• deda
    38.3k
    Meni se Kek jedono nikak ne uklapa u priču s Daltonima
  • Infinity
    18.9k
    Ja sam neki dan gledao i slovenci na rasporedu imaju jos dvije tekme u jedanaestom mjesecu. Gledao sam upravo zbog Keka i pokusavam sam sebi lagati barem ovih par mjeseci da je to to i da na zimu dolazi kad zavrsi ciklus s reprezentacijom.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Ajde ako ništa, imat ćemo trenera koji je to po struci. :smile:
  • xavier
    12.1k

Realno je Dinamo svim igračima i trenerima u "regiji" posao iz snova. Već smo više puta konstatirali da svi oni ionako imaju bitno drugačije gledanje na Mamiće nego mi ostali. Neki od njih čak javno kritiziraju ono što Mamići rade, ali kad se pojavi prilika za dolazak u Maksimir, onda ni trenutka ne dvoje.

Naravno da to ne znači da Kek dolazi, ali ako ima istine u tome, što njega briga kako Mamići rade. On će imati svoj ugovor i što se njega tiče, nek mu za tjedan dana daju otkaz i isplate ugovor. A s druge će strane imati priliku raditi s momčadi koja je individualno nekoliko klasa iznad one riječke.
  • Dudu
    2.6k

A pogotovo što Kek ima 60 godina i sigurno nikad neće imat priliku trenirat bolji klub od Dinama.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Talijanski mediji pišu da Milan ima veliki interes za Majera.
  • JJ44
    23

Kuscevic na kraju završio u Palmeirasu.
  • De Oliveira
    1.6k
    Ocito Palmeiras nema tako dobre lijecnike.
  • deda
    38.3k
    1,28 M Eura su ga platili. Nije igrao već 8 mjeseci, vrijeme će pokazati tko je bio pametan.
  • SAS1987
    17.8k
    Ocito Palmeiras nema tako dobre lijecnike.De Oliveira

Palmeiras je institucija pa i više od toga u svakom pogledu.
  • xavier
    12.1k
    Kaže netko na Snetu da ima "insajderske" informacije i da je Kek sve dogovorio te da dolazi u zimskoj pauzi. Uz njega navodno trebaju doći i 4 igrača po njegovim željama...navodno je ponovo aktualan Camacho, a iz Sportinga bi trebao doći i bivši Rijekin desni bek Stefan Ristovski, dok Stojanović kao odlazi. Na lijevog beka dolazi Casper Hojer Nielsen, a uz to bi trebao doći i Josip Elez iz Hannovera.

Ne znam koliko ima istine u tome, ali zvuči predobro da bi bila istina :blush:
  • Infinity
    18.9k
    Vec je @marcio amoroso pisao o Keku i ja sebe tjeram da vjerujem, zivot mi je ljepsi tako :rofl:

Ne znam koliko je to istina, al s obzirom na stil igre, apsolutno mogu vjerovati da Kek trazi Nielsena, Eleza i Ristovskog. Sad je samo pitanje u koji klub idu on i navedena trojka. Ta trojka, Kek i ono sto mi sad imamo u obrani (ajde izuzet cemo Stojketa ako vec ide) bi trebali imati obranu koja bi u Europi bila stabilnija od one Bjelicine. Definitivno pojedinci bolji od pojdinaca koje je Bjelica imao.

S obzirom da Kek ovih dana vodi zadnje utakmice Slovenije u ovom ciklusu, volio bih da se ne ceka ta pauza, mada pristajem i na to ako ce doci.
  • xavier
    12.1k
    volio bih da se ne ceka ta pauzaInfinity

Nevezano sad uz to ima li u ovom istine ili ne, da sam ja trener, puno bih radije došao nakon zadnjeg kola u 12. mjesecu nego usred sezone kad nemaš vremena ništa posložiti kako bi želio. Onako ispred sebe imaš veliku pauzu u kojoj igračima možeš objasniti što točno tražiš od njih i odraditi pripreme kakve želiš.
  • Dudu
    2.6k
    Scenarij:

Zoki pobjedom protiv CSKA potvrđuje prolaz grupe i nakon pitanja novinara kako je doživio novo prezimljavanje Dinama, slavodobitno zaključuje: ništa posebno, ne dobija se nikakva medalja za to, prepuštam Keku da nastavi dalje. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.