• Žan
    287
    Brenner iz Udinesea, vodio ga je Cannavaro ali vidim da sve manje igra, skoro nikako.
  • Zagreb1992
    1.9k

8 milijuna skoro košta...sumnjam da će Udinese se njega riješavati samo tako
  • mlkaskic
    41
    Pa jedino taj Brenner bi imao smisla, on je trenirao pod Cannavarom, ali čovjek ima 13 starta od 01.01.2023. Znači katastrofa…
  • Žan
    287
    Odigrao je samo 411minuta od pocetka sezone,960k mu je placa. Mozda neka posudba sa opcijom transfera,kazu da je Cannavaro predolozio njemu provjerene igrace.
  • Imamo Dinamo
    3.8k
    Gol.hr opet lupa gluposti - kazu da ce NG imati istu placu kao Max i Raul, a njih dvoje nemaju istu.
    Max ima oko 400-500k, a Torrente 200-250(potpisao isti ugovor koji je ponuden Soticeku)
  • Haza
    7.3k
    Torrente 200-250(potpisao isti ugovor koji je ponuden Soticeku)Imamo Dinamo

Možda postoji netko upućeniji, ali ovo ti nije točan podatak. Torrente ima oko 400 tis eura. Pa tko bi ti kao free agent došao iz Primere igrati u HNL za kikiriki koštice.
    Bilo je moderno nakon što smo za sitnu lovu popušili Šotičeka onda preko medija pokušavati dokazati da smo u pravu, a takav ugovor sad više ne nudimo nikome.
  • Niko1986
    519
    10:00 i 11:00 :eyes:
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Prvo smo krenuli s oproštajima, Ogi i službeno više nije igrač Dinama.
  • skener
    1.3k

I to smo krenuli vrlo rano, ocito ima puno posla za danas admin
  • Ivan0302
    702

Daj anketu da pogađamo koga će prvog predstaviti :lol:
  • Daliban
    3.8k
    Kog sve dovodimo? Ima kakvih novosti?
  • mali M
    6.2k
    Momci al moram nešto primjetiti. Dragi su meni naši Zonaški insajderi i vidim da dosta ljudi prati šta će oni napisati, tko će doći... Ali meni zaista nije jasno kome je to insajderska vijesti. Ako si redovit na Zoni već odavno se priča i kombinira sa Galešićem, predložilo Franjića, Selahija, kao i ostale... Doslovno smo sva imena već znali i prije "insajdera".. ajde zanimljivo je što ti naši insajderi znaju kad se kome mjerio pišo na liječničkom jer očito su tranu negdje, ali vidim da mi je Zona sama po sebi otkrila imena davno prije insajdera... Što meni opet govori da bi se naš sportski sektor mogao više tu informirati (Omake for the win) :lol:
    Na vedrije teme, veseli me što sad kombiniramo sa ozbiljnijim igračima i traže se pojačanja a ne prinove... Ajmo još LB i napadač!
  • Izet Hajrović
    3.1k
    pa dobro, o Galešiću se priča već 2 sezone, ali Miro je ovdje prije svih medija najavio Galešića i to je bila insajderska informacija jer je tek tada postalo jasno da se ozbiljno kuha, a mislim da je i Franjića on najavio prije svih jer ga nije bilo niti u primislima. Taylora je prvi spomenuo Kvasina koji je imače novinar ako se ne varam, a tek je onda drugi da izašlo u medijima.
  • Imamo Dinamo
    3.8k
    Možda postoji netko upućeniji, ali ovo ti nije točan podatak. Torrente ima oko 400 tis eura.Haza

Kada je dosao, svi mediji redom su pisali da je potpisao onaj isti ugovor koji je ponuden Soticeku - dakle nekakav pocetak na 10k€ mjesec, pa uz nastupe do 15 ili 20k mjesec, a i poprilicno debeli bonusi u cije cifre necu ulaziti jer se ne sjecam
  • E46
    980
    Dalibane pa ti si zimski san prozivio, predstavljanje Franjica i Galesica je danas u 10 i 11,pored njih dolazi jos Ivanusec sigurno, Taylor vrlo izvjesno i ja se nadam Selahiju iako su dobre sanse da dode ili da se bar dogovori za ljeto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions