• Mihaljević
    13.3k
    Bukvić je sad igrač za Dinamovih prvih 11 , posebno ako do zime odemo na veću razliku ispred Hajduka. A ne znam kako bi osijekovi "navijači" prihvatili da za njih igra igrač koji za 6mj ide u Dinamo.
  • Droljo
    18.8k
    Zakaj mislite da bi osijek radio sa nama?
  • Zagi
    10.8k
    Nikakve posudbe. 6 mjeseci ga polako uvoditi kao i Baturinu prošle sezone i iduče uzima startno mjesto.
  • Georg Koch
    6.3k
    a ti si neki fascinantni forumas, zavidnih rezultata na svakom podrucju.
    Oprosti sto sam napisao poentu umjesto pouku.
    Oprosti sto sam napisao nauka umjesto znanosti.
    Ja sam ti jedan od onih sto zive u BiH, prelaze veliki broj kilometara za dinamo, te htjeli ili ne, ovisno o poslu i mjestu gdje rade, neke im rijeci udju iako nisu strogo hrvatske.
    Isprike ako me nisi mogao razumiti, nece se ponoviti jer vec spoznah da su ovdje svi komentari lektorirani.
  • vjeko1701
    16.7k
    Ajde malo se opusti, prc tu i tamo je zdrav

Al ozbiljno sad, post ti je nabacan zbrda zdola i iskreno treba trud da se dešifrira barem dio poante.

Već je moderatura u više navrata napisala da forum nije whatsapp i zamolila da se ljudi drže barem nekih osnova normalnog pisanja.

Napisati običnu proširenu rečenicu u kojoj jasno izražavaš svoju misao nema veze sa doktoratom, državljanstvom niti lektoriranjem već je osnova komunikacije.
  • Georg Koch
    6.3k
    majstore ako ne mozes desifrirati ono, onda je to samo tvoj problem. I tako neka ostane. I opusti se, svako dobro, od mene nema vise kom.na ovu temu ;)
  • vjeko1701
    16.7k
    Well, I tried...
  • Patak
    3.5k
    Za mene dvoboj između @vjeko1701 i @Georg Koch završio miroljubivo 0:0 :-)
  • vjeko1701
    16.7k
    Znači bilo je dosadno...
  • og1986
    2.9k
    Treba se uključiti var pošto jednog forumaša je teško bilo razumjeti kaj je htio izreći u obračunu sa vjekom.
  • Crni86
    12.8k
    nikakvo ostavljanje na posudbi do ljeta. Prikljucit ga ekipi na zimu jer na zimu moramo imat vec cvrsti kostur momcadi koja ce se kroz proljece uigravat za napadat na ligu prvaka iduce sezone. Ocekujem od Jakira da 90% kadra bude definirano na zimu za iducu sezonu. Osim ako uleti neka odlicna prilika za dovodenjem neke bombe.
  • Orc123
    12.6k
    Bukvic veliki potencijal ali ako nastavimo ovo ludilo sa placanjem tolikih odsteta u hnl tome nece biti kraj i svake godine ce ici 20do 30 posto na vise...jednostavno mi cemo postat neodrzivi. Isto tako se tu pisalo kako je Sutalo odlicna kupovina, a na kraju bit ce dobro ako ce se i nwsto vratiti od toga. Inace napomenuo bi da je Ivanusec otisao za 8,5m a ovo sto je Rijeka dobila za Frigana je dobila sad i nikad vise! Ocekujem da ce Frigan vec na ljeto mijenjati sredinu i bit jeftiniji nego sto je bio sad. Igrac koji nije vidio europe, koji je iz osrednjeg kluba za Hnl prilike ne moze kostati te novce....glupo je reci cijenu za Bukvica ali ona ne moze prelaziti 2mil eura! To sto su nam svi u HNL okrenuli leđa to je deugi par cipela. Eto u indexu je potvrđeno da Osijek odbio nasu ponudu za Belju koja je bila veca od Agsburgove....eto to vam je nas hnl! Ja shvacam da smo imali koristi od hnl kupovina ali...igrace treba prepoznati u mlađim dobnim kategorijama i onda reagirati vec a ne kad uđu u seniorski nogomet. To smo radili prije....ne moze igrac iz hnl kostati nakon 10 utakmica 3 mil eura na vise....to je neodrzivo jer smo na taj nacin kuoili i razne Jurice, Cabraje, Kastratije, Atienwene, Stwfulje i popusili na njima ogroman novac... jer ne moze se iskljuciti mogucnost da je Bukvic i takvi igraci one year show....ono sto sad pokazuje je veliki potencijal i ako se uspije dobiti za realan novac super!
  • vjeko1701
    16.7k
    Dati neka 2M nije nikakva suluda odšteta. Kad se priča o 4-5M+, ok da...ali moramo prestati živjeti u 2005. Top 3 konkurenta su relativno stabili klubovi od koja su dva privatni.

Kad vidim Perasicu kako plače kako se nekad pod gazdom dobivalo sve ispod cijene jer su svi bili u dugovima ili kako je lako bilo posudit nekog jer su klubovi jedva popunjavali zapisnike...

Inflacija je otišla u nebo...pare, budžeti u transferi u nogometu čak i višestruko više. Za 2-3M si nekad dobio igrača koji je radio razliku na europskoj razini a još je bio dovoljno mlad da ga unosno preprodaš...danas neki mladi igrač vrijedi tolko ako zna dva na nogu i ubaci neka 2-3 krumpira u par kola. To je tako.

Klubovi iz naših top 4 nisu na našoj razini ali su si polako napravili neke veze po europi, imaju neko ime. Prodaju u Italiju, Njemačku. Jbg, više se ne čeka očajnički da tata nazove i da par sto hiljada uz obavezan rikverc.

To da je Rijeka dobila to za Frigana jedino sad i više nikad je glupost, on je njima tek treći na ljestvici rekordnih transfera.
  • Orc123
    12.6k

Onda mi ne bi svoje igrace trebli prodavati vise za 20 mil eura nego 40 mil eura ali to nije realno nit ce mo to ostvariti u narednim godinama. Ni vani se klubovi ne razbacuju sa lovom osim par nekih kojima je 100mil eura kikiriki....a o tome koliko su nasi klubovi financijski stabilni bi se dalo peicati....Rijeci je fino gorjelo pod petama ove sezone a Mađari su prodali sve sto se dalo i sigurno nece povecati ulaganja u momcad...ostale ne treba ni spominjati jer smo teska sirotinja i svi jedva krpaju kraj s krajem....
  • vjeko1701
    16.7k
    Pa većina bitnih prodaja nam prelazi 20M, samo mi to ostvarimo kroz bonuse budućih prodaja pošto najčešće prodamo u klub ispod najviše razine...Gvardiol je skoro 40 ukupno, Pjaca je skoro 30, Olmo također. Šutalo bi se isto trebao približiti 30.

Razlika je između borbe da se pokriješ i nekadašnjeg kreativnog izbjegavanja dugova i gašenja. Kažeš Rijeci je gorilo...i ok, prodali su najvrijednijeg u izlogu i pokrili se. Opet se nije panično čekao sat kad će tata nazvati. Osijek je imao probleme al ne zato jer njegovom vlasniku fali para nego zato jer su zatvarali budžet stadiona. To je nedavno i izašlo van.

Situacija je drugačija nego je bila do prije 5-6 godina. Al fascinantna mi je dualnost našeg puka. Svaki igrač u HNL-u čim nešto pokaže, priča se o njemu...ali bi ga se dovelo za milju max...a ako mi znamo da nam je skauting smiješan, onda to znaju i konkurenti i naravno da će gledati kako da izvuku maksimum za sebe. Kad bi mi iskreno mogli reći - ko vas *ebe, i dovedemo 2-3 zvjerke izvana jeftinije, možda bi se nešto promjenilo...mislim probali su oni ovo ljeto taj blef, samo nitko nije trznuo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.