• bongo
    929

Ma nećemo ga dovesti, samo nastavak na to koliko je izvor “relevantan”. Čivić bi eventualno došao jedino da je Bjelica trener, a Barišić je kod agencije ionak samo reda radi
  • badjibadara
    4.3k
    rekli bi istočni susjedi Sebastijan Ale.Izet Hajrović

Naletio nekada na članak sa Sise zabio, ili nešto slično. Radilo se o Djibril Cissé-u, a ovi ubiše sa sisama.
  • Jaro
    8.6k
    najjace kaj sam ja vidio je Pjeremerik Obomejang...
  • Nogo
    4.6k

Par iz te agencije su u Rijeci i Istri pa neka tamo proslijede ove igrače.
  • bbb medimurje
    3.5k
    prosle godineu ovo vrijeme smo uzeli brodica u top formi
    Moje pitanje glasi, dal bi radije potpisao na par godina brodica u top formi ili uzeo na posudbu hallera van forme?
  • Žan
    262
    Sta znaci Hallera van forme, kakav crni Brodic? Naplatio si Brodic vise nego solidno za taj period sto je bio u klubu. O cemu ti drvis vise?
  • Davieboy86
    293
    Ne ide Noica nigdje
  • Crni86
    6.9k
    Dajte olma do ljeta da ga sacuvamo barci :cool:
  • rioda
    5.9k
    Meni je najjači bio članak o utakmici između Sošoa i Ažaksioa. :monkey:
  • NitkoBitan
    21.3k
    Olmo u Dinamo, zasto ne? Ja sam ozbiljan. Kao slobodan igrac dode ovdje pomoc nam doc do naslova i na ljeto natrag u Barcelonu.

Znam da su mnogi kroz proslost spominjali kako ce se sigurno vratit jednog dana. Realno kakva god mislim da nam je ovo najveca prilika.
  • vjeko1701
    11.2k
    Ali zašto kada sada može birati bilo koji klub svijeta i slobodnih papira potpisati za njih. Misliš da mu je ljubav prema Barceloni toliko velika da bi na tako nešto pristao?
  • Efes Pilsen
    9.3k
    Mislim da ce on kod Guardiole u City.
  • Peškaman
    5.6k
    Ako je Barcelona i malo pametna,pokrivati veći dio plaće i da odigra za nas do šestog mjeseca :blush:

Lijepo je sanjati i zamišljati ali koji bi to roller coaster bio u tjedan dana :lol:
  • NitkoBitan
    21.3k
    A ne znam, mislim da se njemu igra u Barceloni koja napokon lici na nesto i u kojoj ima bitnu ulogu. Opcija mu je ili nac novi klub ili odigrat tako nekakvu kombinaciju u kojoj bi se vratio u Barcelonu na ljeto.

Nama bas gori taj drugi dio polusezone a njega bi odrzali u motiviranog i u natjecateljskom ritmu.
  • vjeko1701
    11.2k
    Barem mu znamo menadžera xD
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions