• Jurki
    17.7k
    Cvetek je spomenul Bobana ... da se razmemo niti jedan covjek nije nepogresiv.
    Bobana u ovom slucaju ne gledam kao kapetana Dinama, reprezentacije, kao igraca koji je osvojil broncu na SP-u, a najmanje ga gledam kao nogometasa koji je jednog milicionera high kickom nokautiral.

Bobana gledam iskljucivo kroz prizmu covjeka koji je napravil temelje šampionskog Milana, funkcije u Fifi i Uefi.
    Dal je Dinamo kao klub sposoban dovesti osobu sa takvim backgroundom? NIJE

I da je u klub dosel Beppe Marrota.. siguran sam da bi identicne poteze potegnul. Kaj vise nejde, nejde.
    Vrijeme je za nova lica, nove lidere svlacionice.
    Kad igraci pocinju smjenjivati trenere, određivati kak i koliko ce trenirati.. mijenjaj igrace jer srece tu vise nema vec samo spaljena zemlja.

Ako je netko toliko s ovim potezima izrevoltiran.. pa de ste gospodo bili cijele prosle sezone sa svojim nezadovoljstvom?
    Najlakse je udariti po Jakiru, Bjelici, pa i onom jebenom žabaru ... ali ne po igracima koji su postali veci od kluba.

Hvala im.. i sretno..
  • Mlađi referent
    13k
    @Omake

Kolega, imaš li možda podatke za ofenzivne duele Vinloefa? Mislim da bi tu trebao biti značajno bolji
  • Dinamovapriča
    301
    https://www.youtube.com/watch?v=bN9R2PPoUyo

Matteo Pérez Vinlöf će biti veliko pojačanje ako se posao dovrši do kraja. Mlad, samo 19 godina i ima već iza sebe 40 utakmica u austrijskoj ligi. Ako Boban ovo uspije riješit, svaka čast! :clap:

Pogledo sam video i sviđa mi se mali. :up:
  • Bosskovitz
    16.8k
    Petko i Ademi su bili najveća podrška mladima,najviše pricali,radili atmosferu u momčadi i najviše se podredili da se osvajaju prvenstvasarenicvjetic

Ajde da se ne lažemo ovdje: moć nekih igrača u Dinamovoj svlačionici postala je puno pretoksična za klub i prevelika za normalno funkcioniranje. Dijametralno različiti pristupi momčadi u HNL-u i u LP, a koji su nas koštali naslova, dokaz su da senatori nisu odrađivali svoj dio posla u prenošenju šampionskog mentaliteta na ostale, da ne insinuiram nešto više.

Nije to pitanje koga Boban voli ili ne voli nego pitanje zdravog funkcioniranja kluba: igrači slušaju trenera, trener sportskog direktora, sportski direktor člana uprave za sport / predsjednika uprave, a dalje on sluša Izvršni odbor, IO sluša Skupštinu, a skupštinari članove. Nisu svi ti odnosi uvijek tako direktni, ali to je struktura kluba.

Hvala im, prvenstveno Ademiju koji je jedna od najvećih legendi kluba, a potom i Petkoviću koji je obilježio cijelu jednu eru našeg kluba koja je tamo gdje je njegov rad bio vidljiv - na terenu - generalno bila jedna od najuspješnijih u povijesti. Stare zasluge daju ti kredit, ali na starim zaslugama ne može se živjeti zauvijek i nitko ne može biti iznad Dinama. Pad je u zadnje dvije i nešto godine evidentan i možemo ga još malo ignorirati ili ga adresirati i promijeniti smjer.
  • Orc123
    11.9k
    Takvi nam igraci trebaju....bolja verzija Oliverasa jer iza sebe ima standardnu sezonu u jakom klubu, u klubu razine Rijeke ili Hajduka i to u puno jacoj ligi s 19godina.... Takvi nam trebaju, neovisno jel se vidi ko zamjenski ili startni bek ....
  • Dinamovapriča
    301
    Oliveras nije imo 1 tekmu u seniorskom nogometu, svi znamo kako i preko koga je došao u klub.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Ne cak sam poprilicno siguran da nije imao. Ako se ne varam se i govorilo o tome da je htio dovest i Belju napr itd. Ali to je sve sto bi bilo kad bi bilo. Po meni je on taj rok odradio uzasno, ili tko god vec je sudjelovao. Jer ako je znao da ga "miniraju" oko dolaska onda je bilo pametnije ne otpisat to sto imas jer samo srozavas kvalitetu.

Ali dat cu mu donekle alibi kao sto to smatram za Jakira proslo ljeto. Mozda da se i jednom i drugom dale slobodne ruke uz odredeni budzet bi i bilo nesto od toga.

Samo sto zelim rec taj rok je isto pokazatelj kako ne radit remont. Jer ako ces ga tako radit onda ga je bolje uopce ne radit. Barem moje misljenje. A potreban je.
  • znajdatevolimja
    342

Bruno pije? Nemoj, dobit ćeš ban. Još samo nemoj napisati da je Bruno egoističan. Petko naš, legenda naša.
  • Davieboy86
    542
    Zbog kakvih nenormalnih likova ja popijem ban na 7 dana da bi isti lik uzurpirao konstantno cijeli forum.Admini postujem ali nije fora.Jbga, nije... Uglavnom , zar nije @Miro Vugrinec prije par dana spominjao nekog MV pa da nije ovaj >Matteo Pérez Vinlöf taj..ili sam krivo procitao
  • Liks90
    3.4k
    Petko i ekipa su redovno bili u pušioni i u cugi, to se zna, nije nikakva tajna
  • Peškaman
    7.1k
    Desetine i desetine ispisanih stranica, 'ko je koga zajebao, je li Boban ispao ovakav ili je Petković ispao onakav, koliko mu se ponudilo, što je ovaj tražio i još bezbroj insinuacija.
    Nemojte zaboraviti da je Brunin menadžer nedavno na podcastu otvoreno rekao da će Bruno na ljeto negdje otići i da neće biti dio Dinama, čovjek je u biti otvoreno nudio igrača.
    Svi ovi ostali intervjui gdje je zbog Bobana ,navodno, ostajao tračak nade za ostanak u klubu su bila samo borba za bolje pregovaračke pozicije.
    Legendo, sretno u nastavku karijere i hvala za sve što si učinio za Dinamo.
  • Zagi
    10k
    Petko i ekipa su redovno bili u pušioni i u cugi, to se zna, nije nikakva tajnaLiks90

Ma zna se drek. Petko je dušica koja eto ništa nije kriva jer se jadan ozljedio. Dogodi se svakom.
    Fabio ga slao doktoru kojem vjeruje da bi ispitao koji je ovom.

To kapetan? Svašta.
  • mali M
    7.7k
    ne komentiram više Brunu, ima eno tamo njegova tema još malo otvorena, meni je to završena priča.. imam jako visoko mišljenje o Bruni kao igraču, ali me naživciraju likovi koji misle da je Dorian Gray da ne stari, da je svetac bio u svlačioni i da mu se mora brojati kako je igrao 2021.. Biologija je svoje napravila, on je postao stariji i tvrdoglaviji i ovo je najbolje za sve uključene... od sad na dalje ne komentiram više Brunu osim kad ćemo koji put komentirati koje su škarice ljepše, one Bodu ili Lokomotivi..
  • Krizy
    57.8k
    Bruno pije? Nemoj, dobit ćeš ban. Još samo nemoj napisati da je Bruno egoističan. Petko naš, legenda naša.znajdatevolimja

Imaš sat vremena da pronađeš tko je za takav upis dobio ban.
    Ako ne uspiješ, dobiti ćeš ban od 7 dana za laži :kiss:
  • CastAway1986
    3.1k
    Nadovezao bi se na povratak Frana Topića u Dinamo s obzirom da uz Dinamo navijam i za Zrinjski čije utakmice redovno pratim ..Topic je imao odličnu sezonu i u klubu žale što ga ne mogu zadržati, miljenik je navijaca ,pružao je i više nego dobre partije bolje od primjerice Rozica u Posusju oko kojega se sada nižu hvalospjevi za igre u Istri..Isto tako nametnuo se u mladoj reprezentaciji u udarnih 11..Da li smatram da je igrač za Dinamo nisam siguran , eventualno kao treća špica iako su ga ovamo najvise koristili kao desno krilo ! Da se mene pita posudio bi ga Lokomotivi na sezonu da se vidi jeli ili nije !!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.