• Kujtim Shalla
    7.8k
    pa onda nema problema sa zemom, bujrum kod kujtima:lol:
  • emilperska
    12.8k

Na ljeto nije trebalo..
  • Nogo
    9.4k

Koje ljeto? Pa tada nismo znali u kakvom je stanju, a mislim da ga i nismo mogli uzeti jer se svašta priča oko tog transfera u Ri.
  • i more je plavo
    1.3k
    Brekalo i Bara sve lijepo objasnili, a i Dinamovo priopcenje govori o tome da je mali govno a ne dinamovac.
  • Kristijan992
    661
    Evo Dinamo se izjasnio oko Brekala, upravo su u Dnevniku Nove tv objavili da je tražio jamstvo da igra i da je tražio puno više financijski nego što mu je Dinamo ponudio (čime bi bio najplaćeniji igrač) i da je na kraju za znatno manje pristao igrati za Hajduk.
  • FrenchMontana
    1.5k
    Bara je govno i Brekalo je ispo cigan, al ne vjerujem priopcenjima iza kojih stoje Mumija i Tajnica. U ovoj prici nema pozitivnih likova.
  • i more je plavo
    1.3k

Da je dinamovac, kako se deklarira, trazio bi obrnuto, pa bi nekako mogao shvatiti odluku da ode dole.
  • i more je plavo
    1.3k
    al ne vjerujem priopcenjimaFrenchMontana

A kaj bi jos trebao da povjerujes, Hajduk je ponudio puno manju lovu, a Bara je potvrdio da je Brekalo trazio garantirano mjesto u momcadi.

O tom sam davno pisao da ce biti problem ako dodje u Dinamo, jer je bilo za pretpostaviti da ce to traziti, i onda ako ihra lose, imas tempiranu bombu u svlacionici.

Mi imamo Petka sa nedodirljivim statusom, pa di jos i Brekalo.
  • deda
    42.1k
    Bara je ponovo pokazao svoje pravo lice. On igra za Mamića i cilj mu je razjebat klub. Zabrana prilaska stadionu i basta.
  • deda
    42.1k
    I još jedna stvar. S novcima od Olma se možemo pozdravit. 1/1 će odigrat njegov transfer kroz neku trampu.
  • Nogo
    9.4k
    Joj, svašta bi napisao. Jadan li je i on i Bara. Ako je istina da mu je tata slavio dan prije da ide kod nas i cijelu noć feštao pa onda dan iza bum i ode kod njih onda su stvarno luđaci. Glavno da u video kaže da su svi bili za ovu odluku hahaha.

Ispada da je tražio najveću plaću i onda ode dole za upola manje.
    I jedan i drugi što dalje od svetinje. Marš!
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Bara je ponovo pokazao svoje pravo lice. On igra za Mamića i cilj mu je razjebat klub. Zabrana prilaska stadionu i basta.deda

Tako je!
  • Izet Hajrović
    6.3k
    i još izabere broj koji je godina rođenja njegova oca ako sam dobro shvatio, tata sigurno puca od veselja i ponosa kao zagriženi Dinamovac.
  • Markelo
    3.6k
    Šta ćemo ako ga uzmu roditelji nekog talentiranog klinca iz naše škole za menadžera?. Morat ćeš opet s njim sjest za stol
  • Droljo
    23.4k
    Veli bara na kraju da zna šta će biti na ljeto bio bi david copperfield. Ahaha koji debil
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.