• Nogo
    8.4k

Sutra ujutro očekujem obrazloženje.
  • Crni86
    12.7k
    ma ja evo stvarno vise ne znam… a svi ko p…. sute, ajde frajeri izadite sad pred navijace. Di je tajnica? Ajde da te cujemo, pa jel moguce da sutite ko zalivene p….. vec 4 mjeseca nitko ne izlazi u javnost a klub je u rasulu…a i ti mediji isti di su sad? ti mater simica se ubijalo a jso smo bili kolko tolko zivi, zasto sad ne citamo lesija o svojoj ljubimic vlatki svaki drugi dan da mora naglavacke letit van? ha lesi, zasto? Mislio sam da ti volis i radis u interesu dinama hehe citaj sad ovo i zamisli se skupa sa frendovima novinarima na cijoj ste platnoj listi supci i sta ce vasa djeca mislit o vama kada malo odrastu, puj!
  • Jaro
    10.5k
    pa kaj ce oni obrazlozit? Govna pokvarena, lopovska, nesposobna. Svi do jednog skupa s trenerom i kujicama i kurvama od novinara...
  • ruicosta
    294
    Vec duze se prica da je tajnica bipolarna kučka, a sada se i dokazuje...
  • Laugreano
    4.5k
    Jakir ostaje, a izgubili Brekalo :lol: :cry: :lol: :cry:
  • UberAlles
    73
    Ne kuzim, izades iz Mamiceve guzice i ne znas ko ti glavu nosi?? Kakve su ovo odluke ko da imaju 12 godina i pol godine iskustva u nogometu? Nitko od tih budala u upravi ipak nije pao s marsa, pa dajte jednu stvar pametno napravite za nas klub. Ima li na forumu itko blizak vrhu Dinama, rade li ti ljudi ista il se samo raspravljaju medusobno i uzimaju lovu??
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Sad bi njima dobro došao jedan Šimić, za se pospe pepelom i da na sebe sve uzme. Kaže ja sam kriv. Niko mi nije pomagao. Kakva banda i grupa bezkičmenjaka. Nije mi jasno ako para nema što se toliko bore za te jebene fotelje
  • Ivdzo11
    7.9k
    No, iako se ništa ne može smatrati sigurnim, nešto prije 21 sat ipak je stigla potvrda da će Jakirović sjediti na klupi u subotu u Puli protiv Istre 1961. Očito su nakon razgovora s klupskim čelnicima dobio još jednu šansu, dakle, ono što smo poslijepodne najavili navečer je potvrđeno.

Podsjetimo da je tijekom dana zbog neizvjesnosti propao i transfer Josipa Brekala, jer, iz Dinama, navodno, nisu znali hoće li Brekalo biti izbor potencijalnog Jakirovićeva nasljednika, ako dođe do smjene. Pa da završimo s ironijom, bi li ikoga iznenadilo da sad iz kluba ponovno nazovu Brekala i kažu da je trener ostao i da ga želi? Možda i predlože da dođe na posudbu utakmicu po utakmicu, sve dok je Jakirović na klupi...

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/vecernja-potvrda-iz-maksimira-jakirovic-vodi-momcad-u-puli/124598
  • Crni86
    12.7k
    od koga? Od bivesg trenera? Senilnog starca? Ili pak mozda od tajnice koja samo zna plakati? Kakvi su specijalci mozda domara posalju pred novinare da obrazlozi malo situaciju
  • Bruh
    1.1k
    I sad vodeći se logikom uprave valjda ovaj ostaje do kraja sezone ako brekalo dolazi... osim ako se preko noći dogodio neki obrat da je jakirović mourinho i da su nam napadači svi messiji ja ne znam na kaj će ovo ličit kako vrijeme ide dalje. Imao sam nade nakon priprema al ono jučer i ovaj kaos danas su me ubili u pojam tu se ne zna tko pije tko plaća...
  • Ali
    2.7k

Zakaj bi bio svinja? Pa jel se odrekao svega i dosao na rampu M128 sa ugovorom o posudbi , a jeremija i tajnica su mu rekli... sorry nisi potreban .
    I sad jeremija je super a Jopa svinja ?
    Cudan nacin razmisljanja
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Čolina u Danskom Vejle kojeg trenira naš Prelec
  • NitkoBitan
    29.1k
    Dinamovac nema kaj radit u Hajduku, tocka.

Mislim sva ova bezvezna rasprava oko toga kaj je tu netko bubnuo neprovjerenu (i vjerojatno netocnu) informaciju da je Hajduk kontaktirao Brekala.
  • emilperska
    11k
    Znači S.J. je dobio zadnju šansu. Taman će se Plavac vratit na Zonu i uvjeravat nas sve da S.J. nije kriv, negdje nakon Istre. Ali da sumiramo činjenice:
    1. Ako dobijemo Istru, prolongiravamo neizbježni otkaz do tekme s Goricom, Lokomotivom ili Varteksom. Nama svaki sljedeći X znači definitivni razlaz s titulom. A s ovakvim trenerom i tonusom momčadi, mi nemremo pobjeđivat u nizu. To je sad sigurno. Ako nije bilo jasno njegovim fanovima, sad valjda je. Sad su mu branitelji samo botovi.
    2. Nismo potpisali najveće pojačanje koje nam se nudilo jer eto ne znamo što će biti s glavnim trenerom, a njegova alternativa je bivši trener koji ga nemre smislit.
    3. Ako ne dobijemo Istru, Hajduk će bit na +10 i mi ćemo se pozdravit s titulom i tražit novog trenera za novu sezonu i napad na kup u ovoj.
    4. Kup je bitan jer pobjednik kupa ide u EL, a ostali u konferencijsku ligu. To nije zanemarivo. Pošto je evidentno da nećemo bit prvaci, ostaje nam nada da smo sami u stanju osvojit kup ili bit 2. u prvenstvu ako ga Hajduk osvoji. Moglo bi bit parodksalno da finale kupa igraju Hajduk i Osijek, a mi navijamo za Hajduk jer nam to nosi EL.
    5. Toliko sam iznerviran da ne znam na kojoj temi više pišem. Odlogirat ću se večeras do daljnjeg. Žena mi je zabranila pristup Zoni jer to loše utječe na moje zdravlje. Ne razlikuje Dinamo i Zonu hahaha
  • Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Znači Brekala su odjebali zbog ničega?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.