• Nolifer
    11.9k

Imal bi nadimak da je pacov :lol:
  • rokikaciga
    3k
    Mihael Mikić preporuke
  • NitkoBitan
    29k
    Saldanha navodno
  • Dinamo-SB
    468
    Možda sam među rijetkima,iako kada pričam s ljudima uživo imam dojam da nisam - uopće ne bi imao ništa protiv da Petković odradi ugovor do kraja i da osvoji HNL i onda se dostojno oprosti od Dinama. Čak i Petko,Kule i Kanga u iducoj sezoni u napadu smatram da ne bi bilo problematično.
    Naravno,idealno bi bilo zamjeniti Kangu s Beljom ili Matanovićem zbog njegove plaće i dugogodišnjeg ugovora,ali generalno moja poanta je da su svi fokusirani na nešto gdje nemamo toliko problema. Zdravi Petko je dimenzija više za HNL pojmove,a i mogu zamisliti scenu gdje se on oprašta s peharom na kraju sezone.

Treba uzeti u obzir da je SP 2026. pa vjerujem da će Petku biti izuzetno važno odigrati dobru sezonu,oprostiti se od navijača Dinama,izboriti odlazak na SP i nakon toga lagano UAE,Saudijska Arabija ili što već. Ista stvar s Pjacom.

O njima se priča kao da im ugovor traje do 2030. Ugovor im istječe 2026,a i to su zvijezde Dinama čiji dresovi se prodaju i koje djeca vuku za rukav da se slikaju,a i potencijalni reprezentativci na SP 2026. (čak i samo ako ti igrači budu na SP dobiješ nešto novca koji zanemariv). Mislim da oni mogu nešto pružiti,ugovori su takvi kakvi su,veliki su,ali ponavljam mogu nešto i pružiti i imaju tu motiv za SP 2026.

S druge strane ako pričamo o financijama tu postoji puno igrača na kojima se može uštedjeti prije Petka i Pjace. A pojačanja gdje gori - Lijevi bek x 2, lijevi stoper, 6ica apsolutni priroreti trebaju biti prije bilo kakvog napadača.
  • Ludovic IX
    9.2k
    A di je mirin MV????
  • Crni86
    12.7k
    to ovaj iz partizana kaj je otiso u fradi?
  • Dinamovapriča
    509
    Volio bih da je istina, al djeluje mi nerealno. Ima ugovor do 2028, mađari su ga platili 3 milijuna prošlo ljeto, iza sebe ima solidnu sezonu, zabio je 17 golova. Mislim da bi mađari tražili sigurno više od 3 milijuna.
  • sport
    4.9k
    Miro malo trči pred rudu
  • Olmic
    5.1k
    mozda je on sebe najavio
  • Krizy
    59.2k
    MV je Mali Vlaović, već potpisao.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    ima dobar učinak, ali bio je uglavnom zamjena u Ferencvarosu pa je možda u tome kvaka.
  • rioda
    9.2k

Doveli smo nedavno od tamo igrača sa sličnim statusom... :grin:
  • Droljo
    18.6k
    2.1mil godisnje placa....Ivdzo11

I taj ugovor mu ističe! Koliku plaću je rakitić imao u Sevilli? Pjaca u juventusu? Pa jebemu nije uklesano u kamen. Kako je rijeka uspjela dovesti vugrineca, gavranovića, drmića, bobića na deset i više puta manju plaću?
  • Dinamovapriča
    509
    Jako je povezan s partizanom, nadam se da to nece predstavljat problem.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    mora se reći da je ipak imao bolji status, imao je problem s ozljedama prošlu sezonu, nije baš sjedio na klupi, štoviše, bio je jedan od kapetana. Bit će zanimljiva reakcija onih koji su podcjenjivali transfer Mmaeea samo zato što dolazi iz Ferencvarosa. Saldanha ima jako dobar učinak s obzirom na minutažu, povezao je dvije dobre sezone i mogao bi biti ok, ali neće to biti Petko razina. I od svih danas spomenutih Brazilaca, on mi se čini kao najbolja opcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.