• Mihaljević
    12.5k
    Nađi mi jednog ljevonogog stopera koji igra RCB u svijetu. Ne postoji.
  • plavi devet
    508
    u 18 dana igramo 6 utakmica. Misliš li da Ogiwara može svih 6 na maksimumu odraditi? Zamjene nema, znači igrat će Perković, eto ti jedan stoper manje. Ostaješ na KTC i Žiletu, Maxa ni ne računam jer očito ga Jakir neće koristiti, tako da itekako vidim prostora za još jednog stopera. Da se može dovesti još jedan lijevi bek rađe bi išao po njega, pa onda je Perković samo stoper, ali ovako kad god ćeš odmarati Ogiwaru imaš jednog stopera manje. I baš onda ti treba taj stoper lijevak, jer ko zna kad će se Perić vratiti.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Nađi mi jednog ljevonogog stopera koji igra RCB u svijetu. Ne postoji.Mihaljević

Malo guglao pa sam naisao na to kako je Maldini nekoc bio desnjak na lijevoj strani, i Azpilicueta desnjak na lijevoj
  • Mr Anderson
    11.4k

Jedini koji priča gluposti si ti po običaju. Da si ikad igrao nogomet znao bi da nije isto jeli ljevak igra lijevog stopera ili dešnjak. Jakir to jako dobro zna, zato i traži stopera ljevaka.
  • BeckaSkola
    87
    Zato sto je iznio konstruktivnu kritiku boysima (vjerovatno cu ispast hejter ali -> nisam znao da su sveta krava koja se ne smije kritizirati) njega se ne smije vise spomenuti? :chin:
  • scooniepenn
    4.1k
    O kome ovdje pričamo? Što se ne smije spominjati? Ovo me podsjeća na Harryja Pottera i Waldemorta.
  • Orc123
    11.3k
    upristoji se. Nauci citati s razumjevanjem. Napisao sam da kako i svaki desnjak moze odigrat lijevog stopera tako moze i obratno! Nisam napisao da ce ovaj igrati desno! Igrao sam nogomet, i poprilicno sam siguran da bolje od tebe.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Maldini dešnjak?Mr Anderson

Ako se ne varam prirodno je desnjak da, s tim da je koristio i lijevu
  • Zagi
    9.5k
    O kome ovdje pričamo? Što se ne smije spominjati?scooniepenn

Ma Osvrtnik sa insta.
    Smije se naravno samo je bio jedan period gdje je bilo Osvrtnik ovo, Osvrtnik ono pa 50 stranica o očitom nagađanju lika koji skuplja like-ove pa je modovima malo dopizdilo.

Instagram Sanjin , manje-više.
  • scooniepenn
    4.1k

Hvala na pojašnjenju. Ne znam tko njega doživljava kao relevantnog informatora, ali dobro.
    Misliš Sandi Pego per i poveri? :grin:
  • Mr Anderson
    11.4k

Igrao si? Sumnjam? U kojem rangu si igrao da to odmah riješimo? Može igrati dešnjak lijevog stopera, naravno da može za silu, ali ako može birati svaki trener će staviti ljevaka. Ak si igrao nogomet onda bi to trebao znati.
  • Mr Anderson
    11.4k

Gledao sam Maldinija sto puta i 99% sam siguran da je bio ljevak.
  • Laugreano
    3.9k
    Igrao je podjednako s obje noge. Zbog pozicije koju je igrao cesce je naravno igrao lijevom. Ali je bio dešnjak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.