• rioda
    9.2k
    Meni je najjači bio članak o utakmici između Sošoa i Ažaksioa. :monkey:
  • NitkoBitan
    29.1k
    Olmo u Dinamo, zasto ne? Ja sam ozbiljan. Kao slobodan igrac dode ovdje pomoc nam doc do naslova i na ljeto natrag u Barcelonu.

Znam da su mnogi kroz proslost spominjali kako ce se sigurno vratit jednog dana. Realno kakva god mislim da nam je ovo najveca prilika.
  • vjeko1701
    16.6k
    Ali zašto kada sada može birati bilo koji klub svijeta i slobodnih papira potpisati za njih. Misliš da mu je ljubav prema Barceloni toliko velika da bi na tako nešto pristao?
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Mislim da ce on kod Guardiole u City.
  • Peškaman
    7.4k
    Ako je Barcelona i malo pametna,pokrivati veći dio plaće i da odigra za nas do šestog mjeseca :blush:

Lijepo je sanjati i zamišljati ali koji bi to roller coaster bio u tjedan dana :lol:
  • NitkoBitan
    29.1k
    A ne znam, mislim da se njemu igra u Barceloni koja napokon lici na nesto i u kojoj ima bitnu ulogu. Opcija mu je ili nac novi klub ili odigrat tako nekakvu kombinaciju u kojoj bi se vratio u Barcelonu na ljeto.

Nama bas gori taj drugi dio polusezone a njega bi odrzali u motiviranog i u natjecateljskom ritmu.
  • vjeko1701
    16.6k
    Barem mu znamo menadžera xD
  • NitkoBitan
    29.1k
    Paaa Maric i menadzer mu su spavali zajedno ko klinci, a i sad si sapucu na uho razne savjete, pravi bromance... Imamo sanse!

Uostalom bio je Olmic nedavno kod nas, valjda ga je netko povukao malo za rukav.
  • vjeko1701
    16.6k
    Ček, kod kojeg menadžera Marić nije spavao ko klinac? xD
  • Mathiasovi Chageri
    5.8k
    Poznavajući Olmovog menadžera i njegov modus operandi, Olmo će iduću polusezonu provesti na terenima NK Kustošija.
  • vjeko1701
    16.6k
    Veliš, nek izvodi kornere, slobodnjake i penale pa kaj bude bude.
  • Omake
    10.5k
    Nije ni Pau Victor za baciti, a treba nam mlad napadač.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Kruze po whatsappu poruke (znak proslijeđeno mnogo puta, znači kolaju) da smo se usmeno dogovorili s Galešićem, ali da ponude nema!

Dodatno, Ajax je poslao službenu ponudu i igraču i klubu!

Osobno mislim da nije istina, ali ako je to je kako bi se reklo amateur hour!
  • vjeko1701
    16.6k
    Misliš priča se o nečem kaj je ranije danas napisao Vrančić il Vukušič? Ugl novinar poznat po tome da piše po nalogu Miškovića.
  • vlatkomarkovic
    1.7k

Ne znam tko je on, kunem se!

Citiram što sam dobio!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.