• Shkera
    569
    Iz današnjeg SN:

Screenshot-2025-06-18-at-08-32-47.png
    Screenshot-2025-06-18-at-08-33-00.png
  • Mali Zeus
    18.3k
    Sretna 6000. stranica ove teme svima koji slave!
  • Slepicka
    168
    onda ocito Mikic krece na pripreme s obzirom da se zakompliciralo sa Valincicem, mozda se sve na kraju.preokrene i dobije priliku kod nas
  • Cosimo
    39
    Taj bek iz Kopenhagena ima unaprijed dogovorenu otkupnu klauzulu, prema tome je Kopenhagen u prednosti.
    Jedino ako ga ne otkupe, dolazi u obzir.

Mada meni ta vijest/taj interes djeluje starijom/im, ali ponovno aktualan jer i njihovi mediji moraju pisati day-to-day objave.

Možda se prije gleduckao taj Peruanac, ali po svemu praćenom dolazi drugi Peruanac.
  • E46
    1.6k
    mozda u ovom trenutku nemamo para za sve a imalo smo neke bitnije pozicije za pokriti, steta jer ce vjerojatno mali do kraja ove godine vrijedit jos malo vise.
  • Keyser Soze
    14.7k
    Poslije toga, Boban kreće po još tri ili četiri preostala rješenja: rezervu za desnog beka (uvjeravaju nas da će Valinčić biti taj), a onda po stopera (Erlić je praktički nemoguća misija), napadača (samo veliki preokret ruši dolazak Belje) te potencijalno još jednog krila i/ili napadača. Sve to, jasno, ovisi i o razgovoru s Kulenovićem, kao i konačnom rješenju priča oko budućnosti Theophilea te, posebice, Mišića, koje Boban i dalje vidi u Dinamu.
  • Nolifer
    11.9k
    Vjerujem nekak da Erlić i Medić bi bili zanimljiv tandem ako se ostvari u obrani
  • Cosimo
    39
    Erlić se stvarno čini nemoguć. Doveden za 7 miliona, na dugi ugovor, u godinama koje (za njih) nemaju prodajnu računicu ako bi se u Dinamo poslao na posudbu, a to automatski negira izvedivost jer cifre koje bi potraživala Bologna bile bi izvan dometa.

Računam da će on tamo ostati i biti rezervni stoper, ili se instant prodati za cifru od 5 miliona (možda ga Sassuolo vrati?).
  • NitkoBitan
    28.6k
    Nismo dali 5+ milijuna eura za Galesica da nam bude ukras na klupi.

Krilo :pray:
  • Cosimo
    39
    Ako se vjeruje Živkoviću i Jakiru, neka oni budu treći i četvrti stoper. Galešiću pridodaj dobrog u izgradnji i onoga koji trpi visoko postavljenu liniju.

KTC-a priključi stožeru. Neka im je na pomoći.

Jer ako ostane petim stoperom, lako je moguće da skupi 40 utakmica u sezoni. Taj scenario smo već gledali.
    Scenario koji ne ide ruku pod ruku sa hrabrim nastojanjem.
  • Orc123
    12.4k
    Gotovo sam siguran da nismo dogovorili sve s Vinolfom pa ga onda stavili na cekanje radi tamo nekog beka za kojeg imamo 10% sanse da ga rijesimo. Mislim da to nije nacin kojeg bi Boban prakticirao.
    Ocekujem danas predstavljanje Vinolfa.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Ne znam, logičnije mi je da Mmae i Kanga krenu s ostalima na pripreme pa da Kovačević iz prve ruke vidi jel mu trebaju nego da trčkaraju po maksimirskoj šumi. Pogotovo u situaciji gdje još nismo riješili stopera i napadača.
  • ElDorado
    4.6k
    Možda je samo u posjeti rodbini u Peruu
  • skener
    4.8k
    Zapravo najvažnija vijest koja se danas može očekivati je status Mišića i KTC-a
  • Nolifer
    11.9k
    Nismo dali 5+ milijuna eura za Galesica da nam bude ukras na klupi.NitkoBitan

Naravno, uz Erlića odnosno Medića bi bio još kvalitetniji i bolji.

(Ako se ti transferi ostvare)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.