• Mlađi referent
    13.4k

Kanga u svojim najboljim sezonama nije bio ni prosječan napadač. Minus golovi u tim sezonama, a zabio ih je 12, a ne 30, čovjek je doslovno bio statistički grozan u gotovo svim segmentima.
  • dinamo vitez
    640
    Ni Anderson Costa nije dobio 15 utakmica. Ni Bryan Carrasco, ni Guillermo Suarez, ako se uopće pojedinci sjećaju dotičnih. Postoji razlog zbog kojeg Kanga, Cordoba, Mbuku ili Cannavaro nisu uspjeli u Dinamu, postoji razlog zašto smo promijenili 4 trenera i zašto nismo osvojili prvenstvo. Razlog je nekvaliteta navedenih i nesposobnost onog koji ih je doveo. Rekao sam u siječnju da se sa Mangama i Kangama pretvaramo u Hajduk/Partizan pa su me mnogi popljuvali.

Dinamo je prevelik da bi se toleriralo lika od 28 godina koji prima 800k po sezoni a koji je Kulenoviću zamjena. I koji će napravit glupost i dobit crveni u jednoj od ključnih utakmica sezone. Doslovce u Hrvatskoj postoji bar 20 centarfora iste/bolje razine, mnogi od kojih su jeftiniji od njega. Hvala i doviđenja.
  • Kumerle
    634
    @Omake molim ako nije problem jedan graf Kange iz ove sezone.

Ispričavam se ako sam propustio ranije. Hvala unaprijed :victory:
  • Izet Hajrović
    5.8k
    nije, tanka je granica između pukovnika i pokojnika u nečijim očima, a nogomet bi trebalo promatrati malo dublje, a ne da se igrača površno vrednuje prema tome je li jedna stativa ušla ili nije.

nije niti Petković nikada prebacio 11 golova, jel to znači da je svih ovih 7 godina bio grozan u gotovo svim segmentima prema tvojem tumačenju?
  • Mlađi referent
    13.4k

Ja se nadam da znaš čitati pa probaj opet
  • Blueshadow86
    3.7k
    Dinamo je prevelik da bi se toleriralo lika od 28 godina koji prima 800k po sezoni a koji je Kulenoviću zamjenadinamo vitez

Amen.
  • ShanKu
    1.6k
    neki dan smo proslavili 6000. stranicu, još uvijek smo na temi Kanga
  • Droljo
    18.4k
    Kanga je otišao samo fizički..
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Omake molim ako nije problem jedan graf Kange iz ove sezone.Shkera

Trebao bi čovjek počet naplaćivat žicanja za grafove i analize :grin:
  • Kumerle
    634
    slažem se :lol:
    Nisam u ovoj raspravi sudjelovao, ali se slažem da je Kanga panj teški pošto sam preko 30 godina u nogometu pa me čisto zanima jesam li lud i presubjektivan.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Ljudi valjda misle da Kulenović igra za 1,5 milijuna € godišnje pa im je ok da Kanga kao 3. napadač zarađuje sitniš od oko 800 tisuća €. I tako do 2028. godine.
  • fakin
    983
    Zasto? Ne treba nam iskusan golman koji nema problema sa sjedenjem na klupi, a kad dodje prilika moze nam biti od koristi? Bolje imati nekog tinejdzera koji bi nas kostao bodova, a i sebi bi karijeru zapecatio?

Zagorac je idealan za rezervnog golmana. Ili neke jebe to sto ne skuplja minute? Neka nova rezerva ce upisati 15 nastupa u sezoni?

Ako se moze dovesti iskusan golman koji je bolji od Zagorca, a da u isto vrijeme nema problem sa sjedenjem na klupi, odmah se mozemo rijesiti Zagorca.

Zagorac je nama trenutno zadnji problem u ekipi, ako je uopce problem.
    Infinity

zato što nas samo košta, a klub više nema apsolutno nikakve koristi od njega (ako je ikad i imao igračke).
    treći golman mora biti golman juniora neka trenira s prva dva vrata i skuplja kroz treninge iskustvo i neka prođe i pripreme i putovanja na euro utakmice i neka stječe iskustvo da za par godina može biti prvi golman.

od zagorca najiskrenije nemamo nikakve koristi, samo mu isplaćujemo ugovor. niti je dobar golman, niti je "legenda" kluba niti ikakvu perspektivu i budućnost imamo od njega.
    nevistić - čavlina - junior
  • Paggini
    58.8k
    Krug s puno različitih boja je rekao svoje, VRATI SE WILFRIEDE
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.