• Noel
    13.5k

Wakizaka znaju već ptice na grani i svi mediji..
  • Thompson
    52

Možes li poslati neki izvor
  • plavac173
    2.6k
    Clanak od 21.12 2023
  • Izet Hajrović
    5.8k
    kaže @sanjinlego da možda dođe pojačanje, ali NE misli na ove koji se već povezuju s Dinamom, a koliko ja znam Wakizaka se povezuje s Dinamom pa pretpostavljam da kolega ne misli na njega.
  • Peškaman
    7.4k
    Wakizaka možda ali na ljeto.
    Više ima smisla obrambena pozicija,mozda cak i stoper, Benković kojeg bi se moglo dobit za manje novce.
  • wolfgang14
    2.6k
    A stoper može ali samo ako Boškec ode u bolognu i ako za Maxa ima neki plan posudbe ili nešto. Gomilamo dosta na stoperskoj poziciji
  • rioda
    9.3k
    Stoper može samo ako bude vrhunski, sve ostalo nema smisla jer ćemo inače imati previše stopera slične kvalitete. Osobno bi mi u rotaciji redom bili KTC, Perković, Živković, Perić, Bernauer. A od ljeta stoperski par Perković-Živković.
  • wolfgang14
    2.6k
    Već danas, protiv Triglava iz Kranja (14.30 sati) Živković bi trebao zaigrati u prvih 11, Jakirović ne želi trošiti vrijeme i utakmice na raznorazne probe i kombinacije, ideja je da u svakoj utakmici najveću minutažu imaju oni, koji bi minutažu trebali imati i tijekom proljetnog lova na Hajduk. A Živković je, kažemo, u toj priči jedan od glavnih aduta. S kim će igrati u paru? Theophile i Perić mijenjat će se kao njegovi partneri, tu su još i Perković i Bernauer. Trebalo bi biti dovoljno za proljeće, to je razlog zašto Dinamo neće tražiti novog stopera na tržištu. Tek ako baš nešto uleti, neki 'kapitalac', ali zasad nema tih naznaka.

Germanijak isto kaže da nema nekih naznaka za dolazak stopera kapitalca
  • Brusa
    3.6k
    pa što nije netko tu napisao da mu je kum /rođak ili nešto slično rekao da je Benković u igri?
  • wolfgang14
    2.6k
    pa što nije netko tu napisao da mu je kum /rođak ili nešto slično rekao da je Benković u igri?Brusa

Bio je netko napisao da, to je možda prije Živkovića bilo, ali čisto sumnjam da će na stopere dovodit nekoga, pogotovo jer Živkoviću moraju davat minutažu.

Ako bi morao pogađat, rekao bi da na desnom beku nekog traže
  • Dubbbrava
    939
    Evo i indexa sa potvrdom za Breksa
  • rioda
    9.3k
    Ne vjerujem da će biti još igrača, osim kako se najavljivalo, Gazibegović ako se proda Moharrami. Već sam sad dosta optimističan za proljeće, ako dođe Brekalo... top!
  • Forenzicar
    28
    Možda budu htjeli vratiti Jakića ako prodaju Ljubičića jer je negdje mislim pisalo da ima zanimanja za njega
  • NitkoBitan
    29.2k
    osim kako se najavljivalo, Gazibegović ako se proda Moharrami.rioda

To je vrhunac logike. Nismo zadovoljni Moharamijem al cemo dovest igraca tek kad se on proda. Pa jbmu misa dovedite prvo igraca a ovog stavite u izlog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.