• Nolifer
    11.8k
    Messi da igra uz Petkovića i Oršića , san snova

(šalim se)
  • xavier
    12.1k
    Čini se da Kadzior ode u Eibar.
  • Crusades
    16.7k
    :yikes:
  • marcio amoroso
    43.1k
    Nije iznenađenje za mene. Mislim da će i Dilaver ići. Svi ti igrači koje je Bjelica doveo će otići. Njih dvojica su baš njegovi.
  • Carrasco
    6.3k
    Dobar za HNL i više ništa od toga...
  • Crusades
    16.7k
    Jel to Bjelica nabio baš tako veliki kompleks?
  • Kwedi
    3.9k
    Di u mrtvi Eibar i to za 2 milje eura?

mogu se 2 milijuna puta jebat svi u šupak, od Plavka pa do Božice Barišić
  • deda
    38.3k
    Ovo znači da Menalo sigurno ostaje, a ni Marin neće na posudbu. Što se tiče para, po meni to je realan novac za njega.
  • marcio amoroso
    43.1k

I ja mislim da je odšteta realna, a na kome će se ostati još nisam siguran. Čisto sumnjam da Zoki vjeruje Marinu kojega nije ni poveo u Cluj ili Menalu kojega nije uveo kad smo bili u rezultatskom minusu u Puli.
  • Neki tip
    21.3k
    Što se tiče para, po meni to je realan novac za njega.deda

Slažem se da je realna odšteta, odnosno "vrijednost na tržištu", ali je Kadzior Dinamu korisniji od 2 milijuna Eura.

Drugim riječima, Kadzior "tržištu" teško da vrijedi više od toga, ali vrijedi Dinamu.
  • Kwedi
    3.9k
    marin i menalo mogu žnirace vezati konđoru.

toliko malo plaćen, a toliko ispao dobar igrač.
  • xavier
    12.1k
    Što se tiče iznosa, to je realno, nema šanse da bi netko za njega dao više. Što se tiče kluba u koji ide, kako sam više puta napisao, za to me nije nimalo briga. Što se tiče same prodaje, činjenica je da nema kvalitete biti starter za Europi, ali je za HNL jako koristan igrač.

Definitivno nije nenadoknadiv gubitak, ali teško mi se oteti dojmu da je transfer realiziran kako bi se na obostranu radost (mislim na klub i igrača) riješili još jednog "Bjeličinog" igrača.
  • Dudu
    2.6k
    Razumijem iz njegove pozicije, doveli su Kastratija da bude ispred njega, a i ovako osim u kvalifikacijama nije ni nastupo u grupnim fazama, pa vjerojatno se i njemu išlo, a teško je dobit veću odštetu za njega..
  • marcio amoroso
    43.1k
    Kadzior je zahvalan igrač, ali čak ni kod Bjelice nije imao skoro nikakvu minutažu u europskim tekmama. Neki razlog za to postoji.
  • nkdz
    1k
    znaci kao pravo desno krilo bi ostao samo kastrati, a on se jos nije dokazao da moze probijati slozene i pripremljene obrane, vise racuna na kontre koje dinamo u hnl-u slabo ima.
    Po meni debilan potez prodati lika koji je uvijek šutio i radio i imao u domacem prvenstvu odlicne brojke.
    Kak je Neki tip sa Zapada napisao, Kadzior Dinamu vrijedi puno više od tih 2 milje kaj smo dobili.
    Ak ne dodje neko pojacanje ovo je veliki minus jer se Menalo i Marin bolje snalaze na lijevom krilu (makar su i tam ne dokazani)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.