• Kujtim Shalla
    5.2k
    Kad bi samo to bilo istina da Mierez dodj u Dinamo. Reci cu to na glas, Ramoooo ljubavi Moja ,vamossssss
  • BBBaranja
    3.6k

Istina je da Ramon svim silama pokušava doći u Dinamo,kao što sam i ranije pisao u Emiratima nisu zadovoljni ni obitelj ni on unatoč tome da ima extra plaću i živi u viletini..
  • Izet Hajrović
    5.6k
    Ne valja Kanga, ali ok je Bakrar koji je u 3 sezone MLS-a zabio 9 golova, a Kanga u samo jednoj sezoni 23/24 ima 12 ligaških golova u Belgiji. Neće niti Bakrar dođi igrati za milodare niti će njegov transfer biti besplatan. Kangi je u ovoj sezoni kod nas trebalo 275 minuta za gol, a Mierezu u Emiratima treba ravno 300 minuta za gol. Ne želim ja reći da Mierez i Bakrar ne valjaju, nego želim ukazati na dvostruke kriterije kojih se mnogi ovdje pridržavaju. Kanga nije niti blizu taraba kakvom se predstavlja, da je imao samo malo više sreće, da je Sušak odabrao drugu stranu kod penala, da je ušla samo jedna od onih 5 stativa, sad bi se ovdje druga pjesma pjevala.
  • Navijač Dinama
    10.1k
    da baba ima karinu bilu bi Zvonko.
  • Brusa
    3.4k
    Kanga nije niti blizu taraba kakvom se predstavlja, da je imao samo malo više sreće, da je Sušak odabrao drugu stranu kod penala, da je ušla samo jedna od onih 5 stativa, sad bi se ovdje druga pjesma pjevala.Izet Hajrović

Jel ovo zajebancija? Jer nisam siguran :sweat:

Inače, da ne bi mislio da imam dvostruke kriterije, nisam ni za Miereza (kako je netko lijepo napisao 3. strijelac 7. momčadi polurekreativne lige), a nisam ni za Bakrara , taj je još lošiji od Kange....
  • Mlađi referent
    13.1k

Kanga u svojim najboljim sezonama nije bio ni prosječan napadač. Minus golovi u tim sezonama, a zabio ih je 12, a ne 30, čovjek je doslovno bio statistički grozan u gotovo svim segmentima.
  • dinamo vitez
    636
    Ni Anderson Costa nije dobio 15 utakmica. Ni Bryan Carrasco, ni Guillermo Suarez, ako se uopće pojedinci sjećaju dotičnih. Postoji razlog zbog kojeg Kanga, Cordoba, Mbuku ili Cannavaro nisu uspjeli u Dinamu, postoji razlog zašto smo promijenili 4 trenera i zašto nismo osvojili prvenstvo. Razlog je nekvaliteta navedenih i nesposobnost onog koji ih je doveo. Rekao sam u siječnju da se sa Mangama i Kangama pretvaramo u Hajduk/Partizan pa su me mnogi popljuvali.

Dinamo je prevelik da bi se toleriralo lika od 28 godina koji prima 800k po sezoni a koji je Kulenoviću zamjena. I koji će napravit glupost i dobit crveni u jednoj od ključnih utakmica sezone. Doslovce u Hrvatskoj postoji bar 20 centarfora iste/bolje razine, mnogi od kojih su jeftiniji od njega. Hvala i doviđenja.
  • Shkera
    273
    @Omake molim ako nije problem jedan graf Kange iz ove sezone.

Ispričavam se ako sam propustio ranije. Hvala unaprijed :victory:
  • Izet Hajrović
    5.6k
    nije, tanka je granica između pukovnika i pokojnika u nečijim očima, a nogomet bi trebalo promatrati malo dublje, a ne da se igrača površno vrednuje prema tome je li jedna stativa ušla ili nije.

nije niti Petković nikada prebacio 11 golova, jel to znači da je svih ovih 7 godina bio grozan u gotovo svim segmentima prema tvojem tumačenju?
  • Mlađi referent
    13.1k

Ja se nadam da znaš čitati pa probaj opet
  • Blueshadow86
    3.6k
    Dinamo je prevelik da bi se toleriralo lika od 28 godina koji prima 800k po sezoni a koji je Kulenoviću zamjenadinamo vitez

Amen.
  • ShanKu
    1.6k
    neki dan smo proslavili 6000. stranicu, još uvijek smo na temi Kanga
  • Droljo
    17.4k
    Kanga je otišao samo fizički..
  • Navijač Dinama
    10.1k
    Omake molim ako nije problem jedan graf Kange iz ove sezone.Shkera

Trebao bi čovjek počet naplaćivat žicanja za grafove i analize :grin:
  • Shkera
    273
    slažem se :lol:
    Nisam u ovoj raspravi sudjelovao, ali se slažem da je Kanga panj teški pošto sam preko 30 godina u nogometu pa me čisto zanima jesam li lud i presubjektivan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.