• deda
    37.4k
    Izgleda novinari toliko čitaju Zonu pa čak i na ovakva prozivanja reagiraju :lol:
  • Paggini
    51.9k
    Izgleda novinari toliko čitaju Zonu pa čak i na ovakva prozivanja reagiraju :lol:deda

Kad im je Zona 90% prometa, znaju koja im je ciljna skupina
  • austrijanac
    7.1k
    Bik te jebo glupog li članka o Kačavendi i gdje će i oće li.

Iznenađuju me iz dana u dan.
  • emilperska
    10.9k
    Kad im je Zona 90% prometaPaggini

Ovo zvuci kao kad mi frend sto radi za jednu kladionicu, prica koga oni ciljaju :lol:
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Stojković, Vidović, Mudražija su prirodno desetke i svi su u hijerarhiji ispred Kačavende. Još dolazi i Jagušić kojem je, po meni, isto desetka najprirodnija pozicija. U takvoj konstelaciji snaga, ja ne vidim mjesta za Kačavendu i razlaz je sasvim moguć.
  • Crni86
    11.1k
    s obzirom na kacinu energiju, ja ga vise vidim kao box to box osmicu nego kao desetku. Ajmo rec neki novi ademi.
  • marcio amoroso
    42.1k

Mislim da će Stojke ići na krila. Ako dođe i Jagušić onda je Kačavenda višak, to je istina. Neka prodaja sa solidnim procentima ili posudba u jaču ligu sa opcijom otkupa se meni čine realnom.
  • NORTE
    16.1k
    na posudbu u Rijeku da ne remete mir u svlačionici,ali će biti na našoj plaćimrgud

Nema nikakve teorije da dinamo daje plaću igračima koji igraju za Rijeku.
    Čak bi i samo dio plaće bio potpuno suluda stvar.
  • Navijač Dinama
    10k
    ja ga vise vidim kao box to box osmicuCrni86

Također, po onome što je igrao ove sezone, grize i puno više je fokus na borbi i defenzivnim zadatcima nego na "playmaker ability". Samo je pitanje kakvi su planovi sa njime, ako neće imat minuta onda posudba neka u primjer Osijek ili negdje gdje će biti puno više u fokusu

Iako osobno imam jako dobar osjećaj i vjerujem da je Soldo trenutno bolji igrač i da bi upravo on mogao biti adekvatna zamjena za Sučića i Ademia.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Činjenica je da imamo previše veznjaka u ekipi. Naravno, ukoliko je istina da su riješeni Ljubičić, Mudražija, Vidović i Soldo, u što ne sumnjam.
    Netko će morati ići na prodaju ili posudbu. Vrbančić prvi. Njega bi posudio odmah nekome, a ako ima interesa za kupnjom, prodao bi ga bez beda.
    Nešto se mora napraviti i po pitanju Ademija...
  • Izet Hajrović
    5.3k
    nema mi on fizikalije za osmicu, mislim da bi bili previše propusni u sredini s njim i jednom od ovih desetki.

Ja ciljam na ovo, znači prema nekim informacijama Rijeka ima samo 40% od transfera Fruka. Ajmo reći da mogu dobiti 8 mil. odštete za njega, a od toga njima ide samo 3.2 mil. Dakle, mišljenja sam da bi njima bolje odgovarala neka razmjena igrača uz doplatu. Recimo, ponudimo 3 mil. + Kačavenda + Hoxha/Čavlina. U toj situaciji oni dobivaju 1.2 mil. odštete i igrače u protuvrijednosti od 3.5 mil. s tim da Kačavenda uz dobru sezonu može skočiti na 4 mil. i više. Što Rijeka dobiva time? Dobiva dobro krilo, reprezentativca Albanije kao zamjenu za Djouahru i zamjenu za Fruka na desetki. Postoji mogućnost da prodaju i Zlomislića pa bi im i Čavlina mogao biti zanimljiv. E sad, ono bitnije, što mi dobivamo time? Dobivamo Fruka kao jedan od najvećih transfera unutar HNL-a, možemo ga ukomponirati kao lažnu devetku, iza njega može biti npr. Vidović, a na krilima Stojković i Jagušić. Dakle, Barcelona u malom. Tehnički potkovani igrači s kojima se može izvoditi svašta. I Fruk bi mogao postati okosnica Dinama za X godina.
  • JakovK6
    89
    Nema fizikaliju za osmicu, ali nema tu zavrsnicu i kreativnost za desetku...po meni, visak i posudba/transfer je itekako relana opcija
  • marcio amoroso
    42.1k

A šta bi u tom slučaju dobila Fiorentina? Ne ide to baš tako.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    dobiju 1.5 mil. A gle, slična situacija kako smo "izigrali" Hajduk s Goricom na transferima Špikića i Čabraje u paketu jer su tovari imali postotak od Špikića. Čabraju smo platili 1.6 mil., a Špikića 1.2 mil., a da je normalna situacija, vjerojatno bi bilo obrnuto.
  • Hebimir Strašni
    78
    Poanta i je u tome da se odigra tako da talijanima ode što manji postotak. Mislim da je kolega na to ciljao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.