• Nolifer
    11.9k
    @marcio amoroso, nebi bio loš, al ne treba nam, bar mislim tako...
  • Infinity
    19k
    Mijo po meni nije igrac za Dinamo, ali isto tako mislim da bi bio 30% bolji u Rijeci ili Osijeku nego u Hajduku.
  • marcio amoroso
    43.5k
    ali isto tako mislim da bi bio 30% bolji u Rijeci ili Osijeku nego u Hajduku.Infinity

Ovo se iskreno ne slažem. Mijo one brojke iz Hajduka ne može ponoviti nigdje, bar ja mislim.
  • IstokKa96
    862
    Mijo je kao Anas, igra poslozena po njemu u manjem klubu, a transfer pokaze vrlo cesto naglasene nedostatke.
  • Ludovic IX
    9.2k
    to bio salto mortale totalni..
  • The Undertaker
    8.5k
    Mijo je solidna zamjena za Majera i ja bih ga uzeo.
  • deda
    38.7k
    Reći ću ovo samo jednom. :blush:

Mijo Caktaš nije igrač za nas.
  • KlasicZg
    568
    Htio bi ga vidit u dinamovom dresu samo da mogu frendove na mogu zajebavat... nek odigra jednu tekmu i dost
  • Bosna86
    12.3k
    Mijo je solidna zamjena za Majera i ja bih ga uzeo.The Undertaker

Možeš li ovo pojasniti? Totalno dva različita igrača... Caktas je Gojak sa slabijim trkačkim kapacitetima i boljom realizacijom... Čovjek uopće ne razigrava, u dosta utakmicama je potpuno nevidljiv jer se skriva od lopte
  • Jurki
    18.5k
    Caktaš može jedino ici po loptu kad ode van igrališta..kaj drugo reci nego panjina.
  • Mali dioničar
    17.8k
    panjina.Jurki

Ne bi imao garantirano mjesto u prvih 11, ali bio bi koristan.

Izraz panjina za igrača s takvim učinkom u ligi je dosta nepravedan. Trebalo bi proći kroz statistiku, ali ovako od oka bih rekao da je Caktaš jedan od najboljih strijelaca veznih igrača u povijesti lige. Ako ne i najbolji.
  • deda
    38.7k
    Izraz panjina je potpuno neprimjeren, ali u skladu s rječnikom mladih ljudi.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Tko bi recimo Andrijaševića zvao panjinom?

Caktaš ima nesreću da igra u slabijem klubu i to je sve. Učinak mu je i bolji od Frankovog.
  • deda
    38.7k
    Evo vam malo paralelne HNL statistike za Miju i Franka:

Mijo
    80 golova (25 iz penala)
    15.395 minuta

Franko
    62 gola (6 iz penala)
    14601 minuta

Ja bih rekao da je to tu negdje. Nemam asistencije jedino, ako netko ima da i to usporedimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.