• Droljo
    18k
    jedno od retardiranijih dolazaka ikad u vidu BrodicaOrc123

Za ovo netko treba odgovarati
  • Orc123
    12.4k

A kome ce odgovarati? Nema ni glasa od ljudi koji vode klub! Jesu se oglasili navijacima? Koja je vizija i strategija naseg kluba? Tko su ljudi koji vode klub, sportsku politiku? Ma mi pojma nemamo o nicem ...
  • Facke
    6.3k
    Cijenica je , da smo bez sportskuga direktora u kurcu.
    Svaki trener ima drugu ideju. Potpune sme u kaosu a to se vidi na terenu. De je problem dopeljati sportskuga direktora? Gde? Jebo vas da vas jebo vise. Liziguzice mamiceve. Puna mi je kapa toga lutanja vec 2-3 godine. Puna. Kulike su nesposobni. Jebo ih ja i njihove ja sam za Mamica ja sam protiv ja sam ove ja sam one. Jedini interes im mora biti uspjeh kluba. I kraj. A ne onda posle Mamica se v klubu pojavi onaj smrad od Antolica. Blokeraju se transferi itd. Onda dojde Simic. Pa se on i Vlatka jebeju oko transferi pa se Simic pobere ko zadnja pizda. Puna mi je kapa toga sranja. Eto. Nemrem te lutanje vise trpeti ni gledeti na terenu. Zgledame ko da svaki igra za sebe. A kulke Jakirovic "super" dela pokazuje se i na Mohe. Pod Biscanem najbolji bek, pod Jakirovicem opet pocel lutati. Kulike sam srdit.....A more se o Vlatkice srati kulke se oce , zenska je v takvem danasnjem nogometnem svetu. Kaj ocekivati? Cas je dobra s Simicen, cas je dobra s gospodu v Medugorju.
    A ak se ne resi sportski direktor, zaboravite na nekakav jaki Dinamo dok bu svaki trener sebe se sam odlucival. I gotove. Kaj bu on jos moral i pregovore voditi kak i brko Cacic ili? Nek odjebeju od kluba. Ali ne , ponasaju se ko maminjo nekad. Za razliku da je on znal svoj posel kojega ovi neznaju, same koj je lopuv.
  • Mihaljević
    13.2k
    Hoxha je igračina.
  • Mlađi referent
    13.3k
    Mi smo ozbiljno retardirani ako je ovo istina

Doduše, kaj i ja očekujem od SD Jakira osim par HNL polovnjaka sa 6 i pol golova u karijeri, to nam i jest nekakva realnost
  • Captain America
    20.4k
    Vratili smo se 13 godina u prošlost kad nam je Mehmet Alispahić bio bomba pojačanje prijelaznog roka.

Ispravit ću se, imamo gore vodstvo i od Rudeša, a i od nekoliko drugoligaša.

Edit:

S obzirom na stanje stopera i ako je normalna cijena (do milijun), bolje s Borasom probati.
  • Mihaljević
    13.2k
    Ma Hoxha je najbolje lijevo krilo HNL-a i ima šutinu i iskustvo igranja u HNL-u , za 0.5/1M teško da možemo bolje izvući.
  • NB86
    16.9k
    Sta ce nam jos jedan igrac od milje eura, po cemu ce on donjet vise od spikica, emrelija, menala, kaneka
  • austrijanac
    7.5k
    Dajte ljudi, kakav Hoxha. Ovo nije Slaven Belupo gdje se ceka igra na kontru i jurnjava.
    Mi igramo na bunker i postavljenu obranu.

Mislim da je ovo cisto pumpanje cijene, nista drugo
  • Captain America
    20.4k
    Ma Hoxha je najbolje lijevo krilo HNL-a i ima šutinu i iskustvo igranja u HNL-uPlavaSlavonija86d

Zamijeni Hoxha sa Špikić i desno krilo s lijevo krilo i dobit ćeš što se govorilo prije 3 godine. S razlogom je s 25 godina još u HNLu i to u Belupu.
  • mali M
    7.9k
    ma daj više da sjašimo s tih "krila"! dok nećemo imati izvanserijska krila netreba se više uopće zamarati sa tom formacijom.. ako ih nema nema.. bolje imati top wingbackove nego loše bekove i loša krila
  • Mihaljević
    13.2k
    Nema to smisla , svi govorimo (I ja) da je npr Grull igračina a nikad nismo pogledali utakmicu Rapida a kamoli Grulla. Albanija želi Hoxhu u repki i želi ga preoteti Kosovarima , ne vjerujem da bi Albanija koja je osigurala EURO 2024 htjela bezveznog igrača za EURO.
  • Mlađi referent
    13.3k
    Hoxha je radno krilo, u ovoj našoj situaciji bi bio osobito glup transfer. Mi radno krilo imamo, a to je Špikić. Nama treba jedno elitno krilo za naše standarde, igrač koji donosi 20+ golova u sezoni kaj golovima kaj asistencijama, netko tko redovno kreira, kombinatorno krilo, da može nosit momčad sam na trenutke i riješit tekmu kad je gusto.

A Albanija je bezvezna repka i onda im bezvezan igrač poput Hoxhe može dobro doći. Nadam se da nismo spali na te razine da se s Albanijom uspoređujemo.
  • Orc123
    12.4k

Grulla sam gledao puno puno puta i on bi bio ogromno pojacanje! S obzirom da ga mozemo dovest za kikiriki jer ima jos 6mj ugovor to bi nilo jedno od najboljih pojacanja u omjeru cijene i kvalitete! Grull je top krilo i savjetujem da bacite koji put oko na Austrijsku ligu koja ima puno talentiranih igraca! Grull je dokazana vrijednost! Hoxa s druge strane je jedan od najboljih krila HNL! Ukoliko bi se konacno rijesilo Marina, Menala i ako na Kaneka ne racunaju on bi bio odlicno rjesenje uz jos jedno dokazano krilo kao sto je Grull ili netko drugi. Ja nemrem vjerovati da nitko od nasih se nije sjetio na Grulla jer nas je terorizirao kad smo igrali peotiv Rapida, i sam Krznar ga oznacio kao da bi njega volio imati u ekipi. On bez oscilacija igra 5 sezona na jako visokom nivou u Austriji i jos je reprezentativac!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.