• plavac173
    2.6k
    nikakav zalog za neki buducintransferOrc123

Ova sezona je pod mus i za istu treba sve napravit da bi ju osvojili. Totalno nebitno jel ima 49 godina ili 28, ako ce nas priblizit naslovu. U minusu smo sa bodovima, a ne u plusu i ne mozemo kao prijasnjih godina u ovo vrijeme rijesavat krizaljku za sljedecu sezonu.. Puno toga ovisi o ovom naslovu prvaka..
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    to je igrao i protiv Salzburga doma, jel tako? I to mu je najbolja utakmica u Dinamu koju ja pamtim.
  • CastAway1986
    3.5k
    Realno sad bi mi bilo draže gledati i Mikica nego da se ovaj što čeka u Zg potpiše...
  • Zagi
    10.7k
    Više krilo tu tekmu.
  • Nogo
    8.4k
    Ja sam isto za to ako nismo sposobni dovesti desnog beka da vrati Špikića iza i to je to.
    Strah me našeg trenera da ne stavi Kaneka iza a Špikića ispred njega :lol:
  • FrenchMontana
    1.4k
    Al ovi bijednici na temi koji su nakon jedne tekme odusevljeni Mierezom, a na ljeto su ga vrijedali u svakom postu… strasno.
  • Mr Anderson
    12.9k

Kaj misliš tko je lucky winner? Imaš jedanput pravo pogađati.:lol:
  • Marcinko
    761
    Nije problem kaj mi mislimo da Jakir nije za Dinama, već je problem kaj i on to misli, u Zrinjskom je prvo izbacio dvojicu igrača koji su zajedno imali preko 300 nastupa za klub(Filipović, Todorović), u Rijeci je odmah šutnuo Vrančića koji je valjda najveće ime bio tamo, a sada ne smije posjest na klupu očajnog Ademija i lošeg Petkovića već na klincima ispoljava svoj autoritet.
  • Mihaljević
    13.3k
    Majstore, ti kad god napišeš komentar ja se umislim da je Miro nabacio insajdersku informaciju... :grin:
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    kume on je igrao u kopenhagenu za puno više i u Osijeku, treba i on pristati na ponuđeni ugovor. Al daj bože, ja bi bio sretan da dobijemo igrača koji može pokriti oba beka, može igrat i ofanzivnije a zahvalan i iskusan. Ali nebi ni on prošao ljeksrski tak da nema veze
  • Marcinko
    761
    morat ću stavit neku profilnu, mada nije da često pišem.
  • Rex Ramae
    3.5k
    morat ću stavit neku profilnuMarcinko

768x768-42bcb76c-9d0c-11eb-86af-cedfb09875dd.webp
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    pa vidjeli ljudi da od raznoraznih banzema i mokrih snova o kapitalcima i on bi bio premija :rofl: ja sam jedan od tih ljudi jbg
  • emilperska
    11k

Slažem se. Ja ga stvarno ne volim kao trenera i generalno mislim da je bivši trebao bit nakon Balkanija najkasnije. Tad je već bilo Sparta, Osijek poklonjena pobjeda, Hajduk, Balkani od kikseva i nikakve igre.

Ali generalno se slažem, čovjek je pod nekom kočnicom. Senatori su mu spasili guzicu očito više puta, a on im vraća tako da na njima gubi autoritet i ne vadi ih iz igre. I to je sve začarani krug iz kojeg se moramo iščupat ili će se razjebat sve..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.