• Tongo Doumbia
    7k
    to je igrao i protiv Salzburga doma, jel tako? I to mu je najbolja utakmica u Dinamu koju ja pamtim.
  • CastAway1986
    4.7k
    Realno sad bi mi bilo draže gledati i Mikica nego da se ovaj što čeka u Zg potpiše...
  • Zagi
    13.5k
    Više krilo tu tekmu.
  • Nogo
    9.4k
    Ja sam isto za to ako nismo sposobni dovesti desnog beka da vrati Špikića iza i to je to.
    Strah me našeg trenera da ne stavi Kaneka iza a Špikića ispred njega :lol:
  • FrenchMontana
    1.5k
    Al ovi bijednici na temi koji su nakon jedne tekme odusevljeni Mierezom, a na ljeto su ga vrijedali u svakom postu… strasno.
  • Mr Anderson
    15.6k

Kaj misliš tko je lucky winner? Imaš jedanput pravo pogađati.:lol:
  • Marcinko
    803
    Nije problem kaj mi mislimo da Jakir nije za Dinama, već je problem kaj i on to misli, u Zrinjskom je prvo izbacio dvojicu igrača koji su zajedno imali preko 300 nastupa za klub(Filipović, Todorović), u Rijeci je odmah šutnuo Vrančića koji je valjda najveće ime bio tamo, a sada ne smije posjest na klupu očajnog Ademija i lošeg Petkovića već na klincima ispoljava svoj autoritet.
  • Mihaljević
    14.2k
    Majstore, ti kad god napišeš komentar ja se umislim da je Miro nabacio insajdersku informaciju... :grin:
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    kume on je igrao u kopenhagenu za puno više i u Osijeku, treba i on pristati na ponuđeni ugovor. Al daj bože, ja bi bio sretan da dobijemo igrača koji može pokriti oba beka, može igrat i ofanzivnije a zahvalan i iskusan. Ali nebi ni on prošao ljeksrski tak da nema veze
  • Marcinko
    803
    morat ću stavit neku profilnu, mada nije da često pišem.
  • Rex Ramae
    4.3k
    morat ću stavit neku profilnuMarcinko

768x768-42bcb76c-9d0c-11eb-86af-cedfb09875dd.webp
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    pa vidjeli ljudi da od raznoraznih banzema i mokrih snova o kapitalcima i on bi bio premija :rofl: ja sam jedan od tih ljudi jbg
  • emilperska
    12.8k

Slažem se. Ja ga stvarno ne volim kao trenera i generalno mislim da je bivši trebao bit nakon Balkanija najkasnije. Tad je već bilo Sparta, Osijek poklonjena pobjeda, Hajduk, Balkani od kikseva i nikakve igre.

Ali generalno se slažem, čovjek je pod nekom kočnicom. Senatori su mu spasili guzicu očito više puta, a on im vraća tako da na njima gubi autoritet i ne vadi ih iz igre. I to je sve začarani krug iz kojeg se moramo iščupat ili će se razjebat sve..
  • Nogo
    9.4k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/kouao-je-jos-u-zagrebu-dinamo-ce-ga-ipak-dovesti/2535437.aspx?index_tid=460911&index_ref=rubrika_sport_prva_m

Dinamo je pokušao s Metzom dogovoriti manju odštetu, odnosno da Kouao plaća prema broju nastupa, kao što je imao dogovor pri dovođenju Bogdana Mihajličenka, još jednog igrača koji je pao na liječničkom pregledu. Iz Metza su to odbili i pozvali igrača da se vrati u Francusku.

Međutim, Kouao je i dalje u Zagrebu i nada se dogovoru klubova. Transfer u Dinamo njegova je velika želja i ne planira tek tako ostati bez njega, posebno jer je zbog hrvatskog prvaka odbio odlazak u Schalke. 

Danas bi trebao stići i njegov agent, kako bi posredovao u dogovoru. Za danas je najavljen novi razgovor klubova, pa će se do kraja dana znati hoće li 25-godišnji bek potpisati za Dinamo i pojačati konkurenciju na desnom boku, koja je oslabljena teškom ozljedom Sadegha Moharramija.

Copy/paste sve od jučer.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamu-propao-jos-jedan-vazan-transfer-iz-maksimira-porucili-traze-previse-nista-od-posla-15422986

"Međutim, kad su vidjeli da je Kouao ima problema s koljenom i ne zadovoljava visoke liječničke kriterije za potpis ugovora, opet su se prebacili na “prvu ljubav”, Jusufa Gazibegovića. Valjda po onoj “prva ljubav zaborava nema”. Ima ljubavi i s druge strane, budući da je Gazibegović želio doći u Dinamo."

"Ali između obostrane ljubavi ubacio se treći, kojeg ne zanimaju emocije, nikakvo koketiranje između Dinama i Gazibegović. Njegov klub Sturm jasno je, naime, poručio Modrima ono poznato “show me the money”. Maksimirski izvori su nam jučer poslijepodne javili da od transfera Gazibegovića neće biti ništa jer Austrijanci previše traže. Nisu nam rekli koliko previše, ali dosta je kazati - previše."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.