glasinama o Mierezu iz njegovih osječkih vremena. Ali ako bi morao birati između njih dvoje, definitivno bi moj izbor bio Ramon. Ovoga Mijića nisam nikada gledao, ali mu je zanimljiva statistika. On i Kulen (ako ostane) kao back up opcija ne zvuči loše, iako sam ja i dalje za nekog jačeg teškaša od Miereza, kao udarnu špicu
  • Blueshadow86
    3.7k
    Eh, da se riješimo još Špikića, Cordobe i Hoxhe, a dopeljamo još 2 krila (lijevo i desno), gdje bi nam bio kraj...
    Napadača sam namjerno izostavio jer će svakako doći.
  • Dinamo-SB
    461
    Uf da još dođe Mierez..ja osobno bi bio prezadovoljan. Nekako mi se najlogicnijim čini ta opcija pogotovo ako raskine s Al Jazirom. Jeftiniji je od Belje zasigurno,iskusan te radi puno za momčad. Čak i ako uđe u nedajBoze krizu golgetersku i dalje je bitan faktor za ekipu jer abnormalno puno radi za cijelu momcad u presingu i pritisku. Igra glavom strašno dobra,a i za HNL ima taj neki status kapitalca gdje obrane vec u startu drhte. Njemu bi ovo bila kruna karijere i najveci klub i izazov u karijeri i igrao bi vec ove godine Europsku ligu,a nagodinu nadamo se vec i Ligu prvaka.
    Ne zelim se jos previse nadati,ali meni ovo bas jako ima smisla s obzirom na sva spomenuta dosadasnja imena. I vjerujem da bi s njim i dugoocno rijesili pitanje napadaca jer ima 28 godina. Ako bi se uklopio u momcad i atmosferu i ako bi se stvari poslozile bez ozljeda mozes dobiti napadaca za narednih 4-5 godina s obzirom na njegovu radnu etiku.
  • Dadox
    519
    Ako je Beljo preskup onda Mierez i Mijić zajedno neka dođu…
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    Ono što sam napisao bila je istina u tom trenutku. Informaciju nisam izmislio ni nagađao – rekao mi je to osobno, i to vrlo jasno. To što se situacija u međuvremenu promijenila i on je ipak završio u Dinamu – to je realnost nogometa, a ne moj pokušaj širenja dezinformacija.
    Danas zvuči kao da sam pucanj u prazno, ali nisam ni glumio insajdera ni pokušavao skupljati lajkove – samo sam prenio ono što sam znao iz prve ruke.
    Ako netko očekuje da će igrač sada javno priznati da je u nekom trenutku želio otići drugdje – to je naivno. Logično je da sad komunicira 'uvijek sam htio u Dinamo', jer to i jest dio profesionalne retorike.
    Tko želi vjerovati da sam sve izmislio – neka vjeruje. Savjest mi je čista, jer znam da nisam ništa lagao i kao što se može provjeriti nisam imao pokušaj nagađanja niti glumljenja insajdera u nijednom drugom slučaju. Ima ovdje par ljudi kaj znaju da je priča istinita. Meni je jako drago da je završio ovdje.
  • Kumerle
    690

Možda te namjerno lagao? :grin:
  • Keyser Soze
    14.8k
    Lyon izbačen u 2. ligu, Bobane zovi Duju!
  • Keyser Soze
    14.8k
    Preko 500 milijuna eura duga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.