• Crusades
    17k
    Livija i Kotarskog, koji su za divno čudo svi iz naše vratarske akademijeMihaljević

Livi je sve samo ne iz naše vratarske akademije, u Dinamo je došao sa 21 godinom.

Svakako je kod nas napredovao i usavršio se, al on našu akademiju vidio nije jer je bio član samo prve ekipe, mlađih kategorija nikako.
  • NitkoBitan
    29.3k
    Trust mozgova.
  • Carrasco
    6.3k
    Nije nam Čavlina zanimljiv jer ga možemo kupit za pola milijuna. Da nemamo rebuy klauzulu već bi se razbacivali sa 2,3 milijuna.
  • IvanS
    347
    Čavlinu se ne smije propustiti nikako. On mora danas/sutra biti prvi Dinamov vratar.
    Nevistić je u odličnoj formi pa sada nitko ne spominje vratarsku poziciju, ali da je Čavlina budućnost i Dinama i reprezentacije, to je sigurno!

Prije će Čavlina u reprezentaciju na gol nego Nevistić. Mada kažem, Neva je trenutno zasluženo dinamova jedinica.
  • Crle
    1.1k
    Mislim da se malo podcjenjuje Nevistića. Jako je dobar golman i trebao bi samo rasti i napredovati. Da ne spominjemo da je dobar dio sačuvanih bodova na konto Nevistićevih obrana.

U HNL su trenutno Čavlina, Nevistić i Zelenika najbolji golmani.
  • Dudu9
    1.9k
    Na toj slici je i dinamov glasnogovornik
  • bluepower86
    1k
    Olivari baca pricu oko Petka da oslabi Dinamo u nadolazecoj sezoni,nemojte se hvatat na spinove.Ako se pokaze na prvenstvu i dobiju ponudu iz lige petice nekog velikana onda ce tek otici.
  • Yovitssa
    904

A dobro, sad baš ne znam da je bacanje priča ili da su spinovi...

Činjenica je da je Petko davno prerastao HNL, a ove sezone (u kojoj igra najbolji nogomet) ima smiješnu otkupnu klauzulu koju mogu aktivirati doslovno svi klubovi iz "liga petice", rekao bih čak i "liga 10"...

Iskreno se nadam da će potisati doživotni ugovor i ostati s nama, ali bojim se da uskoro fakat odlazi

Realno, ne znam kaj pojedini klubovi čekaju; da imaš "na pladnju" ovakvog napadača za tu cifru, moraš biti idiot da ga ne kapariš još jučer...
  • Mr Anderson
    13k
    Realno, ne znam kaj pojedini klubovi čekaju; da imaš "na pladnju" ovakvog napadača za tu cifru, moraš biti idiot da ga ne kapariš još jučer...Yovitssa

Ta cifra vrijedi samo za vrijeme EP, vjerojatno to i čekaju klubovi. Možda je već netko uspostavio kontakt, to ne znamo.
  • Nogo
    8.5k
    Ja bih Čavlinu uzeo makar ostao u Lokomotivi još pola godine na posudbi.
    Možda i dođe neka ponudu za Nevistića pa ga prodamo, a Čavlina postane broj 1 odmah.

Sigurno će biti ponuda za naše igrače i treba dobro odvagati šta prodati.
    Na to ne računam one koje se sigurno moramo riješiti : Emreli, Perić, B.Šutalo, Drmić + po meni Ademi, Halilović, Moha.

Imamo kao pojačanja za sada samo Stojkovića i Kačavendu ali oni to moraju dokazati.
  • Zagi
    10.8k
    Imamo kao pojačanja za sada samo Stojkovića i Kačavendu ali oni to moraju dokazati.Nogo

Možemo komotno tu priključiti Ogija i Roga.
  • Žan
    661
    Ako se svi parametri uzmu u obzir, ja ne znam zasto bi Petko ikada isao iz Dinama. Da se sa 30 godina dokazuje negdje i da zbog njegove povremene radne etike sjedi na klupi ili na tribini? Uz to da mu se ovdje da milja i pol plus bonusi, ja ne znam di moze bolje uvjete dobit uz takav povremeni pristup.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Oršić i Livaković su se opekli, valjda zna cijeniti ono što ima ovdje. Sve je na njemu.
  • Droljo
    18.9k
    milja i pol plus bonusiŽan

Previše.
    U tim godinama se daje manje ali na višegodišnji ugovor i tako se igrač osigura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.