• Dinamovapriča
    244
    Ima zanimljvih tamo igrača, ali opet se bojim koliko će im trebat da se naviknu na Dinamo.
  • Omake
    9k
    Možda je Papagaj, Rafael Elias
  • badjibadara
    4.9k
    Kanekinho ili Ogiwarinho? :snicker:
  • Olmic
    4.7k
    Prva 3 strijelca japanske lige su brazilci, moj pik je Rafael Ratao, igrao po europi vec
  • Nolifer
    11.3k

Imal bi nadimak da je pacov :lol:
  • rokikaciga
    1.7k
    Mihael Mikić preporuke
  • NitkoBitan
    27.1k
    Saldanha navodno
  • Dinamo-SB
    329
    Možda sam među rijetkima,iako kada pričam s ljudima uživo imam dojam da nisam - uopće ne bi imao ništa protiv da Petković odradi ugovor do kraja i da osvoji HNL i onda se dostojno oprosti od Dinama. Čak i Petko,Kule i Kanga u iducoj sezoni u napadu smatram da ne bi bilo problematično.
    Naravno,idealno bi bilo zamjeniti Kangu s Beljom ili Matanovićem zbog njegove plaće i dugogodišnjeg ugovora,ali generalno moja poanta je da su svi fokusirani na nešto gdje nemamo toliko problema. Zdravi Petko je dimenzija više za HNL pojmove,a i mogu zamisliti scenu gdje se on oprašta s peharom na kraju sezone.

Treba uzeti u obzir da je SP 2026. pa vjerujem da će Petku biti izuzetno važno odigrati dobru sezonu,oprostiti se od navijača Dinama,izboriti odlazak na SP i nakon toga lagano UAE,Saudijska Arabija ili što već. Ista stvar s Pjacom.

O njima se priča kao da im ugovor traje do 2030. Ugovor im istječe 2026,a i to su zvijezde Dinama čiji dresovi se prodaju i koje djeca vuku za rukav da se slikaju,a i potencijalni reprezentativci na SP 2026. (čak i samo ako ti igrači budu na SP dobiješ nešto novca koji zanemariv). Mislim da oni mogu nešto pružiti,ugovori su takvi kakvi su,veliki su,ali ponavljam mogu nešto i pružiti i imaju tu motiv za SP 2026.

S druge strane ako pričamo o financijama tu postoji puno igrača na kojima se može uštedjeti prije Petka i Pjace. A pojačanja gdje gori - Lijevi bek x 2, lijevi stoper, 6ica apsolutni priroreti trebaju biti prije bilo kakvog napadača.
  • Ludovic IX
    8.6k
    A di je mirin MV????
  • Crni86
    11.1k
    to ovaj iz partizana kaj je otiso u fradi?
  • Dinamovapriča
    244
    Volio bih da je istina, al djeluje mi nerealno. Ima ugovor do 2028, mađari su ga platili 3 milijuna prošlo ljeto, iza sebe ima solidnu sezonu, zabio je 17 golova. Mislim da bi mađari tražili sigurno više od 3 milijuna.
  • sport
    4.7k
    Miro malo trči pred rudu
  • Olmic
    4.7k
    mozda je on sebe najavio
  • Krizy
    57.5k
    MV je Mali Vlaović, već potpisao.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    ima dobar učinak, ali bio je uglavnom zamjena u Ferencvarosu pa je možda u tome kvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.