• Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Neka moderatura obrise, nemam problem s tim
  • duksy
    312
    upiši Stipe Barišić + Čepin u google i vidi što će ti izbaciti
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    taj dečko iz Danske, Ibrahim Osman neće u dinamo nikad. Bez 7 mil ne počinju razgovore. Ovdje neko gledao transfermarkt vidio 150 000 pa loži ljude
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    @sanjinlegoniko sretniji od mene da je to istina
  • San Lorenzo
    18.4k
    Prijelazni rok traje do sutra u ponoć ili još i petak?
  • CastAway1986
    2.4k
    jel ti stvarno vjeruješ tracevima Sanjina da je Dinamo uopće zainteresiran za crno krilo iz Danske i da je čak poslana ponuda?
  • Dudu9
    1.4k

Jel bi ti htio da imas igraca koji ako ne bude za prvih 11 da ce bit problema za trenera itd upisi u Google imena pa ako ti tu nije jasno
  • sanjinlego
    3.1k

Popusti više. Ovaj dio se zove “novosti, nagađanja i tračevi” .. dakle, imamo pravo pa i da tračam.

Tvoj problem, i problem svih drugih jest što govorim apsolutnu istinu od početka i odmah sam negativan. Mene ne lože agenti, osvrtnici, nicote, i slični, jer oni žive od klikova, lajkova i ostalog što ide uz to.

Kada im napišeš da izmišljaju i da znaš istinu - dobiješ blok. Iza svega što sam rekao stojim, a i sve što se dogodilo u proteklih 2-3 dana je također na mojoj strani.

Ako kažem da Brodic živi od hamburgera, šiša i ostalih štetnih stvari, i da nije za Dinamo - moje mišljenje. To ne znači da širim negativu, nego da klub poput Dinama treba top klase, a ne top grill majstore.
  • Doktor Kunić
    4.3k
    A kako sad odjednom ti to sve znaš a do prije 2 dana si zazivao transfere i optuživao nesposobnu upravu zašto nema transfera?
  • CastAway1986
    2.4k
    Popustit ću ja nije problem Al ne možeš tvrditi da klub je poslao ponudu za jedno top krilo za koje vjerujem ni ti nisi čuo do prije par dana i utakmice s Partizanom pa onda guglao o njemu, pa naložio si tu pola ekipe bezveze koja kao i ja sanja da ipak do kraja dođe jedan kapitalac a ovaj mladi Afrikanac ima sve preduvjete da se razvije u extra klasu..
  • NB86
    15.4k
    Realnost je da je vlatka stopirala transfer labrovica jer joj je skup, a ne jer je eto ona svojim velikim znanjem o nogometu argumentirala da se treba vjerovat nevisticu.

U svakom slucaju bolje da ne trosimo velike novce na golmana, neva do zime pa cemo dalje vidjet
  • Facke
    4.8k

Pitanje je el je to uopce istina. Nasi novinari dosta siriju negative kaj se tice Dinama. Bumo vidli kaj bu Jakirovic izjavil. Ovim nasim novinarima kurca verujem.
  • markoli
    1.8k
    Mislite da bi ga Rijeka prodala doslovno 15 dana nakon onog Miškovićevog istupa? Ne drži vodu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions